captcha Napisano 29 Listopada 2019 Napisano 29 Listopada 2019 Witam wszystkich. Ciekawe forum. Chciałbym rozpocząć przygodę z tarotem i nie wiem, w którym miejscu mógłbym zadać pytanie o konkretny rodzaj kart, które mnie interesują. Ktoś coś? Cytuj
Administrator Ismer Napisano 29 Listopada 2019 Administrator Napisano 29 Listopada 2019 Captcha z pewnością znajdziesz tutaj coś dla siebie A swoje pytanie możesz zamieścić na dziale tarota, tu na przykład: Tarot Cytuj
captcha Napisano 29 Listopada 2019 Autor Napisano 29 Listopada 2019 Zamieściłem pytanie na jednym podforum i chyba ktoś usunął Hmmm... Cytuj
Administrator Ismer Napisano 29 Listopada 2019 Administrator Napisano 29 Listopada 2019 5 minut temu, captcha napisał: Zamieściłem pytanie na jednym podforum i chyba ktoś usunął hmmm... dostałeś linka na ogólny, a poszedłeś na warsztaty to i nic dziwnego, że zostałeś przeniesiony w odpowiedniejsze dla Twego pytania miejsce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi