Skocz do zawartości

Karty na 2020

Ziomal597

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zapytałem kart o nowy rok 2020...

1. Jak będzie wyglądało moje życie do końca marca 2020?

As Mieczy  - 7 Denarów  - Koło Fortuny 

Widzę tutaj realizację planów na co tak długo czekałem i finalnie to zmieni moje dotychczasowe życie, może nawet pracę zmienię..

2. LUTY 2020 - jaki będzie miał dla mnie przebieg? 

Głupiec  - Król Mieczy - As Denarów 

Znów karta zmian - głupiec -  na skutek zmian znów jest w punkcie zerowym.

W lutym poza jakimś totalnym początkiem,  czekają mnie wyzwania w postaci sesji,  więc Król Mieczy to wymagania i dyscyplina,  którym trzeba sprostać ale finalnie będzie ok. 

As Denarów to dobrobyt , spełnienie i sukces

3. Czy lepiej będzie dokonać zakupu marki N czy S?

Zakup N - Królowa Denarów- 4 Pucharów-9 Denarów

Zakup S

Rycerz Mieczy  - 2 Mieczy- 7 Pucharów 

Widać, że o wiele lepszy i trwalszym produktem elektronicznym okaże się marki N od S. 

N będzie droższy ale lepszy o czym mówi K Denarów i 9 Denarów.

Marka S będzie problematyczna, mamy kartę blokady oraz 7 Pucharów mówiącą o iluzji  - to nie będzie takie dobre jak się wydaje..

A co Wy sądzicie o tych kartach?

Edytowane przez Ziomal597
Napisano

W kartach widać duże zmiany Koło fortuny Głupiec As denarów , które rozpoczęły się na skutek Twojej decyzji As mieczy, ale również przy sprzyjających zdarzeniach losowych Koło Fortuny. To może być nowa praca gdzie ważny będzie intelekt Król mieczy i to da szanse na As denarów - budowanie stabilizacji w materii. Oczywiście w Królu mogą pokazać się Twoje cechy charakteru lub może to być osoba dzięki której dostaniesz szanse. Początek roku bardzo obiecujący. 7 monet mówi by na początku wykazać się cierpliwością, ale nadal być czujnym by nie przegapić szansy. 

Jeśli zaś chodzi o sprzęt to N pokazuje się jako solidniejszy, ale droższe 9 monet tutaj trzeba wydać.  4 puchary mówi o jakimś rozczarowaniu wiec uważam, ze stosunek ceny do jakości jednak nie jest sprawiedliwy i trochę przepłacamy (jak wszędzie). 

S widzę dużo marketingu obiecującego zbyt wiele 7 pucharów, ale to urządzenie zdecydowanie szybciej się zużyje - przynajmniej takie mam odczucie.

• Dziękuję 1
Napisano
10 godzin temu, Ziomal597 napisał:

Jakdzie wyglądało moje życie do końca marca 2020?

As Mieczy  - 7 Denarów  - Koło Fortun

tu widać szybką decyzję zakończenia czegoś, a potem czas oczekiwania, Koło na końcu (szkoda, że nie dociągnąłeś karty) wskazuje.na nieoczekiwany zwrot sytuacji

10 godzin temu, Ziomal597 napisał:

LUTY 2020 - jaki będzie miał dla mnie przebieg? 

Głupiec  - Król Mieczy - As Denaró

może wystartujesz z nową pracą, jakimś działaniem - ale się z niego wycofasz, czekając na lepszą okazję

karta Król mieczy koresponduje z Asem mieczy wyżej, a As denarów z 7 monetami i Kołem.F. wyżej

co do zakupu, wg mnie wzbraniasz się przed zakupem "S", a "N" będzie ładnym, drogim i nieco przereklamowanym gadżetem, którym jednak można się chwalić

Napisano
18 godzin temu, Ziomal597 napisał:

Jakiś pomysł, lub projekt, który do tego rozwijał się powoli, przyspieszy się; lub coś niespodziewanego się wydarzy zgodnie z czymś co zacząłeś (As to też początek, szansa) dawno temu;

Może zaczniesz jakiś nowy kurs, lub będziesz miał propozycje o pracy w zupełnie nowej dla Ciebie branży (Głupiec + As Monet)? Tak, czy inaczej sytuacja będzie wymagała od Ciebie rozsądnych działań, wykazania wiedzy (Król Mieczy).

Zakup N - Królowa Denarów- 4 Pucharów-9 Denarów

Będzie udanym + estetycznie fajnym, komfortowym narzędziem, jak się okaże, czego obecnie możesz nie spostrzegać;

Zakup S

Rycerz Mieczy  - 2 Mieczy- 7 Pucharów 

O tym marzysz (7 pucharów) i mimo się zakup się nie uda, będziesz marzył dalej (7 pucharów znaduję się na końcu rozkładu.

Powodzenia :)

Napisano
W dniu 6.01.2020 o 08:52, zakretka23 napisał:

W kartach widać duże zmiany Koło fortuny Głupiec As denarów , które rozpoczęły się na skutek Twojej decyzji As mieczy, ale również przy sprzyjających zdarzeniach losowych Koło Fortuny. To może być nowa praca gdzie ważny będzie intelekt Król mieczy i to da szanse na As denarów - budowanie stabilizacji w materii.

Póki co właśnie na nic się nie zanosi. Tkwię cały czas w miejscu, z którym absolutnie nie wiążę przyszłości. Ubiegam się o pracę w branży,  która mi odpowiada ale nie idzie.... 

Bardzo bym chciał przejść do tej branży ale na taką zmianę się nie zanosi !

Karty narobiły mi trochę nadziei ale z drugiej strony mogły pokazać coś innego, gdyż to było ogólne pytanie o moje życie, całokształt a więc te zmiany mogą dotyczyć wszystkiego, tylko nie tego na czym mi naprawdę zależy.

• Makrela zmienił tytuł na Karty na 2020
Napisano
W dniu 5.01.2020 o 22:41, Ziomal597 napisał:

Zapytałem kart o nowy rok 2020...

Jakieś zamknięcie czegoś, zakończenie takie radykalne, następnie odpoczynek, oczekiwanie i niespodziewana zmiana w KF. As mieczy to też początek czegoś na co długo czekałeś?

W dniu 5.01.2020 o 22:41, Ziomal597 napisał:

Tutaj jakiś początek czegoś, ale po przemyśleniu jakbyś się wycofał z tego co zaczniesz w głupcu. Może oferta nowej pracy?

• Dziękuję 1
Napisano
24 minuty temu, Mala_83 napisał:

Jakieś zamknięcie czegoś, zakończenie takie radykalne, następnie odpoczynek, oczekiwanie i niespodziewana zmiana w KF. As mieczy to też początek czegoś na co długo czekałeś?

Tutaj jakiś początek czegoś, ale po przemyśleniu jakbyś się wycofał z tego co zaczniesz w głupcu. Może oferta nowej pracy?

Mam nadzieję, że to o czym piszesz finalnie się sprawdzi. Liczę na nową pracę w "mojej" branży ale na nic się teraz nie zapowiada, choć ofensywnie działam.

• Super 1
Napisano

Wyżej jest koło fortuny więc zmiany mogą być niespodziewane i właśnie związane z pracą :) zobaczymy :)

Napisano
43 minuty temu, Mala_83 napisał:

Wyżej jest koło fortuny więc zmiany mogą być niespodziewane i właśnie związane z pracą :) zobaczymy :)

Mam nadzieję,  że tak będzie.  A zajrzysz do mojego dzisiejszego wątku karty na II kwartał ? ;)