wil_ka Napisano 9 Grudnia 2019 Napisano 9 Grudnia 2019 Witam wszystkich serdecznie jestem po raz pierwszy na forum . Jestem tutaj , ponieważ mam dość silnie rozwiniętą intuicje i miewam tez dziwne sny . Jestem numerologiczną 9 i może właśnie tutaj będę mogła odnaleźć, nie wiem jak to określić swój talent ? Zakres swoich umiejętności ? Czuje ze coś mam tylko nie do końca umiem to nazwać, bo temat ezoteryki jest mi gdzieś obcy . Intersowaly mnie takie rzeczy jako dziecko , a później jakoś kompletnie odsunęłam temat od siebie , a teraz w dziwny sposób wraca i nie daje mi spokoju 2 Cytuj
Piko Napisano 10 Grudnia 2019 Napisano 10 Grudnia 2019 15 godzin temu, wil_ka napisał: Intersowaly mnie takie rzeczy jako dziecko , a później jakoś kompletnie odsunęłam temat od siebie , a teraz w dziwny sposób wraca i nie daje mi spokoju Witaj ,! Miałem podobnie, i powróciłem do tematu. Forum jest obszerne i na pewno znajdziesz swoją działkę... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi