Totally Napisano 13 Grudnia 2019 Napisano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Witam Bardzo często śnią mi się gołe pięty. Zazwyczaj są one same ale często są szorowane pumeksem i wtedy cały naskórek spada na ziemię. Zawsze w tle jeżdżą czerwone samochody marki polonez, które trąbią. Stoją one w korku, który wolno się porusza. Co to może znaczyć? Pozdrawiam Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Totally
Piko Napisano 15 Grudnia 2019 Napisano 15 Grudnia 2019 Wygląda jakbyś się czegoś nieświadomie wstydziła przed ludźmi, choćby miał to być zrogowaciały naskórek... (lub coś innego...) 1
Gość Ava55 Napisano 15 Grudnia 2019 Napisano 15 Grudnia 2019 @Totally myślę, że uciekasz przed jakimś nierozwiązanym, niezałatwionym problemem z przeszłości i przy okazji się usprawiedliwiasz... a sprawa wciąż Cię męczy i się przypomina - i wymaga zajęcia się nią - czy to w myślach, czy w realnym działaniu
Yunugar Napisano 15 Grudnia 2019 Napisano 15 Grudnia 2019 W dniu 13.12.2019 o 20:07, Totally napisał: Witam Bardzo często śnią mi się gołe pięty. Zazwyczaj są one same ale często są szorowane pumeksem i wtedy cały naskórek spada na ziemię. Zawsze w tle jeżdżą czerwone samochody marki polonez, które trąbią. Stoją one w korku, który wolno się porusza. Co to może znaczyć? Pozdrawiam Ładnie to takie kawały robić? 1 1 2
Totally Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Napisano 16 Grudnia 2019 20 godzin temu, Yunugar napisał: Ładnie to takie kawały robić? to nie kawał. Widzę, że ktoś miał podobny sen i został wyśmiany. Szkoda chłopaka, że nie dostał pomocy... @Piko @Ava55 A co mogą znaczyć czerwone polonezy w korku trąbiące? 2
Gość Ava55 Napisano 16 Grudnia 2019 Napisano 16 Grudnia 2019 @Totally - widzę, że idziesz w zaparte już napisałam - to sprawy z przeszłości, nie cierpiące zwłoki i wciąż powracajace, wymagajace Twojej uwagi/reakcji
Ekspert Makrela Napisano 16 Grudnia 2019 Ekspert Napisano 16 Grudnia 2019 Totally, daj sobie spokój chłopcze z robieniem jaj. Słowo w słowo ktoś jeszcze miał taki sam sen... Bardzo ciekawe.... Wątpię, czy ktoś zechce Ci cokolwiek jeszcze interpretować - sam sobie w kalosze narobiłeś. 2
Rekomendowane odpowiedzi