cindy123 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Bardzo bym prosiła o interpretacje mojego snu, sama nie umiem tego zrobić a jest to dla mnie ważne.... Śniło mi się że z kumpelami ćwiczyłyśmy sztuki walki[miałyśmy dziwne kostiumy.. jakby smoki],ja byłam na tych zajęciach pierwszy raz. Pod koniec dnia przyszedł 'instruktor', który miał sprawdzić co się nauczyłyśmy. Tym instruktorem był chłopak, który od dawna mi się bardzo podoba, cały czas o nim myślę.Zapytał mnie czego się nauczyłam, pokazałam mu a on na mnie patrzył.. tak dziwnie :| jak by się zapatrzył. I przepytał wszystkich o to czego się nauczyli. Później przybiegły jakieś psy, wszyscy się przestraszyli...ja z Łukaszem[tym chłopakiem] pobiegliśmy po mojego dziadka i on te psy odgonił. Potem z ' instruktorem' poszliśmy na jakiś rynek i zaczeliśmy się całować. On chwycił mnie za ręce i chyba chciał mi coś powiedzieć.. Ale telefon mi zadzwonił... :/ Proszę o interpretacje snu..z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejkun Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Hm... nie jestem do końca pewna, ale może zagadaj go. Być może to tem jedyny^^. Tylko żeby nie było jeszcze się na tym nie znam tak dokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 cindy123 Proszę abyś prośby o interpretacje snu zamieszczała we własciwym dziale.. Tym razem przeniosę, ale następnym - bedę kasować bez ostrzerzenia Co do snu - przebranie może oznaczać że nie czujecie sie do końca sobą, jakby w innej "skórze" dodatkowo czujesz się oceniana (przepytywanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts