Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piko Napisano 7 Grudnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 7 Grudnia 2019 Choć wysłałem już część życzeń na Twój kanał, to chciałbym tobie życzyć jeszcze: dorobienia się: Domu pasywnego plus-energetycznego: Ten dom pasywny nie tylko oszczędza energię, ale także ją pozyskuje. Potrafi stać się czymś więcej niż domem zeroenergetycznym - domem plusenergetycznym, czyli produkować więcej energii, niż sam zużywa. Zawdzięcza to między innymi zastosowaniu technologii quad-deck, pompy ciepła i ogniw fotowoltaicznych. żródło:https://muratordom.pl/budowa/dom-energooszczedny/dom-produkujacy-energie-pasywny-dom-zerooenergetyczny-czy-plusenergetyczny-aa-hJdX-e4rr-pWAk.html oraz ZŁOTEGO WACHADEŁKA DO ROZMÓW Z PODŚWIADOMOŚCIĄ lub takiego jakiego sobie zażyczysz: Pozdrawiam Piko. 4 3 Cytuj
Piko Napisano 9 Grudnia 2019 Autor Napisano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Dodam jeszcze przepiękne karty Pictorial Key: i Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Piko 1 1 Cytuj
mrófka Napisano 9 Grudnia 2019 Napisano 9 Grudnia 2019 Piko, bardzo Ci dziękuję Kiedyś, dawno temu, kiedy robiłam mapę marzeń i myślałam o własnym domu, projektując jego układ, korzystałam ze ściąg i trafiłam między innymi na energooszczędne i ekologiczne domy. Postanowiłam, że taki właśnie dom będę miała, z panelami słonecznymi, elektrownią wiatrową. Nie wiem, czy w tym wcieleniu będzie to możliwe mieć własny dom, jak nie będzie, to mam gotową koncepcję na następne, kiedyś w końcu musi mi się udać Tarotem prawie się nie zajmuję, mam tylko jedną jedyną i bardzo prostą talię. Nie wiem nawet jak się nazywa... Ale talia, którą mi podarowałeś jest w moim guście, ponieważ nie znoszę przejaskrawionych postaci, przeładowania symbolami, kolorami, zbędnymi szczegółami i szczególikami. Tak, ta jest ładna i... chyba skuszę się na nią Dziękuję także za anioły, które mi wrzuciłeś w profil są śliczne. Ten drugi na szczęście mi nie grozi 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi