Skocz do zawartości

Grimgnaw dla LA 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobry wieczór albo Dzień Dobry w zależności o jakiej porze będziesz to czytać moja droga LA. Mam mały prezent dla ciebie:

depositphotos_117839430-stock-photo-yellow-flower-on-crack-street.thumb.jpg.d3cd96739dd1018241b192d7a4e0c637.jpg

Jest to kwiatek przebijający asfalt. Zawsze kiedy na niego spojrzysz, będziesz wiedziała, że nie ważne jak ciężkie są problemy i jak ciężko je przebić, zawsze będziesz wstanie je pokonać i jak ten kwiatek pokazać swoją piękność i odwagę idąc cały czas do przodu.

Mam tu również dla ciebie zdjęcie z plaży Oceanu Atlantyckiego z nadzieją, że kiedyś tam pojedziesz i odprężysz się całkowicie oraz będziesz mogła wyciszyć umysł i wiecznie się uśmiechać :)

atlantic_ocean.jpg__1200x500_q85_crop_subsampling-2_upscale.thumb.jpg.254d64399b62def65213b8096fc2c250.jpg

• Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Grimgnaw, 

super prezent!

Nawet nie wyobrażasz sobie pod jakim jestem wrażeniem trafności, bo myślałam, że nic mnie nie zaskoczy.

Wyobraź sobie, że ja bardzo dobrze znam powiew i fale Oceanu Atlantyckiego. Pływam na desce. I tęsknię za tymi wodami. I chcę tam wrócić. I na pewno to zrobię. Nie wiem czy w tym roku, ale tak.

Kwiatek pomoże mi brnąć do celu. Jak na niego patrzę, to chyba zwiastuje urodzaj dla moich sadzonek, chyba wszystkie wzejdą... :D

Bardzo mi miło, pozdrawiam Cie serdecznie!

• Ismer zmienił tytuł na Grimgnaw dla LA 2019