Skocz do zawartości

Gołe pięty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Bardzo często śnią mi się gołe pięty. Zazwyczaj są one same ale często są szorowane pumeksem i wtedy cały naskórek spada na ziemię. Zawsze w tle jeżdżą czerwone samochody marki polonez, które trąbią. Stoją one w korku, który wolno się porusza. Co to może znaczyć?

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Totally
Napisano

Wygląda jakbyś się czegoś nieświadomie wstydziła przed ludźmi, choćby miał to być zrogowaciały naskórek... (lub coś innego...)

• Dziękuję 1
Napisano

@Totally myślę, że uciekasz przed jakimś nierozwiązanym, niezałatwionym problemem z przeszłości i przy okazji się usprawiedliwiasz... a sprawa wciąż Cię męczy i się przypomina - i wymaga zajęcia się nią - czy to w myślach, czy w realnym działaniu

Napisano
W dniu 13.12.2019 o 20:07, Totally napisał:

Witam

Bardzo często śnią mi się gołe pięty. Zazwyczaj są one same ale często są szorowane pumeksem i wtedy cały naskórek spada na ziemię. Zawsze w tle jeżdżą czerwone samochody marki polonez, które trąbią. Stoją one w korku, który wolno się porusza. Co to może znaczyć?

Pozdrawiam :)

Ładnie to takie kawały robić? :D

• Dobre! 1
  • W punkt 1
  • Super 2
Napisano
20 godzin temu, Yunugar napisał:

Ładnie to takie kawały robić? :D

to nie kawał. Widzę, że ktoś miał podobny sen i został wyśmiany. Szkoda chłopaka, że nie dostał pomocy...

@Piko @Ava55 A co mogą znaczyć czerwone polonezy w korku trąbiące?

• Dobre! 2
Napisano

@Totally  - widzę, że idziesz w zaparte ;)

już napisałam - to sprawy z przeszłości, nie cierpiące zwłoki i wciąż powracajace, wymagajace Twojej uwagi/reakcji

• Ekspert
Napisano

Totally, daj sobie spokój chłopcze z robieniem jaj. Słowo w słowo ktoś jeszcze miał taki sam sen...  Bardzo ciekawe....

Wątpię, czy ktoś zechce Ci cokolwiek jeszcze interpretować - sam sobie w kalosze narobiłeś. 

• W punkt 2
  • Ejbert zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...