panna.marta Napisano 23 Listopada 2019 Napisano 23 Listopada 2019 Można powiedzieć, że mam już plany na sylwestra kupiłam bilety do teatru na taki najpóźniejszy spektakl. Oprócz spektaklu ok północy ma być poczęstunek i alko. Jak mi się będzie podobał taki sylwester w sensie czy będę zadowolona. Rycerz kielichow, 2 kielichy, giermek bulaw dołożyłam umiarkowanie XIV Powinnam być zadowolona dużo emocji, bo kielichy no i ta dwójka, że coś mi się bardzo spodoba. Może jakieś dobre wieści też do mnie przyjdą tego dnia Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Listopada 2019 Moderator Napisano 24 Listopada 2019 Będziesz zadowolona, kielichy to emocje, a rycerz i 2 są uśmiechnięte, spełnione. Udanego sylwestra 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 24 Listopada 2019 Napisano 24 Listopada 2019 Zdecydowanie widać zadowolenie ! :) Fajne emocje widać, trochę takie romantyczne, bo 2 Kielichy i Rycerz Kielichów Cytuj
Ziomal597 Napisano 25 Listopada 2019 Napisano 25 Listopada 2019 W dniu 23.11.2019 o 12:32, panna.marta napisał: Rycerz kielichow, 2 kielichy, giermek bulaw Będziesz zadowolona, choć Paź Buław może sugerować, że będzie Ci jednak brakowało tego ruchu, aktywności. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi