szlemik Napisano 27 Listopada 2019 Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Teraz dotarło do mnie, że praktycznie w wątku powitalnym od razu złożyłem ofertę. Sorki... Zatem coś więcej o mnie. Jestem wielo...wielo-letnik kolekcjonerem jokerów karcianych i kart do gry. O kartach do gry wiem bardzo... bardzo dużo, mógłbym wiele opowiadać... bo to moja pasja. Poza tym jestem matematykiem, zatem w razie czego.... służę pomocą. Mieszkam w Łodzi i tu zostanę, otoczony wnukami, a trochę ich jest.... No i zapraszam do wymiany.... w odpowiednim wątku przedstawiam sprawę . Edytowane 27 Listopada 2019 przez szlemik 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 27 Listopada 2019 Administrator Napisano 27 Listopada 2019 Szlemik Piękna pasja, zapewne duża kolekcja i nie ukrywam, że ten temat jest memu sercu miły Matematyka już mniej, bowiem umysł mam bardziej humanistyczny, ale dobrze wiedzieć, kto może pomoże w razie jakowyś dylematów matematycznych Cytuj
szlemik Napisano 27 Listopada 2019 Autor Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Jasne.... z matematyką - do matury rozszerzonej włącznie, nie ma problemu - pomogę. A kolekcja jest całkiem ciekawa i niemała , zajęcie pasjonujące..... i wiele przy okazji się dowiedziałem z historii kart. Nota bene początek kariery kart do gry w Europie, to ten sam kraj i ten sam wiek.... co rozwój kart do Tarocka , i gdyby nie Memelucy ... - pewnie bym powiedział ta sama geneza Edytowane 27 Listopada 2019 przez szlemik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi