trikmen Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 a wiec dziś sniła mi się kobieta o ładnych piersiach po których ją dotykałem co to może oznaczać ?
gusherra Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 Piersi to symbol powodzenia, prosperity - obfitości. dotykajac ich rozkoszujesz się nimi - masz możliwość i prawdopodobnie odczuwasz teraz przypływ mozliwości, wzrostu, doświadczenia i rozwoju. Bardzo dobry sen.
trikmen Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Napisano 14 Czerwca 2009 Piersi to symbol powodzenia, prosperity - obfitości. dotykajac ich rozkoszujesz się nimi - masz możliwość i prawdopodobnie odczuwasz teraz przypływ mozliwości, wzrostu, doświadczenia i rozwoju. Bardzo dobry sen. Tak więc czekam na napływająca do mnie te wszystkie dobrze rzeczy heh. Zobaczymy czy warto wierzyć w sny
gusherra Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 Zobaczymy, zobaczymy. Ale jak "nie warto", to się nie obrażaj, bo jeszcze przestaniesz śnić i co wtedy. Głupio tak jakoś... ps. powodzenia pesymisto.
trikmen Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Napisano 15 Czerwca 2009 dostałem wczoraj 100zł od taty a z mamą pojechałem na zakupy. Czy to o to chodzi ?? ;]
Rekomendowane odpowiedzi