mezza Napisano 19 Stycznia 2020 Napisano 19 Stycznia 2020 Czeka mnie spotkanie/randka. Cały czas jesteśmy na etapie poznawania się nawzajem. Jaki będzie przebieg spotkania? Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan Myślę, że będzie bardzo fajna atmosfera. Pan chyba będzie miał ochotę kontynuować znajomość. Jednak może być dosyc skryty. Nie ujawniać wielu szczegółów że swojego życia. Cytuj
Maestro Priestess Napisano 19 Stycznia 2020 Maestro Napisano 19 Stycznia 2020 15 minut temu, mezza napisał: Czeka mnie spotkanie/randka. Cały czas jesteśmy na etapie poznawania się nawzajem. Jaki będzie przebieg spotkania? Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan Myślę, że będzie bardzo fajna atmosfera. Pan chyba będzie miał ochotę kontynuować znajomość. Jednak może być dosyc skryty. Nie ujawniać wielu szczegółów że swojego życia. Będzie bardzo romantycznie Pan uczuciowy, czuły, będzie Ci okazywał zainteresowanie i flirtował. 2 kielichów to bratnie dusze, znajdziecie wspólny język. W kapłanie bardzo dobra zapowiedź dalszej relacji 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 19 Stycznia 2020 Napisano 19 Stycznia 2020 1 godzinę temu, mezza napisał: Jaki będzie przebieg spotkania? Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan Spotkanie będzie początkowo smętne, Pan będzie spięty i nieśmiały ale widać, że się rozkręcicie i poczujecie się bardzo swobodnie. Papież może mówić o tym, że tak się zaasymilujecie, że będzie takie wrażenie, że znacie się sporo dłużej niż faktycznie. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 20 Stycznia 2020 Moderator Napisano 20 Stycznia 2020 15 godzin temu, mezza napisał: Jaki będzie przebieg spotkania? Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan Pan bardzo romantyczny, sam bedzie inicjował kontakt. Miło, sympatycznie. Na pewno nie poprzestaniecie tylko na jednym spotkaniu 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 20 Stycznia 2020 Maestro Napisano 20 Stycznia 2020 15 godzin temu, mezza napisał: Jaki będzie przebieg spotkania? Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan A z ciekawości, idziecie na drinka? Bo pan chyba rozkręci się jak trochę wypije 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Stycznia 2020 Napisano 21 Stycznia 2020 Na początku może być drętwo. Nie będziecie wiedzieli o czym ze sobą rozmawiać i możecie rozmyślać o tym, co pomyśli o was druga osoba. Jednak później spotkanie zdecydowanie się rozkręci, raczej za sprawą pana, ale ostatecznie oboje będziecie zaangażowani w rozmowę i zadowoleni. Możecie rozmawiać na poważne tematy: duchowe, o wartościach, pracy. Miłej randki :) Cytuj
Gość Nice Napisano 21 Stycznia 2020 Napisano 21 Stycznia 2020 W dniu 19.01.2020 o 18:05, mezza napisał: Jaki będzie przebieg spotkania? Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan Myślę, że facet jest zakochany i bardzo uciuciowy, romantyczny, może zachowywać się w takich wzniosłyh klimatach, bardzo ciepły, w rycerzy widzę dynamikę, bardzo szybko rozwinie się akcja, napewno będzie sporo chemii, w 2 pucharach - widać emocjonalną bliskość, przyciąga was do sibie, jesteście zauroczeni, może lączą was wspólne poglądy, filozofia, podejśce życiowe - Kaplan, dla mnie też ta karta jest potwierdzeniem dalszego rozwoju relacji, a w tym otoczeniu - również szczerych zamiarów Trzymam kciuki i życzę dużo miłości Cytuj
panna.marta Napisano 21 Stycznia 2020 Napisano 21 Stycznia 2020 W dniu 19.01.2020 o 18:05, mezza napisał: Czeka mnie spotkanie/randka. Cały czas jesteśmy na etapie poznawania się nawzajem. Jaki będzie przebieg spotkania? Król Kielichow +Rycerz bulaw+2 pucharow+kaplan Myślę, że będzie bardzo fajna atmosfera. Pan chyba będzie miał ochotę kontynuować znajomość. Jednak może być dosyc skryty. Nie ujawniać wielu szczegółów że swojego życia. Karty są bardzo dobre na uczucia. Powinno być miło i romantycznie. Chłopak będzie się starał i zadba o wszystko co potrzeba. Powodzenia. 1 Cytuj
mezza Napisano 22 Stycznia 2020 Autor Napisano 22 Stycznia 2020 Było dokładnie tak jak wyszło w kartach. Na początku spina, a później chemia Na pewno będzie kontynuacja :). Dzięki za weryfikację. 2 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi