Gość Noa20 Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 W weekend mamy zamiar z koleżanką jechać na tę górę. O ile pogoda dopisze ( w niedzielę ma być tam ładnie). 1. Pojedziemy na Ślężę w najbliższy weekend? Paź kielichów, królowa kielichów, 10 denarów Kurczę mało ruchliwe te karty, ale może się uda. Te kielichy to może łagodny szlak, a 10 denarów to zdobycie górki i ogólnie dobre samopoczucie? Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 A masz rodzinę/dziecko? Lub Twoja koleżanka? Cytuj
Gość Lianna Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 Willow dobre pytanie zadała :) Nie widzę w tym rozkładzie kart ruchu :) Cytuj
Gość Noa20 Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 No koleżanka ma, i może faktycznie tak być, że w domu z dzieckiem zostanie mimo, że bardzo chce jechać;) Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 Mi na to wygląda, mówiąc szerze: pozostanie w domu, z rodziną (10 monet), przez dzieciaka (paź Kielichów - dzieciak, Królowa Kielichów - kochająca, troszcząca się mama ) Cytuj
Ziomal597 Napisano 11 Grudnia 2019 Napisano 11 Grudnia 2019 Godzinę temu, Sarah2020 napisał: 1. Pojedziemy na Ślężę w najbliższy weekend? Paź kielichów, królowa kielichów, 10 denarów Myślę, że nie ale nie dlatego, że nie będzie chęci z Waszej strony tylko z powodu niesprzyjającej pogody. Królowa Pucharów to troskliwa aż do bólu kobieta, która w wyniku niesprzyjającej aury zadecyduje o odwołaniu/przełożeniu wypadu. 10 Denarów to tylko potwierdza, gdyż jest to karta rozsądku i bezpieczeństwa rodzinnego. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 14 Grudnia 2019 Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Weryfikacja: Byłam wczoraj sama, bo nie wiedziałam jak wyjdzie z pogodą w weekend i czy koleżanka będzie mogła jechać. A, i mimo zamkniętej wieży widokowej kościoła, miły kościelny otworzył mi ją, mogłam więc podziwiać widoki i pomedytować sama w spokoju:) Dziś byłam drugi raz, z koleżanką bo przyjechała, i pogoda też w miarę dopisała:) Dziś kościelnego nie było więc weszłyśmy na zwykłą wieżę widokową. Było bardzo fajnie. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Noa20 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi