Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dziś wyjątkowy wieczór, bo wraz z dzisiejszym dniem wygasa chiński rok 2019, a wita się z nami znak szczura 2020. Taki mini chiński sylwester jest dobrym momentem na wróżby, a zatem..

1. Co wniesie do mojego życia chiński nowy rok 2020, czyli okres do 11.02.2021?

4 Mieczy- 8 Buław - 10 Buław+dołożony Cesarz 

Na pewno ten rok wniesie samotność emocjonalną. 8 Buław za to prognozuje bardzo aktywny czas, ciągle jakieś zmiany, zrywy.. dynamizm. Finalnie jednak to mnie bardzo zmęczy.

Dołożyłem wyjątkowo czwartą kartę, aby zorientować się w jakim to wszystko pójdzie kierunku.. CESARZ . Mimo przytłoczenia, osiągnę to co zamierzałem.

2.Czy do końca kwietnia 2020 podejmę pracę zarobkową  w Y?

Kochankowie- Sąd Ostateczny- 6 Buław 

Ciągle jak pytam o to, to ciągle Kochankowie, czyli niepewna sytuacja, która może się wyjaśnić w końcu..!

3. Sprawy zawodowe w II kwartale 2020?

7 Buław- 8 Denarów- 6 Buław + 6 Denarów

Oj ciężko.. cały czas walka o branżę Y ale może się uda..

A Wy co myślicie? 

Edytowane przez Ziomal597
  • Maestro
Napisano
8 minut temu, Ziomal597 napisał:

1. Co wniesie do mojego życia chiński nowy rok 2020, czyli okres do 11.02.2021?

4 Mieczy- 8 Buław - 10 Buław+dołożony Cesarz 

Myślę, że samotność będzie Ci doskwierać. Wejdziesz w inicjatywę i z dużą energią będziesz podejmować się działań, aby ten stan zmienić. Na dłuższą metę może okazać się to męczące i wypalające. Jednak, jak każde doświadczenie, to też Ciebie czegoś nauczy. Nabierzesz większej pewności siebie, świadomości siebie, będziesz wiedział czego chcesz i jak to osiągnąć oraz jakich błędów nie popełniać. 

21 minut temu, Ziomal597 napisał:

2.Czy do końca kwietnia 2020 podejmę pracę zarobkową  w Y?

Kochankowie- Sąd Ostateczny- 6 Buław 

Zdecydowanie tak, są na to duże szanse. 

21 minut temu, Ziomal597 napisał:

3. Sprawy zawodowe w II kwartale 2020?

7 Buław- 8 Denarów- 6 Buław + 6 Denarów

Nie jest źle. Wydaje się, że jak to w życiu, pojawią się trudności, z którymi trzeba będzie walczyć. Będziesz musiał wykazać się skrupulatnością, pracowitością, ale przyniesie to zadowolenie, satysfakcję, sukces. Zostaniesz doceniony i ktoś będzie Cię wspierał zawodowo. 

• Dziękuję 1
Napisano

To chyba do wzajemnej pomocy trzeba, bo termin weryfikacji jest za długi ;)

1. Co wniesie: po dłuższej izolacji i spokoju w czterech ścianach (4 mieczy), wyjdziesz że swojego domu do ludzi, i będziesz miał sporo nowych znajomości i innego rodzaju uspołecznienia (8 buław), co może Cię mocno zmeczyc, bo pewnie z usposobienia jesteś introwertykiem: Cesarz jest 4 arkanem, czyli arkanem "w sobie" (4 są zamknięte) lubi panować nad tym, co ma, ale głównie swojego - świata, domu, majętności się trzyma i nad tym panuję. Mimo tego widać, że nawet z trudnymi i obciążającymi Cię sytuacjami poradzisz świetnie. + Cesarz wskazuje na osobę z wysokim stanowiskiem, czyli zatrudnioną, w tym i tam, gdzie ciężko się dostać ;) A praca może i wymęczyć (10 buław)

2. Czy podejmiesz pracę: 

Owszem, możesz mieć alternatywną ofertę, ale Kochankowie tez wskazują na komunikację, a Sąd + 6 buław wprost kojarzą mi się z zatrudnieniem ;)

3. Sprawy zawodowe: tak, powalczysz o pracę (7 buław + 8 monet), i pracę zdobędziesz (6 buław), może z czyjąś pomocą (6 monet), ogólnie fajnie jak na pracę karty wyglądają, sporo monet;

Powodzenia ;)