Skocz do zawartości

Mój Sylwester.... ZWERYFIKOWANY

Piko

Mój Sylwester 2019/2020...  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zostanę w domu czy pójdę na domówkę ?

• Piko - zostanę w domu...
      4
    • Piko - Wizyta u Kogoś ...
      0

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 06.01.2020 o 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mój Sylwester...

Jak będą wyglądać święta Bożego Narodzenia to wiem. Ten schemat powtarza się co roku...

Ale jaki będzie Sylwester 2019/2020 ?

W perspektywie mam alternatywę:

1) Zaproszenie do kogoś do domu na wspólne świętowanie Nowego Roku !

2) Zostanie w domu i wypoczynek...

Przyznam że wolałbym zostać w domu i przywitać Nowy Rok wypoczęty i przyjemnie wyspany.. :)

Stąd moje pytanie: Czy zostanę na Sylwestra w domu lub czy ulegnę czyjemuś zaproszeniu ?

Po trzykrotnym tasowaniu, wylosowałem takie karty:

1) Świat

2) Dwójka buław

3) Czwórka Buław

spacer.png spacer.png spacer.png

1) Świat → Radość, optymizm, znalezienie swojego miejsca na ziemi, ale też zamknięcie się w swoim świecie...

2) Dwójka buław → nowe widoki , spojrzenie w przeszłość, niezależność, ale też krytykanctwo, dążenie do celu za wszelką cenę...

3) Czwórka Buław→ Radość z  życia, zabawa, świętowanie, współdziałanie w grupie...

Wygląda na to że usilnie będę trwał przy swojej decyzji pozostania w domu,

a propozycja wspólnego świętowania może być poważnie rozważana !

Trochę sprzeczne odczucia, dylemat...:mysli:

Edytowane przez Piko
  • Lubię to! 1
Napisano
5 godzin temu, Piko napisał:

Wygląda na to że usilnie będę trwał przy swojej decyzji pozostania w domu,

a propozycja wspólnego świętowania może być poważnie rozważana !

Trochę sprzeczne odczucia, dylemat...:mysli:

Też tak to widzę :) z jednej strony te buławy sugerują wyjście na imprezę, ale patrząc na karty każda postać jest w pewnym sensie zamknięta i patrzy na świat zewnętrzny zza bariery. Więc może być tak, że propozycję dostaniesz, ale nie skorzystasz lub będziesz obserwować co się dzieje na odległość np. przez rozmowy, chaty albo relacje z fejsa? ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Mogą pojawić się jakieś propozycje wyjścia, jakiejś imprezy (świat), ale ostatecznie podjęta zostanie decyzja (2 buławy) zostania w domu (4 buławy).

• Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem będzie to jakaś impreza w domu organizowana na spółkę z kimś znajomym. 

• Lubię to! 1
Gość Lianna
Napisano

Stawiam, że wyjedziesz z domu i będzie jakaś domówka u jakiegoś znajomego :) Będzie miło i radośnie ( 4 Buław). Miłej zabawy :)

Napisano

Dostaniesz zaproszenie na wyjście (Świat), ale po wahaniach i namyśle (2 buław), zostaniesz w domu i może kogoś zaprosisz na miłą domową imprezę (4 buław) :)

milej zabawy ;)

Napisano

Mam wrażenie że wszytko zdecyduje się w ostatniej chwili... :bezradny:

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

I  się w ostatniej chwili

Byłem na imprezie Sylwestrowej u znajomych kilka dzielnic dalej.

Były dwie pary i jeden kawaler. Nie puszczaliśmy petard ze względu na zwierzęta, choć wyszliśmy na balkon zobaczyć jakimi petardami strzelają inni. Ne było też szampana, tylko drinki Jim Beam z kolą. Czerwone wino zastawiłem na dzisiaj.

W dwóch słowach było wesoło. :D :thanks:

• Cool 1
  • Super 2
  • Dziękuję 1
  • Makrela zmienił tytuł na Mój Sylwester.... ZWERYFIKOWANY