crowcrow Napisano 29 Grudnia 2019 Napisano 29 Grudnia 2019 Odkurzyłam tarota, więc lecą karty jak tam mój styczeń się zaprezentuje 3 Puchary - świętowanie, pomyślne zakończenie 3 Denary - Wykonanie zadania, nowe możliwości, wykazanie się Rydwan - aktywność, podjęcie decyzji, ruch Coś mi trójki się usadowiły w tym miesiącu. Wygląda na to, że na przełomie 19/20 wszystko znajdzie swój finał i pozamykam swoje sprawy. Rydwan może pozwoli mi wybrać się wreszcie na siłownię, na którą nie umiem trafić od początku grudnia mimo karnetu 1 Cytuj
Marcelina27 Napisano 30 Grudnia 2019 Napisano 30 Grudnia 2019 Z dużą dawką energii i radości stawisz czoło nowym wyzwaniom. Popracujesz nad sobą. Może to będzie siłownia ? 1 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 2 Stycznia 2020 Moderator Napisano 2 Stycznia 2020 Co to za talia? Fajnie pokazana jest tutaj 3 monet, Pytanie tak ogólne, że interpretacja tego to strzelanie na oślep trochę :P ale widać dużo imprez przed Tobą, kończenie starych projektów, może jakieś egzaminy, dużo czasu spędzonego w towarzystwie. rydwan jest tutaj kartą dynamiczną (chociaż z obrazka na tej talii tego jakoś nie widać) zatem dosyć duża dynamika tych wydarzeń, o których mówią poprzedzające trójki. 2 Cytuj
Gość Lianna Napisano 4 Stycznia 2020 Napisano 4 Stycznia 2020 Bardzo fajne karty Ci wyszły :) Widać radość, świętowanie, miłe chwile w 3 Kielichach. Potem skupisz się na nauce, pracy, takiej drobiazgowej nawet. Dużo energii będziesz mieć, może jakiś wyjazd Ci się szykuje w tym Rydwanie? Cytuj
crowcrow Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Napisano 5 Stycznia 2020 Zobaczymy co to będzie, bo na razie w planach nie mam ani wyjazdów ani imprez... ale do końca stycznia jeszcze dużo czasu Cytuj
Gość Nice Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 Sporo imprez, spotkań, ale jednocześnie uczenia się, udoskonalenia się i możesz być nieco między tym rozdarta, chociaż i masz dużo energii (Rydwan). Może też będziesz sporo biegać, gdzieś jeździć, aktywnie przetwarzać decyzji w życie Na wszystko starczy sił Udanego miesiącu Cytuj
Mesi Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 Właściwie wszystko już zostało napisane Duża dynamika, dużo energii, dużo będzie się działo i raczej w tym miesiącu nie będziesz się nudzić. Dużo zaproszeń / spotkań, pracy / nauki, być może rozwijanie pasji. To wszystko (trójki) napędzane Rydwanem, który może pokazywać możliwość wyjazdu ale też takie "ruszenie z kopyta" z nowym rokiem, bez oglądania się za siebie (to przecież pojazd zwycięzcy). Rydwan to też umiejętność godzenia 2 energii - może zatem pokazywać, że będziesz umiała godzić przyjemności (kielichy) z obowiązkami (monety). Cytuj
Mala_83 Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 Widać, że styczeń będzie bardzo energiczny W 3 pucharów widać imprezy, miłe chwile, następnie w 3 denarów systematyczna praca, nauka, natomiast rydwan to może jakiś wyjazd lub jakaś nagła wiadomość. Energia będzie Cię wręcz rozpierać w styczniu Cytuj
crowcrow Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Napisano 15 Stycznia 2020 No i jednak wywiózł mnie ten rydwan. Musiałam przełożyć termin pewnej wizyty i zamiast w moim mieście będzie w sąsiednim. Teraz pozostaje mi czekać na te imprezy 1 Cytuj
crowcrow Napisano 11 Lutego 2020 Autor Napisano 11 Lutego 2020 Chyba podciągnę ten temat na karty miesiąca na wzór Piko, coby całego forum nie zagracać . Faktycznie koniec stycznia i początek lutego upłynął dość sympatycznie w gronie znajomych, ze względu na urodziny moich drogich koziorożców i wodników . Niestety w lutym czuję zdecydowany spadek wszystkiego... energii, zdrowia i dużo pracy. Zobaczmy co tym razem karty zasugerują na resztę miesiąca. Znów Rydwan Kapłan Gwiazda - nadzieja, optymizm, przeznaczenie, czyli koniec końców wszystko się ułoży 1 Cytuj
Piko Napisano 11 Lutego 2020 Napisano 11 Lutego 2020 (edytowane) 22 minuty temu, crowcrow napisał: Rydwan Kapłan Gwiazda Krótko to: Podróż (w siebie,optymistyczne zagłębienie się) (Rydwan) , namysł nad swoimi przekonaniami, (Arcykapłan) przejście się do kościoła lub jakieś miejsce związane z naturą i kontemplacja nad swoimi nawykami, przekonaniami , co da pozytywną nadzieję (Gwiazda) na przyszłość... PS:Mniejsze obrazki mniej obciążają komputery. i łącza. Edytowane 11 Lutego 2020 przez Piko 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 12 godzin temu, crowcrow napisał: Niestety w lutym czuję zdecydowany spadek wszystkiego... energii, zdrowia i dużo pracy. Zobaczmy co tym razem karty zasugerują na resztę miesiąca. Znów Rydwan Kapłan Gwiazda Ja tu widzę wizytę u lekarza, być może jakaś morfologia pozwoli Tobie znaleźć przyczynę gorszego samopoczucia. Po prostu należy zasięgnąć porady kogoś mądrzejszego i posłuchać = zastosować, wprowadzić w życie i będzie git. 1 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 (edytowane) myślę podobnie jak @Elie-1 taki raczej niespieszny ten Rydwan... klapnięty trochę widać zmęczenie i jakiś sprawy dalej się rozwijają (które już się ciagną) - może chodzić o zdrowie albo jakieś męczące Cię problemy, które daja znużenie, zmęczenie - może też psychicznie jesteś czymś wyczerpana, nie musi być coś na płaszczyźnie fizycznej, w sensie choroby i jak Elie-1 pisze, porada u kogoś fachowego (Kapłan) daje nadzieję na poprawę sytuacji (Gwiazda) Edytowane 12 Lutego 2020 przez Ava55 Cytuj
Gość Nice Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 Rzeczywiście, Rydwan na obrazku wolny Powiedziałabym, że takie wolne wyruszenie (Rydwan) w stronę studiów (Kaplan; bo pewnie studiujesz, co? ), jakieś, marzenia, nadziej z tym związane, lub bardzo twórcze studia, jeśli można tak to ująć (Gwiazda), może jakiś projekt... Z innej strony bez orientacji na obrazki widziałabym sporo entuzjazmu i energii (jeśli patrzeć po znaczeniom, a nie po obrazkom) skierowanych w obszary duchowe (Kaplan + Gwiazda), lub światopoglądowe, wartościowe. W każdym razie życzę udanego miesiącu Cytuj
crowcrow Napisano 10 Lipca 2020 Autor Napisano 10 Lipca 2020 Powrót do kart miesięcznych Jak przebiegnie mi sierpień? Pierwszy rzut oka na karty prezentuje się bardzo nostalgicznie i kontemplacyjnie Na przeprowadzkę jeszcze za wcześnie, więc może będzie to jakieś nowe przedsięwzięcie (planuję kolejne studia może to mi te kije zaprezentowały?) (3 buławy). W 9 pucharach widzę, że wszystko idzie po mojej myśli, będę zadowolona z tego co będzie. Powinnam postępować zgodnie z intuicją, bo ona mnie nie zawiedzie (królowa pucharów). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi