Skocz do zawartości

Czy sytuacja się powtórzy

Gość Noa20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ktoś z sąsiedztwa od ponad dwóch tygodni mnie zaczepia, ignoruję to. Dziś to  się powtórzyło i powoli zaczynam się wkurzać nie na żarty.

Czy sytuacja się powtórzy w ciągu 7 dni?

Księżyc, umiarkowanie, 7 mieczy

myślę, że tak. Może nie będzie zbytnio natarczywe ale ten ktoś nadal będzie kombinował. Raczej nie odpuści tak szybko.Karty radzą też by spokojnie do tego podejść , ignorować dalej.

• Moderator
Napisano

Wiesz co... nie chciałbym być niemiły ale karty pokazują trochę co innego.... jakby to ująć.... przesadzasz....

księżyc to często obsesje, a tu masz księżyc przy umiarkowaniu czyli przy karcie bardzo neutralnej, zatem nad interpretujesz te wydarzenia (nie karty, tylko wydarzenia). 7 mieczy to też jest zniekształcony obraz...

• Super 1
Napisano

Dziękuję, nie uważam żebym przesadzała, i tak spokojnie do tego podchodzę. Wydzwanianie po nocach do domofonu i gapienie w okno, zaczepki na ulicy  świadczą raczej o obsesji tego kogoś. No ale może tylko mi się tak wydaje a jego zachowanie jest całkiem normalne..w każdym razie ja mam inne obyczaje i dla mnie jest to wkurzające.

• Moderator
Napisano

No całkiem możliwe, że pokazały się tutaj jego obsesje... bez żadnej karty dworskiej to strzelamy trochę na ślepo teraz, ale księżyc może się odnosić do niego

Napisano

Może się powtórzyć, aczkolwiek równie dobrze Księżyc mógł tutaj pokazać po prostu Twoje obawy. 7 Mieczy to karta ostrożności również. Z drugiej strony ten ktoś może kombinować, no bo 7 Mieczy i Księżyc- działanie podstępem. Wyszło też Umiarkowanie- może będzie dobrze, czego życzę :)

Napisano

Dzięki, faktycznie ostrożna jestem w tej sytuacji , nie robię nic póki co. Ignoruję totalnie. Domofon wyłączyłam.

Obaw w sumie nie mam, po prostu się wkurzam bo niefajne jest budzić się w srodku nocy bo jakiś palant wydzwania.

Co do przesadzania w wydarzeniach: nie sądzę, bo dziś była u mnie znajoma i ona juz aferę by z tego zrobiła o nękanie.

Zresztą pytanie było o powtórzenie sytuacji w ciągu tygodnia więc myślę, że skoro wyłączyłam domofon to może próbować próbować coś na inne sposoby.

Napisano

a wiesz może kto i dlaczego ?

może warto położyć karty na powód takiego zachowania 

Napisano

Ava, stawiałam i myślę, że chłopak szuka domu i przyjaciela, i nie tylko. Gapi się w okno jak w obrazek, nie jest wulgarny ,ani niegrzeczny ale upierdliwy. Jak mnie spotka jest miły i kulturalny. Ja nie chcę i nie lubię takich sytuacji, nie chcę mu szkodzić ale nie wiem co taki ma w głowie..

Napisano
1 godzinę temu, Sarah2020 napisał:

Ja nie chcę i nie lubię takich sytuacji, nie chcę mu szkodzić ale nie wiem co taki ma w głowie..

otóż to. Życie uczy, że jeżeli ktoś tak postępuje to znaczy, że co najmniej brak mu odwagi do wyrażenia tego co myśli czy czuje. A skoro tak, to zaczyna się kombinowanie i pół biedy, jeśli człowiek jest normalny. Ale jeśli nie jest - a psycholi coraz więcej po świecie łazi - to trzeba uważać na siebie, gdyż prędzej czy później taki gościu pęknie i diabli wiedzą co wtedy zrobi.

co do kart - uważam, że sytuacja w ciągu tygodnia nie powinna się intensywnie powtarzać, tylko umiarkowanie ;) ale bez rezultatu, czyli jakby co, to nie dojdzie do czegoś bardziej nachalnego.

Napisano
22 godziny temu, Sarah2020 napisał:

Czy sytuacja się powtórzy w ciągu 7 dni?

Księżyc, umiarkowanie, 7 mieczy

Sytuacja się niestety powtórzy. Ten ktoś ma obsesję, o czym mówi Księżyc i dlatego będzie się "skradał" i dążył do kontaktu - załóżmy.

7 Mieczy to jest manipulacja ale też śledzenie kogoś, zatem karty w bardzo jasny i konkretny sposób odpowiedziały na zadane pytanie. 

Napisano

Wydaje mi się, że będzie spokój, możesz szukać okazji aby omijać tego człowieka z dala, ale przyznam, że nie mam pewności swojej interpretacji. Daj znać! 

Napisano

Weryfikacja: sytuacja powtórzyła się. I nie było miło. Było jeszcze gorzej.