Ziomal597 Napisano 16 Grudnia 2019 Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Hej Zadałem kartom pytanie na temat dostania się do branży Y. 1. Czy w grudniu 2019 zostanę zaproszony na rozmowę o pracę do którejś z firm z branży Y do których aplikowałem? Rydwan - 8 Buław - 7 Denarów Na tą chwilę nie zanosi się na żadne spotkanie, bo nikt się dotąd nie odezwał. Na pewno będą jakieś nagłe zwroty akcji i wiadomości ale finalnie zastygnie to w martwym punkcie. 2. Jak będzie przebiegała moja praca w H w branży, w której jestem z konieczności? Krzyż celtycki 1. Tło sprawy : Słońce 2. Co jest przyczyną : 10 Mieczy 3. Świadome podejście; Głupiec 4. Podświadome: Cesarz 5. Co było: Paź Pucharów 6. Najbliższa przyszłość: 5 Denarów 7. Nastawienie: Król Buław 8. Wpływ otoczenia: Pustelnik 9. Oczekiwania: 6 Mieczy Finał na 3 karty Ryc Pucharów - 6 Denarów- 7 Pucharów Praca jako miejsce i otoczenie mi bardzo odpowiada, ale mimo wszystko męczy mnie ta praca i wprawia w destrukcję. 5 Den to sygnał, że zbliża się czas ochłodzenia stosunków ale również mniej będę pracował bo to wszelakie deficyty. Oczekuje zmiany branży, gdyż ta mi nie pasuje a jestem tu z konieczności dopóki nie znajde czegoś w branży Y. Finalnie raczej się utrzymam w H ale będę myślami z osiągnięciem sukcesu w Y. Pomóżcie rozwikłać mi tą zagwozdkę dzisiejszą Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Ziomal597 Cytuj
Mesi Napisano 16 Grudnia 2019 Napisano 16 Grudnia 2019 1. Trochę ogólne to pytanie: "do którejś z firm". Zaproszenie może się pojawić ale rozmowy będą już w nowym roku. Chyba, że dwie pierwsze karty pokazały Twoje nastawienie, że bardzo chcesz, że do wielu firm dokumenty wysłałeś - "zasiałeś" ale na efekty trzeba będzie poczekać. 2. No nie chcesz tu być, raczej się to nie zmieni w najbliższym czasie i chcesz odejść, zmienić branżę, choć wbrew pozorom nie jest tak źle w tej branży, w której jesteś. Masz ambicje, by zajmować wyższe stanowisko ale brak Ci doświadczenia w tej konkretnej branży, by już to osiągnąć. Zbyt luźne podejście do pracy (może brak większego zaangażowania?) w stosunku do ambicji nie jest pomocne. Myślę, że żeby Twoje plany mogły się zrealizować (czy w tej czy innej branży), potrzebne byłoby Twoje większe zaangażowanie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Grudnia 2019 Napisano 16 Grudnia 2019 2 godziny temu, Ziomal597 napisał: Hej Zadałem kartom pytanie na temat dostania się do branży Y. 1. Czy w grudniu 2019 zostanę zaproszony na rozmowę o pracę do którejś z firm z branży Y do których aplikowałem? Rydwan - 8 Buław - 7 Denarów Na tą chwilę nie zanosi się na żadne spotkanie, bo nikt się dotąd nie odezwał. Na pewno będą jakieś nagłe zwroty akcji i wiadomości ale finalnie zastygnie to w martwym punkcie. 2. Jak będzie przebiegała moja praca w H w branży, w której jestem z konieczności? Krzyż celtycki 1. Tło sprawy : Słońce 2. Co jest przyczyną : 10 Mieczy 3. Świadome podejście; Głupiec 4. Podświadome: Cesarz 5. Co było: Paź Pucharów 6. Najbliższa przyszłość: 5 Denarów 7. Nastawienie: Król Buław 8. Wpływ otoczenia: Pustelnik 9. Oczekiwania: 6 Mieczy Finał na 3 karty Ryc Pucharów - 6 Denarów- 7 Pucharów Praca jako miejsce i otoczenie mi bardzo odpowiada, ale mimo wszystko męczy mnie ta praca i wprawia w destrukcję. 5 Den to sygnał, że zbliża się czas ochłodzenia stosunków ale również mniej będę pracował bo to wszelakie deficyty. Oczekuje zmiany branży, gdyż ta mi nie pasuje a jestem tu z konieczności dopóki nie znajde czegoś w branży Y. Finalnie raczej się utrzymam w H ale będę myślami z osiągnięciem sukcesu w Y. Pomóżcie rozwikłać mi tą zagwozdkę dzisiejszą Niestety na branże Y będziesz musiał poczekać karta 7 monet bardzo mocno odwleka nasze pragnienia a czasie. Jeśli chodzi o H będziesz dalej tam pracować, ale tak jakbyś mimo wszystko marzył o czymś innym a tak to. Praca dla pracy. Powodzenia! 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Napisano 5 Stycznia 2020 W dniu 16.12.2019 o 20:21, Ziomal597 napisał: Hej Zadałem kartom pytanie na temat dostania się do branży Y. 1. Czy w grudniu 2019 zostanę zaproszony na rozmowę o pracę do którejś z firm z branży Y do których aplikowałem? Rydwan - 8 Buław - 7 Denarów Tak jak myślałem, spotkania ani nawet zaproszenia nie było. 7 Denarów skutecznie na grudzień 2019 zamroziła sprawę.. Cytuj
Ziomal597 Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Napisano 5 Stycznia 2020 W dniu 16.12.2019 o 22:51, panna.marta napisał: 2. Jak będzie przebiegała moja praca w H w branży, w której jestem z konieczności? Krzyż celtycki 1. Tło sprawy : Słońce 2. Co jest przyczyną : 10 Mieczy 3. Świadome podejście; Głupiec 4. Podświadome: Cesarz 5. Co było: Paź Pucharów 6. Najbliższa przyszłość: 5 Denarów 7. Nastawienie: Król Buław 8. Wpływ otoczenia: Pustelnik 9. Oczekiwania: 6 Mieczy Finał na 3 karty Ryc Pucharów - 6 Denarów- 7 Pucharów Weryfka Wszystko z tego rozkładu się pokrywa. Lubię to miejsce pracy mimo, iż branża totalnie nie moja, co też widać po karcie słońce i 10 Mieczy. Niby jest ok ale się męczę... Najbliższa przyszłość w postaci 5 Denarów świetnie się sprawdziła, gdyż przez 15 dni nie pracowałem bo wynegocjowałem wolne, zatem deficyt pracy to był.. Faktycznie oczekuje na zmianę branży, co trafnie określa 6 Mieczy. Reasumując wróżba się sprawdziła. Dzięki za pomoc w interpretacji. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi