Moderators Ejbert Napisano 6 Stycznia 2020 Moderators Napisano 6 Stycznia 2020 Właśnie - wkurzyła mnie jedna pani, która, wskutek swojego błędu zarzuciła mi, iż nie zapłaciłem jej za coś. Nie raczyła powiedzieć kiedy i za co, lecz udowodniłem jej, że zapłacone zostało. Wysłałem kopię. I pytanie: Czy pani mnie przeprosi, czy oleje temat i więcej się nie odezwie? Weryfka po otrzymaniu (lub nieotrzymaniu) odpowiedzi, zakładam czas do tygodnia od dzisiaj (czyli do 13 stycznia) Metoda dowolna, liczy się prawidłowy wynik 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 6 Stycznia 2020 Maestro Napisano 6 Stycznia 2020 2 kielichów, 8 monet, 9 kielichów Przeprosi i nawet będzie miła. Tobie też przejdzie 1 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 6 Stycznia 2020 Administrator Napisano 6 Stycznia 2020 Kotwica i Góra Nie przeprosi, nie odezwie się lub jeśli coś odpisze, to nie będzie to miłe, nie przyzna Ci racji. Kotwica to stałość, będzie trwała przy swoim, nie odpłynie z wyznaczonego już miejsca, czyli z okupowanego stanowiska. Góra - blokada, pani jest zablokowana i ma wrogi stosunek do Ciebie (jak Cię znam, to do tego, coś jej zapewne napisał ) 1 1 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 czy się odezwie - Sprawka (tak) czy przeprosi - Diabeł (generalnie to nie, bo jeśli w jakiś sposób przyzna Ci rację, to Ci jednocześnie i "dowali", dopiecze - diabeł na pokrętną logikę) Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Moderators Napisano 6 Stycznia 2020 2 godziny temu, Ismer napisał: Góra - blokada, pani jest zablokowana i ma wrogi stosunek do Ciebie (jak Cię znam, to do tego, coś jej zapewne napisał ) Ismer... znasz mnie i dobrze wiesz, że nie napisałem jej niczego nieuprzejmego. Napisałem prawdę bardzo grzecznie , chociaż miałem chęć napisać mniej grzecznie. Może nie odpisać, bo ludzie nie lubią przyznawać się do błędów, a to jest wyłącznie jej wina, nie odnotowała wpłaty, a jak do niej napisałem w tej sprawie, to mnie niemile obsobaczyła. Ale mi już nie zależy na jej pisaniu, grunt, że jestem w porządku 3 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 6 Stycznia 2020 Administrator Napisano 6 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Ejbert napisał: Ismer... znasz mnie i dobrze wiesz, że nie napisałem jej niczego nieuprzejmego. Napisałem prawdę bardzo grzecznie , chociaż miałem chęć napisać mniej grzecznie. Rottweilerku, wiem, że na pewno napisałeś jej grzecznie, ale za to jakże kąśliwie 1 godzinę temu, Ejbert napisał: Może nie odpisać, bo ludzie nie lubią przyznawać się do błędów, Tak właśnie jest, Góra to wskazała - to jest przeszkoda bardzo trudna do ominięcia, Góra nie pozwala przejść i zobaczyć co jest po drugiej stronie.. 1 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 13 Stycznia 2020 Autor Moderators Napisano 13 Stycznia 2020 Oj tam zaraz kąśliwie, nie zasłużyła na miód, to dostała kropelkę dziegciu Ale weryfikuję: nie odezwała się w ogóle, a więc i nie przeprosiła. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi