Ziomal597 Napisano 24 Stycznia 2020 Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Dziś wyjątkowy wieczór, bo wraz z dzisiejszym dniem wygasa chiński rok 2019, a wita się z nami znak szczura 2020. Taki mini chiński sylwester jest dobrym momentem na wróżby, a zatem.. 1. Co wniesie do mojego życia chiński nowy rok 2020, czyli okres do 11.02.2021? 4 Mieczy- 8 Buław - 10 Buław+dołożony Cesarz Na pewno ten rok wniesie samotność emocjonalną. 8 Buław za to prognozuje bardzo aktywny czas, ciągle jakieś zmiany, zrywy.. dynamizm. Finalnie jednak to mnie bardzo zmęczy. Dołożyłem wyjątkowo czwartą kartę, aby zorientować się w jakim to wszystko pójdzie kierunku.. CESARZ . Mimo przytłoczenia, osiągnę to co zamierzałem. 2.Czy do końca kwietnia 2020 podejmę pracę zarobkową w Y? Kochankowie- Sąd Ostateczny- 6 Buław Ciągle jak pytam o to, to ciągle Kochankowie, czyli niepewna sytuacja, która może się wyjaśnić w końcu..! 3. Sprawy zawodowe w II kwartale 2020? 7 Buław- 8 Denarów- 6 Buław + 6 Denarów Oj ciężko.. cały czas walka o branżę Y ale może się uda.. A Wy co myślicie? Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Ziomal597 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 24 Stycznia 2020 Maestro Napisano 24 Stycznia 2020 8 minut temu, Ziomal597 napisał: 1. Co wniesie do mojego życia chiński nowy rok 2020, czyli okres do 11.02.2021? 4 Mieczy- 8 Buław - 10 Buław+dołożony Cesarz Myślę, że samotność będzie Ci doskwierać. Wejdziesz w inicjatywę i z dużą energią będziesz podejmować się działań, aby ten stan zmienić. Na dłuższą metę może okazać się to męczące i wypalające. Jednak, jak każde doświadczenie, to też Ciebie czegoś nauczy. Nabierzesz większej pewności siebie, świadomości siebie, będziesz wiedział czego chcesz i jak to osiągnąć oraz jakich błędów nie popełniać. 21 minut temu, Ziomal597 napisał: 2.Czy do końca kwietnia 2020 podejmę pracę zarobkową w Y? Kochankowie- Sąd Ostateczny- 6 Buław Zdecydowanie tak, są na to duże szanse. 21 minut temu, Ziomal597 napisał: 3. Sprawy zawodowe w II kwartale 2020? 7 Buław- 8 Denarów- 6 Buław + 6 Denarów Nie jest źle. Wydaje się, że jak to w życiu, pojawią się trudności, z którymi trzeba będzie walczyć. Będziesz musiał wykazać się skrupulatnością, pracowitością, ale przyniesie to zadowolenie, satysfakcję, sukces. Zostaniesz doceniony i ktoś będzie Cię wspierał zawodowo. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 25 Stycznia 2020 Autor Napisano 25 Stycznia 2020 Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł na te karty? Cytuj
Gość Nice Napisano 26 Stycznia 2020 Napisano 26 Stycznia 2020 To chyba do wzajemnej pomocy trzeba, bo termin weryfikacji jest za długi 1. Co wniesie: po dłuższej izolacji i spokoju w czterech ścianach (4 mieczy), wyjdziesz że swojego domu do ludzi, i będziesz miał sporo nowych znajomości i innego rodzaju uspołecznienia (8 buław), co może Cię mocno zmeczyc, bo pewnie z usposobienia jesteś introwertykiem: Cesarz jest 4 arkanem, czyli arkanem "w sobie" (4 są zamknięte) lubi panować nad tym, co ma, ale głównie swojego - świata, domu, majętności się trzyma i nad tym panuję. Mimo tego widać, że nawet z trudnymi i obciążającymi Cię sytuacjami poradzisz świetnie. + Cesarz wskazuje na osobę z wysokim stanowiskiem, czyli zatrudnioną, w tym i tam, gdzie ciężko się dostać A praca może i wymęczyć (10 buław) 2. Czy podejmiesz pracę: Owszem, możesz mieć alternatywną ofertę, ale Kochankowie tez wskazują na komunikację, a Sąd + 6 buław wprost kojarzą mi się z zatrudnieniem 3. Sprawy zawodowe: tak, powalczysz o pracę (7 buław + 8 monet), i pracę zdobędziesz (6 buław), może z czyjąś pomocą (6 monet), ogólnie fajnie jak na pracę karty wyglądają, sporo monet; Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi