Harth Napisano 19 Grudnia 2019 Napisano 19 Grudnia 2019 Cześć. Od dłuższego czasu (od lat) spotyka mnie w życiu mnóstwo cierpienia, niepowodzenia. Czy jest ktoś kto na priv albo gdziekolwiek by mi sprawdził o co tu chodzi. Nie mam pieniędzy bedę wdzięczny za pomoc. Maciej Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 22 Grudnia 2019 Moderator Napisano 22 Grudnia 2019 W dniu 20.12.2019 o 00:41, Harth napisał: Cześć. Od dłuższego czasu (od lat) spotyka mnie w życiu mnóstwo cierpienia, niepowodzenia. Czy jest ktoś kto na priv albo gdziekolwiek by mi sprawdził o co tu chodzi. Nie mam pieniędzy bedę wdzięczny za pomoc. Maciej Można tarota zapytać, w dziale prośby o wróżby możesz taką zamieścić. 1 Cytuj
Piko Napisano 4 Stycznia 2020 Napisano 4 Stycznia 2020 W dniu 20.12.2019 o 00:41, Harth napisał: Cześć. Od dłuższego czasu (od lat) spotyka mnie w życiu mnóstwo cierpienia Mam nadzieje że już się z tym częściowo uporałeś... Cytuj
Maestro Priestess Napisano 4 Stycznia 2020 Maestro Napisano 4 Stycznia 2020 W dniu 20.12.2019 o 00:41, Harth napisał: Cześć. Od dłuższego czasu (od lat) spotyka mnie w życiu mnóstwo cierpienia, niepowodzenia. Czy jest ktoś kto na priv albo gdziekolwiek by mi sprawdził o co tu chodzi. Nie mam pieniędzy bedę wdzięczny za pomoc. Maciej Ja bardzo chętnie powróżę. Jeśli temat nadal aktualny, to zapraszam do swojego wątku: Cytuj
Harth Napisano 20 Marca 2020 Autor Napisano 20 Marca 2020 W dniu 4.01.2020 o 15:25, Piko napisał: Mam nadzieje że już się z tym częściowo uporałeś... Taki los chyba po prostu mam. Nic się z tym nie da zrobić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi