Maestro Priestess Napisano 4 Stycznia 2020 Maestro Napisano 4 Stycznia 2020 Jako że nowy rok dopiero się rozpoczął polecam Waszej uwadze "Podręcznik do codziennej praktyki - 365 rozkładów tarota" - Sasha Graham. Jak łatwo można się domyślać, jeden rozkład na jeden dzień roku. Rozkłady są bardzo ciekawe i różnorodne, właściwie każdy obszar życia ma szansę zostać przeanalizowany. Tutaj wersja PDF dostępna online (niestety tylko pierwsze 14 dni stycznia): https://illuminatio.pl/wp-content/uploads/2014/05/365-rozkładów-Tarota-fragment.pdf 2 1 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 4 Stycznia 2020 Administrator Napisano 4 Stycznia 2020 Tą książkę można zakupić w wersji elektronicznej - jest tańsza od książkowej 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 4 Stycznia 2020 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Ismer napisał: Tą książkę można zakupić w wersji elektronicznej - jest tańsza od książkowej Tak, można Chociaż ja osobiście lubię wersje papierowe: mają zapach, strukturę i fajnie szeleszczą, łatwiej w nich robić notatki czy coś zaznaczyć No i półki w salonie nie świecą pustkami, od razu widać, że intelektualista w domu mieszka Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Priestess Cytuj
Administrator Ismer Napisano 4 Stycznia 2020 Administrator Napisano 4 Stycznia 2020 Ja też wolę papierowe książki, ale... nie mam już na nie miejsca o notatkach to wstyd mówić, co nieraz mam tam zapisane Ale są też i takie, które dla moich potrzeb lepsze są w wersji elektronicznej, bo mogę potrzebne mi fragmenty błyskawicznie skopiować na kompa. Ta właśnie do nich należy. Nie potrzeba mi np. teorii a jedynie rozkład - pyk myk i dokładam je do mojej biblioteczki rozkładów. Bywa, że PDF jest o połowę tańszy od papieru i jeśli nie mogę się zdecydować na kupno, bo nie wiem co książka zawiera (a wiele razy obiecujące zwiastuny wpuściły mnie w bambus) to wolę kupić elektroniczne. Miejsca szkoda na cegły Graham nie lubię, jej tarot to nie moja bajka i właśnie zastanawiałam się, czy warto kupić te 365 rozkładów - dzięki za fragment, bo to pomogło mi podjąć decyzję 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 4 Stycznia 2020 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2020 29 minut temu, Ismer napisał: Ale są też i takie, które dla moich potrzeb lepsze są w wersji elektronicznej, bo mogę potrzebne mi fragmenty błyskawicznie skopiować na kompa. Tak, to bezsprzeczna zaleta PDFów, łatwość kopiowania bez konieczności przepisywania Cytuj
Gość Nice Napisano 4 Stycznia 2020 Napisano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Ja głownie korzystam z książek elektronicznych, wszędzie noszę z sobą e-book: jestem zwolenniczką książek elektronicznych, bo czytam 5 na raz - w kolejkach,w tramwaju, aucie itd, także mi to po prostu ułatwia życie Także za wskazówkę co do wersji elektronicznej dziękuję ślicznie Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Nice Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi