missinggirl Napisano 24 Stycznia 2020 Napisano 24 Stycznia 2020 Moje małżeństwo przechodzi obecnie kryzys. Mąż poznał duzo młodszą kobietę - ja jestem przed 40. Twierdzi, że do niczego nie doszło, to tylko koleżanka, nic go z nią nie łączyło. Nie spodziewał się, że się dowiem.. ale widziałam i czułam, że coś jest nie tak. Znalazłam rozmowy z flirtem..Trudno jest rozkładać karty samej sobie. Zrobiłam dwa- pierwszy partnerski, a drugi z pytaniem o zdradę. Moim zdaniem nie jest szczery i nawet bym powiedziała, ze wyrachowany wobec wobec mnie.. zamknięty.. i ciągle myśli o tej drugiej kobiecie, tylko czeka aż sytuacja ucichnie i wszystko wróci między nami do normy.. i zacznie dalej działać.. A jak Wy to zinterpretujecie? Podstawa związku - odwrócona 3 buław On Co wnosi do związku - As mieczy Głowa- królowa buław Serce- odwrócony król mieczy Na zewnętrz - odwrócona 4 denarów Ja Co wnoszę - odwrócony Sąd Ostateczny W głowie 10 kielichów W sercu - odwrócony król kielichów Na zewnątrz - Gwiazda Po mojej stronie widać wszystko jak na dłoni. Staramy się o dziecko, chcę normalnej rodziny.. Pytanie o zdradę 9 buław, 3 denarów, As denarów, Gwiazda, As mieczy Będę wdzięczna za podpowiedzi z Waszej strony.
Ekspert Makrela Napisano 24 Stycznia 2020 Ekspert Napisano 24 Stycznia 2020 @missinggirl, na forum interpretacji należy zacząć od tej lektury: Regulamin interpretacji i zastosować się do jego wskazań. Tak więc proszę zamieść swój rozkład jeszcze raz - odpowiednio poprawiony
Rekomendowane odpowiedzi