Skocz do zawartości

Grudzień Mezza

mezza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatni miesiąc w tym roku, a więc i prognoza:

Aura: Świat+5 denarów+Koło Fortuny+4 denarów

Chyba z końcem roku będę odczuwała jakąś pustkę, brak partnera w okresie świątecznym, ale może los sprawi, że zmienię swoje nastawienie i będę doceniać to, co mam.

Praca: 8 buław+6 kielichów+Sprawka+3 denarów

Tutaj powinno być stabilnie. Dobra komunikacja, atmosfera przyjazna i dobra współpraca.

Finanse: 2 mieczy+4 pucharów+Król Mieczy+5 pucharów

Mogą być jakieś straty finansowe. Ogólnie będę ostrożnie podchodziła do wydatków. Może mogłabym poprawić sytuację finansową, ale średnio skorzystam z okazji.

Miłość: Śmierć+2 pucharów+10 denarów+Świat

Nie sądzę, abym weszła od razu w związek, ale może zacznę bardziej oceniać nowe znajomości pod kątem stabilizacji.

Relacje z otoczeniem: 6 mieczy+Król Denarów+Paź denarów+8 buław - chyba pokazuje się tutaj środowisko na uczelni. Może z kimś będę w stałym kontakcie. 

Samopoczucie: Koło Fortuny+8 denarów+Cesarz+As buław - widać, że energia będzie dopisywała, ale chyba trochę czeka mnie huśtawek nastroju nad czym trzeba będzie popracować.

Pozytywna niespodzianka: 4 pucharów+3 buław+Słońce+3 mieczy+4 buław - Może zamknę już dawne rozczarowania i ruszę do przodu. Będę bardziej towarzyska.

Rada: Paź kielichów+Kapłanka+3 buław+Gwiazda - korzystać ze swojego doświadczenia i słuchać intuicji przy otwieraniu się na drugiego człowieka, ale działać i spełniać marzenia.

Napisano
Godzinę temu, mezza napisał:

Widać , że mogą Ci doskwierać problemy finansowe ale sytuacja nagle się zmieni i nastąpi stabilizacja.

1 godzinę temu, mezza napisał:

Aktywnie w pracy, choć mogą powrócić sprawy z przeszłości wymagające wyjaśnienia, aby móc dalej pracować w kolektywie. Poza tym w pracy wszystko stabilnie będzie się układać.

• Dziękuję 1
Napisano

Widać problemy finansowe, co też potwierdza 5 Denarów z rozkładu aura miesiąca. Król Mieczy to zobowiązania,  które mogą mocno drenować Twój budżet i niestety stąd te problemy.

• Dziękuję 1
Napisano

Na horyzoncie dobra zmiana.

Pokazują się spotkania, miłe chwile, ale to wszystko finalnie przelotne.

Karta Świat zamyka pewien etap a zatem to samo przeminie ale same w sobie spotkania będą miłe i przyjemne. 

Relacje z otoczeniem: 6 mieczy+Król Denarów+Paź denarów+8 buław 

Relacje koleżeńskie, nieprzesadnie zacieśnione ale takie całkiem pozytywne. Owszem, będą kontakty ale na gruncie służbowym, bo Król Denarów to typowy służbista. 

• Dziękuję 1
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, mezza napisał:

Samopoczucie: Koło Fortuny+8 denarów+Cesarz+As buław

Twoje samopoczucie będzie zmienne, w zależności od dnia ( k fortuny). Generalnie będziesz bardzo zapracowana i chwilami zmęczona. Cesarz jednak pokazuje taką niezłomność i spore zaplecze sił, co potwierdza As Buław. Generalnie nie zabranie Ci witalności

Edytowane przez Ziomal597
  • Dziękuję 1
Napisano
3 godziny temu, mezza napisał:

Pozytywna niespodzianka: 4 pucharów+3 buław+Słońce+3 mieczy+4 buław

Na pewno będziesz mogła liczyć na chwilę wytchnienia, co pozwoli spojrzeć w przyszłość.

Karta słońce mówi pewnie o świątecznym spotkaniu z rodziną w domu. 

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 22.11.2019 o 23:49, mezza napisał:

Chęć wyjścia z jakiejś sytuacji trudnfj lub pozostania w bezpiecznej pozycji 

Dodatkowe zadania może praca w domu 

Rizmyslsnie o finansach, analizowanie 

Fajne te karty, ale widać tu dużo myśli chęć wejścia w związek, zamknięcie etapu. 

Relacje z otoczeniem: 6 mieczy+Król Denarów+Paź denarów+8 buław - hmm z innymi raczej mniejszy kontakt bardziej skupienie się na sobie 

Samopoczucie: Koło Fortuny+8 denarów+Cesarz+As buław - znów skupienie się na sobie na własnym ja. Zbieranie energii. 

Pozytywna niespodzianka: 4 pucharów+3 buław+Słońce+3 mieczy+4 buław - widać analizowanie czegoś, ale też po tych analizach pójście w nowym kierunku 

Rada: Paź kielichów+Kapłanka+3 buław+Gwiazda - nie poddawać się emocjom. Pojmowanie mądrych decyzji słychać siebie. 

• Dziękuję 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

0
 Advanced issue found

Pochorowałam się na początku miesiąca i większość czasu spędziłam w domu.

0
 Advanced issue found

Mega fajna atmosfera i dobra współpraca

0
 Advanced issue found

Kasa poszła na święta i inne wydatki - bez szału, ale bez płaczu.

0
 Advanced issue found

Pewna znajomość się zakończyła, ale rozwijam nową znajomość. Świat - niestety na odległość.

0
 Advanced issue found

Relacje z otoczeniem: 6 mieczy+Król Denarów+Paź denarów+8 buław 

Dużo rozmów, intensywna komunikacja ze wspomnianym już Panem.

0
 Advanced issue found

Samopoczucie: Koło Fortuny+8 denarów+Cesarz+As buław 

Wcale energia mnie nie rozpierała, a wręcz przeciwnie czułam się słabo. Cesarz - kompletny brak aktywności przez zdrowie, a więc siedzenie na dupsku.

0
 Advanced issue found

Pozytywna niespodzianka: 4 pucharów+3 buław+Słońce+3 mieczy+4 buław 

W sumie 4 pucharów pokazała mi zmęczenie pewnymi sytuacjami, trochę niedostrzeganie nowych możliwości, bo propozycji spotkań było bardzo wiele, ale często nie miałam ochoty.