Skocz do zawartości

Spotkanie randka

mezza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czeka mnie spotkanie/randka. Cały czas jesteśmy na etapie poznawania się nawzajem. 

Jaki będzie przebieg spotkania? 

Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan 

Myślę, że będzie bardzo fajna atmosfera. Pan chyba będzie miał ochotę kontynuować znajomość. Jednak może być dosyc skryty. Nie ujawniać wielu szczegółów że swojego życia. 

• Maestro
Napisano
15 minut temu, mezza napisał:

Czeka mnie spotkanie/randka. Cały czas jesteśmy na etapie poznawania się nawzajem. 

Myślę, że będzie bardzo fajna atmosfera. Pan chyba będzie miał ochotę kontynuować znajomość. Jednak może być dosyc skryty. Nie ujawniać wielu szczegółów że swojego życia. 

Będzie bardzo romantycznie :) Pan uczuciowy, czuły, będzie Ci okazywał zainteresowanie i flirtował. 2 kielichów to bratnie dusze, znajdziecie wspólny język. W kapłanie bardzo dobra zapowiedź dalszej relacji :)

• Dziękuję 1
Napisano
1 godzinę temu, mezza napisał:

Spotkanie będzie początkowo smętne, Pan będzie spięty i nieśmiały ale widać, że się rozkręcicie i poczujecie się bardzo swobodnie. 

Papież może mówić o tym, że tak się zaasymilujecie, że będzie takie wrażenie, że znacie się sporo dłużej niż faktycznie.

• Dziękuję 1
  • Moderator
Napisano
15 godzin temu, mezza napisał:

Pan bardzo romantyczny, sam bedzie inicjował kontakt. Miło, sympatycznie. Na pewno nie poprzestaniecie tylko na jednym spotkaniu :)

• Dziękuję 1
  • Maestro
Napisano
15 godzin temu, mezza napisał:

A z ciekawości, idziecie na drinka? Bo pan chyba rozkręci się jak trochę wypije ;)

• Dziękuję 1
Gość Anastazja979
Napisano

Na początku może być drętwo. Nie będziecie wiedzieli o czym ze sobą rozmawiać i możecie rozmyślać o tym, co pomyśli o was druga osoba. Jednak później spotkanie zdecydowanie się rozkręci, raczej za sprawą pana, ale ostatecznie oboje będziecie zaangażowani w rozmowę i zadowoleni. Możecie rozmawiać na poważne tematy: duchowe, o wartościach, pracy.

Miłej randki :)

Napisano
W dniu 19.01.2020 o 18:05, mezza napisał:

Myślę, że facet jest zakochany i bardzo uciuciowy, romantyczny, może zachowywać się w takich wzniosłyh klimatach, bardzo ciepły, w rycerzy widzę dynamikę, bardzo szybko rozwinie się akcja, napewno będzie sporo chemii, w 2 pucharach - widać emocjonalną bliskość, przyciąga was do sibie, jesteście zauroczeni, może lączą was wspólne poglądy, filozofia, podejśce życiowe - Kaplan, dla mnie też ta karta jest potwierdzeniem dalszego rozwoju relacji, a w tym otoczeniu - również szczerych zamiarów :)

Trzymam kciuki i życzę dużo miłości ;)

Napisano
W dniu 19.01.2020 o 18:05, mezza napisał:

Karty są bardzo dobre na uczucia. Powinno być miło i romantycznie. Chłopak będzie się starał i zadba o wszystko co potrzeba. Powodzenia. 

• Dziękuję 1
Napisano

Było dokładnie tak jak wyszło w kartach. Na początku spina, a później chemia :)

Na pewno będzie kontynuacja :). 

Dzięki za weryfikację. 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dziękuję 1