Maxii Napisano 1 Grudnia 2019 Napisano 1 Grudnia 2019 Opis sytuacji: czas szaleństw mam już za sobą, zakończyłam luźne relacje, eksperymenty z dziewczynami też Chcę stabilizacji, poważnego związku, nie w głowie mi spotkania na raz. Nie korzystam teraz z żadnej aplikacji randkowej, chcę od tego odpocząć. Uczucia w grudniu: Paź denarów, Królowa denarów, Cesarzowa Myślę, że skupię się na sobie: poświęcę czas na zainteresowania i rozwój pod względem pracy, czyli poczytam dodatkowe materiały itp. Bardziej też zadbam o siebie, planuję ćwiczyć i zmienić dietę. To też będzie czas spędzony z rodziną (z siostrą, z mamą). Nie sądzę, żebym miała kogoś poznać, ale też nie powinnam czuć się samotna w grudniu. Co myślicie? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Grudnia 2019 Moderator Napisano 1 Grudnia 2019 W ogóle tu uczuć nie widać, będziesz po prostu dbała o siebie, bardzo silna relacja z matka się zarysowała... uważaj na to, bo już tak poza kartami to facet może się z Tobą czuć w pewnym trójkącie, Ty, On i mamusia, popatrz że jest tu Q monet i Cesarzowa... to nie wygląda dobrze... 2 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 1 Grudnia 2019 Napisano 1 Grudnia 2019 41 minut temu, Maxii napisał: Uczucia w grudniu: Paź denarów, Królowa denarów, Cesarzowa Nijak właściwie. Mogą być jakieś korespondencje ale to na gruncie zawodowym, służbowym a nie romantycznym. Generalnie Cesarzowa nie przywiązuje wagi do miłości bo ona koncentruje się bardziej na sobie. 1 1 Cytuj
Maxii Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Napisano 1 Grudnia 2019 Godzinę temu, Arbogast napisał: W ogóle tu uczuć nie widać, będziesz po prostu dbała o siebie, bardzo silna relacja z matka się zarysowała... uważaj na to, bo już tak poza kartami to facet może się z Tobą czuć w pewnym trójkącie, Ty, On i mamusia, popatrz że jest tu Q monet i Cesarzowa... to nie wygląda dobrze... Moja mama mieszka 500 km ode mnie, także nie poczuje się tak żaden facet Myślę, że tu siostra mogła się bardziej pokazać, dla mnie jest jak Cesarzowa, taką kobieta chciałabym być Dziękuję za interpretację 1 Cytuj
panna.marta Napisano 1 Grudnia 2019 Napisano 1 Grudnia 2019 8 godzin temu, Maxii napisał: Opis sytuacji: czas szaleństw mam już za sobą, zakończyłam luźne relacje, eksperymenty z dziewczynami też Chcę stabilizacji, poważnego związku, nie w głowie mi spotkania na raz. Nie korzystam teraz z żadnej aplikacji randkowej, chcę od tego odpocząć. Uczucia w grudniu: Paź denarów, Królowa denarów, Cesarzowa Myślę, że skupię się na sobie: poświęcę czas na zainteresowania i rozwój pod względem pracy, czyli poczytam dodatkowe materiały itp. Bardziej też zadbam o siebie, planuję ćwiczyć i zmienić dietę. To też będzie czas spędzony z rodziną (z siostrą, z mamą). Nie sądzę, żebym miała kogoś poznać, ale też nie powinnam czuć się samotna w grudniu. Co myślicie? Tak jak było tak będzie problem w tym, że cesarzowa i królowa denarów są mało aktywne. Nic się nie zadzieje. Tak jak piszesz po prostu nie będzie na to ochoty. 1 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 2 Grudnia 2019 Napisano 2 Grudnia 2019 W uczuciach bez zmian. Skupisz się bardziej na materii, swoim wyglądzie. Widać kobietę Ciebie :). Denarowa mi też pokazuje wydatki na samą siebie, także enjoy! :) Wszystkiego dobrego :) Cytuj
Gość Ava55 Napisano 13 Grudnia 2019 Napisano 13 Grudnia 2019 W dniu 1.12.2019 o 15:15, Maxii napisał: Uczucia w grudniu: Paź denarów, Królowa denarów, Cesarzowa może być kontakt od jakiejś kobiety Królowa den i Cesarzowa to mogą być dwie różne osoby, jeśli tak to wyszłaś w Cesarzowej poza tym chyba cisza Cytuj
Gość Nice Napisano 16 Grudnia 2019 Napisano 16 Grudnia 2019 Już nieco późno, ale napisze Widzę podbicie własnej samooceny i poczucia wartości - może przez polepszenie widoku, dobre czuchy, jedzenie, czyli jak i było powiedziane zadbanie o sobie Przybędzie Ci piękna napewno Też może zaznaczyć się w tym rola życzliwej kobiety (Cesarzowa)/koleżanki może będziecie spędzać razem jakieś typowo "kobiece" wieczory. Co do uczuć - napewno stabilizacja, wyciszenie, większą powaga i racjonalne podejście do zycia. Miłego końca miesiąca Cytuj
Maxii Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Napisano 5 Stycznia 2020 Mogę już zweryfikować. Grudzień okazał się przełomowy dla mnie pod względem emocjonalnym. Zdałam sobie sprawę, że chcę od życia już stabilizacji: bardzo intensywnie szukałam mieszkania, spędzałam sporo czasu z siostrą i jej malutkim dzieckiem, co uświadomiło mi też, że mam też w sobie inne potrzeby i chciałabym już poważnego związku. Wyciszyłam się, zaczęłam poważniej myśleć o wszystkim, zrezygnowałam też z dwóch znajomości, które tak naprawdę niczego dobrego już do mojego życia nie wnosiły, a przypominały o czasach szaleństw, do których nie chcę już wracać. Wszyscy mieliście rację. Serdecznie dziękuję za poświęcony czas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi