Gość niania382 Napisano 15 Stycznia 2020 Napisano 15 Stycznia 2020 Jak u was z interpretacja solariusza? Uwzgledniacie przeprowadzke osoby lub jej miejsce przebywanie w dniu urodzin? Nie mowie tu o relokacji na jeden dzien tylko o przeprowadzke z miejsca urodzenia na dluzszy czas. Co wedlug was daje rzetelniejsze prefykcje? Zgodnie z miejscem urodzenia w tym roku pokrywaja mi sie osie. Jesli sie zrelokuje to juz nie. To jednak znaczaca roznica Cytuj
Gość Nice Napisano 16 Stycznia 2020 Napisano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Ja osobiście uwzględniam i mi się zgadza A jeśli to nie jest tajemnicą, jak dawno się przeprowadzilas? + Osi się przesuwają w relokacji, to jest normalną rzeczą Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Nice Cytuj
Gość niania382 Napisano 17 Stycznia 2020 Napisano 17 Stycznia 2020 Hmm, to znaczy miejsce urodzenia zostawiam niezmienne, a solariusz ustawiam na nowe miejsce. Chociaz i z tym mam problemu bo tak n'a prawde kursuje miedzy dwoma miastami, z uwagi studiow, pracy itp, w sumie jestem polowe czasu tu, polowe tam. To juz zupelnie nie wiem co wybrac. Juz bedzie z 6 lat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi