Administrator Ismer Napisano 24 Grudnia 2019 Administrator Napisano 24 Grudnia 2019 Jak obyczaj każe stary Według ojców naszych wiary W dniu Bożego Narodzenia. Chcemy złożyć Wam życzenia To taki czas, co łzy w śmiech zmienia, To taka moc, co smutek w radość przemienia, To taka siła, co spełnia marzenia... To właśnie są Święta Bożego Narodzenia. Takich właśnie magicznych i radosnych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku oraz wspaniałych życzy Wam załoga Ezoforum Wesołych Świąt kochani 3 2 Cytuj
Gość Nice Napisano 24 Grudnia 2019 Napisano 24 Grudnia 2019 Również życzę całemu forum i Tobie, Ismer, wesołych,miło spędzonych świąt To jest wspaniałe miejsce że wspaniałymi ludźmi i od całego serca życzę każdemu użytkownikowi szczęścia i dużo przyjemnych chwil w święta i w nowym roku! Cytuj
Grimgnaw Napisano 24 Grudnia 2019 Napisano 24 Grudnia 2019 Życzę wam wszystkim wesołych i radosnych świąt. Aby wszechświat was prowadził w drodze do szczęścia, miłości i radości. Z całego serca życzę wam wszystkiego najlepszego kochani 3 2 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 24 Grudnia 2019 Autor Administrator Napisano 24 Grudnia 2019 Sea - animówek nie oglądam, ale dzieciom się nie dziwię - bo to dla dzieci może być horror, w każdej wersji filmowej i przypuszczam, że w formie komiksu też by był Wybrałam tą wersję, gdyż jest najbardziej zbliżona do pierwowzoru, najbardziej naturalna, odwzorowująca klimat XIX wiecznej Anglii. No i przede wszystkim clou tej wersji filmu (napisy) jest celniejsze niż przekazane głosem lektora. 4 Cytuj
Piko Napisano 24 Grudnia 2019 Napisano 24 Grudnia 2019 10 minut temu, Grimgnaw napisał: Życzę wam wszystkim wesołych i radosnych świąt. Aby wszechświat was prowadził w drodze do szczęścia, miłości i radości. Z całego serca życzę wam wszystkiego najlepszego kochani Dobrze to ująłeś. Dołączam się do życzeń 2 Cytuj
Makryz Napisano 24 Grudnia 2019 Napisano 24 Grudnia 2019 A ja mam dla Was najlepszą na Świecie świąteczną piosenkę ! 1 Cytuj
Piko Napisano 25 Grudnia 2019 Napisano 25 Grudnia 2019 Przed nami jeszcze dwa dni świętowania Bożego Narodzenia Czy był ktoś na pasterce ? Cytuj
Emeryta Napisano 26 Grudnia 2019 Napisano 26 Grudnia 2019 Już drugi dzień Świąt, ale i ja dołączam się do życzeń dla wszystkich Forumowiczów, dziękując jednocześnie administracji, że o nas pamięta @Piko: nie byłam na Pasterce, ponieważ nie jest mi z KK po drodze Symbolika świąt jest dla mnie istotna, a to, że obchodzimy je od kilku wieków tak a nie inaczej nie ma znaczenia - ważne jest ich przesłanie. Pamiętam oczywiście o narodzinach Jezusa, w formie uczczenia ich, gdyż jest on dla mnie ważną postacią jako mistrz i nauczyciel duchowy. 2 1 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 26 Grudnia 2019 Napisano 26 Grudnia 2019 ode mnie także - najlepsze życzenia świąteczne dla wszystkich Forumowiczów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi