Ziomal597 Napisano 14 Grudnia 2019 Napisano 14 Grudnia 2019 Hejka Kolejna sesja poświęcona mojej ulubionej dziedzinie życia czyli finanse/praca . Oto tego owoce 1. Czy będę prcował w H do 03.2020? Rycerz Buław - 2 Mieczy - 4 Denarów Znów kontrowersyjne karty, może przez widmo zmian w karierze zawodowej, które zostało dostrzeżone w poprzedniej sesji. 4 Denarów to zamrożona, stała posada więc raczej będę ale 2 Mieczy to blokady spowodowane jakąś nadmierną aktywnością ale raczej gdzieindziej ( R Buław). 2. Czy w H przedłużą mi za 3 tygodnie umowę? Mag - 8 Mieczy - 6 Buław Finalnie tak ale z opóźnieniem. 3. Znów pytam o gadżet elektroniczny tym razem trochę tańszy od poprzedniego ( bardzo mnie to nurtuje więc stąd porównanie) Czy będę mógł sobie finansowo pozwolić na SGS11 ? Rycerz Buław - Gwiazda - 7 Pucharów Z racji że będzie tańszy to raczej tak. Ostatnia karta mówi jednak, że będzie się różnił od moich wyobrażeń . Cytuj
mezza Napisano 14 Grudnia 2019 Napisano 14 Grudnia 2019 3 1 minutę temu, Ziomal597 napisał: Hejka Kolejna sesja poświęcona mojej ulubionej dziedzinie życia czyli finanse/praca . Oto tego owoce 1. Czy będę prcował w H do 03.2020? Rycerz Buław - 2 Mieczy - 4 Denarów Myślę, że tak 2 mieczy to także ugoda, porozumienie dwóch strona, a 4 denarów to zawsze pokazuje mi stałość, a nawet zamknięcie się na nowe. Trzymasz się tego co masz. 2. Czy w H przedłużą mi za 3 tygodnie umowę? Mag - 8 Mieczy - 6 Buław Tak, nie potrzebnie się stresujesz, co pokazuje 8 mieczy. Wszystko się dobrze skończy. 3. Znów pytam o gadżet elektroniczny tym razem trochę tańszy od poprzedniego ( bardzo mnie to nurtuje więc stąd porównanie) Czy będę mógł sobie finansowo pozwolić na SGS11 ? Rycerz Buław - Gwiazda - 7 Pucharów Będziesz mógł sobie pozwolić na zakup, ale na obecną chwilę się nie zdecydujesz, bo cały czas rozważasz inne modele. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Grudnia 2019 Napisano 15 Grudnia 2019 14 godzin temu, Ziomal597 napisał: Hejka Kolejna sesja poświęcona mojej ulubionej dziedzinie życia czyli finanse/praca . Oto tego owoce 1. Czy będę prcował w H do 03.2020? Rycerz Buław - 2 Mieczy - 4 Denarów Wydaje mi się, że tak do marca tam zostaniesz 2. Czy w H przedłużą mi za 3 tygodnie umowę? Mag - 8 Mieczy - 6 Buław Zdecydowanie takk 3. Znów pytam o gadżet elektroniczny tym razem trochę tańszy od poprzedniego ( bardzo mnie to nurtuje więc stąd porównanie) Czy będę mógł sobie finansowo pozwolić na SGS11 ? Rycerz Buław - Gwiazda - 7 Pucharów Będzie okazja, ale czy kupisz hmm raczej nie 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 19 Grudnia 2019 Napisano 19 Grudnia 2019 1. Na moje będziesz dalej pracował: masz namiętną chęć, żeby wyruszyć do czegoś nowego (Rycerz), ale ten zapał będzie przyhamowany, może przez umowę (2 mieczy), no i zostaniesz tam, gdzie wcześniej; 2. Myślę że przedłuża: za to Mag (może będziesz omawiał szczegóły/przekonywał) i 6 buław - będzie po Twojemu. 8 mieczy tu czytam lub jako zupełny brak zmiany i ruchu (związany), lub jak może jakieś schizy, paraliżujące lęki; 3. Na moje pozostanie na marzeniach o gadżecie (7 kielichow, no i Gwiazda, która też świeci z dala, też mówi o marzeniach), Rycerz to bardziej zapał - kupna nie widać... Ale życzę powodzenia jak najbardziej i udanego zakupu Cytuj
Gość Lianna Napisano 23 Grudnia 2019 Napisano 23 Grudnia 2019 1. Będziesz dalej pracować tam, gdzie pracujesz. Niby wyszedł Rycerz Buław, ale dalej hamuja go 2 Mieczy i 4 Denary. 2. Przedłużą Mag to dalszy etap, 8 Mieczy może to trochę dłużej potrwa, ale wieńczy 6 Buław, a to karta sukcesu i zadowolenia :) 3. Nie widzę specjalnie zakupu w tych kartach, raczej pozostanie w sferze marzeń Cytuj
Ziomal597 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Napisano 5 Stycznia 2020 W dniu 15.12.2019 o 00:05, Ziomal597 napisał: 2. Czy w H przedłużą mi za 3 tygodnie umowę? Mag - 8 Mieczy - 6 Buław Finalnie tak ale z opóźnieniem. 3. Znów pytam o gadżet elektroniczny tym razem trochę tańszy od poprzedniego ( bardzo mnie to nurtuje więc stąd porównanie) WERYFIKACJA; 2. Umowę przedłużyli niezwłocznie tuż po Nowym Roku. Ta 8 Mieczy mogła zatem mówić o moich obawach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi