Skocz do zawartości

Bieganie- 3 miesiące :)

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano

Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej ;)

Głupiec 8 Buław Giermek Mieczy

Mam nadzieję, że wytrwam bo Głupiec na początku :P karta karta może pokazywać przypływ energii, entuzjazmu. 8 Buław to ruch, szybkość. Pewnie też dużo energii, poweru, przyda się XD Giermek Mieczy - nie wiem, może schudnięcie? :P albo dotlenienie się, bo Miecze to powietrze. Trochę naciągam :D

Napisano

Sporo kart lekkości, spontanicznosci (Głupiec, 8 buław), kojarzy mi się to z dziecinną radością, odmłodzeniem (Głupiec, paź mieczy), i może schudnięciem też - wszystkie karty, ale w szczególności paź mieczy ;)

Powodzenia i fajnego biegania :)

Napisano

8 buław to zgrabna, szczupła sylwetka: taka nic dodać nic ująć;) głupiec to młodość , paź też. A zatem nie dość, że będziesz mieć świetną figurę to może też ogólnie to Cię odmłodzi, da radość, ruch , entuzjazm i przygodę:)

• Moderator
Napisano
4 godziny temu, Lianna napisał:

Jak wpłynie na mnie bieganie? Chodzi o samopoczucie i zdrowie. Biegam 3 x w tygodniu, czasem częściej ;)

Mam nadzieję, że wytrwam bo Głupiec na początku :P karta karta może pokazywać przypływ energii, entuzjazmu. 8 Buław to ruch, szybkość. Pewnie też dużo energii, poweru, przyda się XD Giermek Mieczy - nie wiem, może schudnięcie? :P albo dotlenienie się, bo Miecze to powietrze. Trochę naciągam :D

Poczujesz się młodziej, o czym mówi głupiec, to też jest karta radości, urozmaicenia, może bez biegania jest trochę monotonnie i te biegi sprawią, że dzień będzie ciekawszy, 8 buław jest kartą prędkości czyli po prostu poprawi Ci się kondycja, zaś walet mieczy, jest zwinny, szybki, ale też może mówić o kontuzji.

Napisano
W dniu 27.12.2019 o 11:56, Lianna napisał:

Hmm no na początku powinno być bardzo dobrze. Taki trochę wiatr w żagle szybko się za to zabierzesz. Potem możesz trochę przystopowac tak na zasadzie, że zdasz sobie z czegoś sprawę może, że za dużo sobie wzięłaś na głowę. 

Powodzenia! 

Napisano

Głupiec wskazuje że decyzję o bieganiu podjęłaś spontanicznie i tak też powinno się tobie biegać, z radością. 8 buław to, to aby dawać z siebie wszystko, aż do wyczerpania tchu, gdyż to poprawi twoją kondycję psychiczną i intelektualną (Giermek Mieczy)

Powodzenia i wytrwałości.... :tak:

Napisano

Karty pokazują duża lekkość i łatwość, ewentualnie słomiany zapał. Bieganie poprawiłoby wydolność oraz koncentracje. Trzymam kciuki za konsekwencje. Warto. 

• Maestro
Napisano

Początkowa fascynacja i dużo zapału, entuzjazm. Możesz się szybko męczyć lub kwestie sercowo-krążeniowe mogą okazać się problematyczne w trakcie uprawiania tego sportu. Być może będziesz poszukiwać informacji o tym, jaki system biegania sobie wypracować (częstotliwość, dystans, interwały), aby pogodzić to z możliwościami fizycznymi. 

Napisano

Bardzo fajnie wpłynie :) Nowa energia, duuuużo tej energii :) Giermek Mieczy może pokazywać Twoje przemyślenia w trakcie biegania (ja tak przynajmniej mam - podczas biegania wszystkie problemy świata potrafiłam przemyśleć ;) i nawet znaleźć ich rozwiązanie hihi).