Ziomal597 Napisano 5 Stycznia 2020 Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Zapytałem kart o nowy rok 2020... 1. Jak będzie wyglądało moje życie do końca marca 2020? As Mieczy - 7 Denarów - Koło Fortuny Widzę tutaj realizację planów na co tak długo czekałem i finalnie to zmieni moje dotychczasowe życie, może nawet pracę zmienię.. 2. LUTY 2020 - jaki będzie miał dla mnie przebieg? Głupiec - Król Mieczy - As Denarów Znów karta zmian - głupiec - na skutek zmian znów jest w punkcie zerowym. W lutym poza jakimś totalnym początkiem, czekają mnie wyzwania w postaci sesji, więc Król Mieczy to wymagania i dyscyplina, którym trzeba sprostać ale finalnie będzie ok. As Denarów to dobrobyt , spełnienie i sukces 3. Czy lepiej będzie dokonać zakupu marki N czy S? Zakup N - Królowa Denarów- 4 Pucharów-9 Denarów Zakup S Rycerz Mieczy - 2 Mieczy- 7 Pucharów Widać, że o wiele lepszy i trwalszym produktem elektronicznym okaże się marki N od S. N będzie droższy ale lepszy o czym mówi K Denarów i 9 Denarów. Marka S będzie problematyczna, mamy kartę blokady oraz 7 Pucharów mówiącą o iluzji - to nie będzie takie dobre jak się wydaje.. A co Wy sądzicie o tych kartach? Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Ziomal597 Cytuj
zakretka23 Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 W kartach widać duże zmiany Koło fortuny Głupiec As denarów , które rozpoczęły się na skutek Twojej decyzji As mieczy, ale również przy sprzyjających zdarzeniach losowych Koło Fortuny. To może być nowa praca gdzie ważny będzie intelekt Król mieczy i to da szanse na As denarów - budowanie stabilizacji w materii. Oczywiście w Królu mogą pokazać się Twoje cechy charakteru lub może to być osoba dzięki której dostaniesz szanse. Początek roku bardzo obiecujący. 7 monet mówi by na początku wykazać się cierpliwością, ale nadal być czujnym by nie przegapić szansy. Jeśli zaś chodzi o sprzęt to N pokazuje się jako solidniejszy, ale droższe 9 monet tutaj trzeba wydać. 4 puchary mówi o jakimś rozczarowaniu wiec uważam, ze stosunek ceny do jakości jednak nie jest sprawiedliwy i trochę przepłacamy (jak wszędzie). S widzę dużo marketingu obiecującego zbyt wiele 7 pucharów, ale to urządzenie zdecydowanie szybciej się zużyje - przynajmniej takie mam odczucie. 1 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 10 godzin temu, Ziomal597 napisał: Jak będzie wyglądało moje życie do końca marca 2020? As Mieczy - 7 Denarów - Koło Fortuny tu widać szybką decyzję zakończenia czegoś, a potem czas oczekiwania, Koło na końcu (szkoda, że nie dociągnąłeś karty) wskazuje.na nieoczekiwany zwrot sytuacji 10 godzin temu, Ziomal597 napisał: LUTY 2020 - jaki będzie miał dla mnie przebieg? Głupiec - Król Mieczy - As Denarów może wystartujesz z nową pracą, jakimś działaniem - ale się z niego wycofasz, czekając na lepszą okazję karta Król mieczy koresponduje z Asem mieczy wyżej, a As denarów z 7 monetami i Kołem.F. wyżej co do zakupu, wg mnie wzbraniasz się przed zakupem "S", a "N" będzie ładnym, drogim i nieco przereklamowanym gadżetem, którym jednak można się chwalić Cytuj
Gość Nice Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 18 godzin temu, Ziomal597 napisał: 1. Jak będzie wyglądało moje życie do końca marca 2020? As Mieczy - 7 Denarów - Koło Fortuny Jakiś pomysł, lub projekt, który do tego rozwijał się powoli, przyspieszy się; lub coś niespodziewanego się wydarzy zgodnie z czymś co zacząłeś (As to też początek, szansa) dawno temu; 18 godzin temu, Ziomal597 napisał: 2. LUTY 2020 - jaki będzie miał dla mnie przebieg? Głupiec - Król Mieczy - As Denarów Może zaczniesz jakiś nowy kurs, lub będziesz miał propozycje o pracy w zupełnie nowej dla Ciebie branży (Głupiec + As Monet)? Tak, czy inaczej sytuacja będzie wymagała od Ciebie rozsądnych działań, wykazania wiedzy (Król Mieczy). 18 godzin temu, Ziomal597 napisał: Zakup N - Królowa Denarów- 4 Pucharów-9 Denarów Będzie udanym + estetycznie fajnym, komfortowym narzędziem, jak się okaże, czego obecnie możesz nie spostrzegać; 18 godzin temu, Ziomal597 napisał: Zakup S Rycerz Mieczy - 2 Mieczy- 7 Pucharów O tym marzysz (7 pucharów) i mimo się zakup się nie uda, będziesz marzył dalej (7 pucharów znaduję się na końcu rozkładu. Powodzenia Cytuj
Ziomal597 Napisano 7 Stycznia 2020 Autor Napisano 7 Stycznia 2020 W dniu 6.01.2020 o 08:52, zakretka23 napisał: W kartach widać duże zmiany Koło fortuny Głupiec As denarów , które rozpoczęły się na skutek Twojej decyzji As mieczy, ale również przy sprzyjających zdarzeniach losowych Koło Fortuny. To może być nowa praca gdzie ważny będzie intelekt Król mieczy i to da szanse na As denarów - budowanie stabilizacji w materii. Póki co właśnie na nic się nie zanosi. Tkwię cały czas w miejscu, z którym absolutnie nie wiążę przyszłości. Ubiegam się o pracę w branży, która mi odpowiada ale nie idzie.... Bardzo bym chciał przejść do tej branży ale na taką zmianę się nie zanosi ! Karty narobiły mi trochę nadziei ale z drugiej strony mogły pokazać coś innego, gdyż to było ogólne pytanie o moje życie, całokształt a więc te zmiany mogą dotyczyć wszystkiego, tylko nie tego na czym mi naprawdę zależy. Cytuj
Mala_83 Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 W dniu 5.01.2020 o 22:41, Ziomal597 napisał: Zapytałem kart o nowy rok 2020... 1. Jak będzie wyglądało moje życie do końca marca 2020? As Mieczy - 7 Denarów - Koło Fortuny Jakieś zamknięcie czegoś, zakończenie takie radykalne, następnie odpoczynek, oczekiwanie i niespodziewana zmiana w KF. As mieczy to też początek czegoś na co długo czekałeś? W dniu 5.01.2020 o 22:41, Ziomal597 napisał: 2. LUTY 2020 - jaki będzie miał dla mnie przebieg? Głupiec - Król Mieczy - As Denarów Tutaj jakiś początek czegoś, ale po przemyśleniu jakbyś się wycofał z tego co zaczniesz w głupcu. Może oferta nowej pracy? 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 8 Stycznia 2020 Autor Napisano 8 Stycznia 2020 24 minuty temu, Mala_83 napisał: Jakieś zamknięcie czegoś, zakończenie takie radykalne, następnie odpoczynek, oczekiwanie i niespodziewana zmiana w KF. As mieczy to też początek czegoś na co długo czekałeś? Tutaj jakiś początek czegoś, ale po przemyśleniu jakbyś się wycofał z tego co zaczniesz w głupcu. Może oferta nowej pracy? Mam nadzieję, że to o czym piszesz finalnie się sprawdzi. Liczę na nową pracę w "mojej" branży ale na nic się teraz nie zapowiada, choć ofensywnie działam. 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 Wyżej jest koło fortuny więc zmiany mogą być niespodziewane i właśnie związane z pracą zobaczymy Cytuj
Ziomal597 Napisano 8 Stycznia 2020 Autor Napisano 8 Stycznia 2020 43 minuty temu, Mala_83 napisał: Wyżej jest koło fortuny więc zmiany mogą być niespodziewane i właśnie związane z pracą zobaczymy Mam nadzieję, że tak będzie. A zajrzysz do mojego dzisiejszego wątku karty na II kwartał ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi