Gość Lianna Napisano 27 Grudnia 2019 Napisano 27 Grudnia 2019 Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej Głupiec 8 Buław Giermek Mieczy Mam nadzieję, że wytrwam bo Głupiec na początku :P karta karta może pokazywać przypływ energii, entuzjazmu. 8 Buław to ruch, szybkość. Pewnie też dużo energii, poweru, przyda się XD Giermek Mieczy - nie wiem, może schudnięcie? :P albo dotlenienie się, bo Miecze to powietrze. Trochę naciągam :D Cytuj
Gość Nice Napisano 27 Grudnia 2019 Napisano 27 Grudnia 2019 Sporo kart lekkości, spontanicznosci (Głupiec, 8 buław), kojarzy mi się to z dziecinną radością, odmłodzeniem (Głupiec, paź mieczy), i może schudnięciem też - wszystkie karty, ale w szczególności paź mieczy Powodzenia i fajnego biegania Cytuj
Gość Noa20 Napisano 27 Grudnia 2019 Napisano 27 Grudnia 2019 8 buław to zgrabna, szczupła sylwetka: taka nic dodać nic ująć;) głupiec to młodość , paź też. A zatem nie dość, że będziesz mieć świetną figurę to może też ogólnie to Cię odmłodzi, da radość, ruch , entuzjazm i przygodę:) Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 27 Grudnia 2019 Moderator Napisano 27 Grudnia 2019 4 godziny temu, Lianna napisał: Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej Głupiec 8 Buław Giermek Mieczy Mam nadzieję, że wytrwam bo Głupiec na początku :P karta karta może pokazywać przypływ energii, entuzjazmu. 8 Buław to ruch, szybkość. Pewnie też dużo energii, poweru, przyda się XD Giermek Mieczy - nie wiem, może schudnięcie? :P albo dotlenienie się, bo Miecze to powietrze. Trochę naciągam :D Poczujesz się młodziej, o czym mówi głupiec, to też jest karta radości, urozmaicenia, może bez biegania jest trochę monotonnie i te biegi sprawią, że dzień będzie ciekawszy, 8 buław jest kartą prędkości czyli po prostu poprawi Ci się kondycja, zaś walet mieczy, jest zwinny, szybki, ale też może mówić o kontuzji. Cytuj
panna.marta Napisano 30 Grudnia 2019 Napisano 30 Grudnia 2019 W dniu 27.12.2019 o 11:56, Lianna napisał: Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej Głupiec 8 Buław Giermek Mieczy Hmm no na początku powinno być bardzo dobrze. Taki trochę wiatr w żagle szybko się za to zabierzesz. Potem możesz trochę przystopowac tak na zasadzie, że zdasz sobie z czegoś sprawę może, że za dużo sobie wzięłaś na głowę. Powodzenia! Cytuj
Piko Napisano 31 Grudnia 2019 Napisano 31 Grudnia 2019 W dniu 27.12.2019 o 11:56, Lianna napisał: Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej Głupiec 8 Buław Giermek Mieczy Głupiec wskazuje że decyzję o bieganiu podjęłaś spontanicznie i tak też powinno się tobie biegać, z radością. 8 buław to, to aby dawać z siebie wszystko, aż do wyczerpania tchu, gdyż to poprawi twoją kondycję psychiczną i intelektualną (Giermek Mieczy) Powodzenia i wytrwałości.... Cytuj
zakretka23 Napisano 31 Grudnia 2019 Napisano 31 Grudnia 2019 Karty pokazują duża lekkość i łatwość, ewentualnie słomiany zapał. Bieganie poprawiłoby wydolność oraz koncentracje. Trzymam kciuki za konsekwencje. Warto. Cytuj
Maestro Priestess Napisano 5 Stycznia 2020 Maestro Napisano 5 Stycznia 2020 W dniu 27.12.2019 o 11:56, Lianna napisał: Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej Głupiec 8 Buław Giermek Mieczy Początkowa fascynacja i dużo zapału, entuzjazm. Możesz się szybko męczyć lub kwestie sercowo-krążeniowe mogą okazać się problematyczne w trakcie uprawiania tego sportu. Być może będziesz poszukiwać informacji o tym, jaki system biegania sobie wypracować (częstotliwość, dystans, interwały), aby pogodzić to z możliwościami fizycznymi. Cytuj
Mesi Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 W dniu 27.12.2019 o 11:56, Lianna napisał: Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej Głupiec 8 Buław Giermek Mieczy Bardzo fajnie wpłynie Nowa energia, duuuużo tej energii Giermek Mieczy może pokazywać Twoje przemyślenia w trakcie biegania (ja tak przynajmniej mam - podczas biegania wszystkie problemy świata potrafiłam przemyśleć i nawet znaleźć ich rozwiązanie hihi). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi