panna.marta Napisano 28 Stycznia 2020 Napisano 28 Stycznia 2020 Singielka, na etacie 1. Uczucia 3 bulaw, rycerz bulaw, 3 monety Będę bardziej otwarta na znajomości, może dostanę wiadomość od kogoś typu portal społecznościowy 2. Praca 10 bulaw, giermek kielichow, królowa kielichów Oj te kielichy będe wrażliwa, będę marudzić i przeżywać 3. Zdrowie Słońce XIX, wieża XVI, koło Fortuny X Noo aż trzy AW to będzie ciekawy miesiąc. Jakieś zmiany znajdą w organizmie może na lepsze skoro jest słońce. 4. Czy wydarzy się coś miłego i co to będzie? Giermek mieczy, kochankowie VI, mag I Coś zauważe, znajdę może wyczaje. Wpadnę na nowy pomysł lub plan. Cytuj
Ziomal597 Napisano 28 Stycznia 2020 Napisano 28 Stycznia 2020 26 minut temu, panna.marta napisał: 1. Uczucia 3 bulaw, rycerz bulaw, 3 monety W uczuciach nic się nie ruszy bo 3 Buławy to dopiero perspektywy, a Ryc Buław traktuję tutaj jako takie nerwy , chęć przyspieszenia pewnych spraw ale póki co niczego takie bliższego niż koleżeństwo w lutym tutaj nie widać.. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 28 Stycznia 2020 Napisano 28 Stycznia 2020 30 minut temu, panna.marta napisał: Praca 10 bulaw, giermek kielichow, królowa kielichów W pracy widać u Ciebie niemałe przemęczenie. Generalnie negatywnych zmian tutaj nie widać. Sam w sobie przebieg pracy będzie spokojny. Rzuca mi się za to w oczy Królowa Pucharów, która w wyniku tego zmęczenia, nakłania do zwolnienia tempa, do tego, aby wyciszyć się i odpocząć. To też informacja, żeby zwrócić uwagę na swoje zdrowie bo Pucharowa jest na tym punkcie dość mocno wyczulona. Dlatego, uważam, że gdzieś w drugiej połowie lutego udasz się na zwolnienie lekarskie albo po prostu na jakiś wypoczynek. 1 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 28 Stycznia 2020 Napisano 28 Stycznia 2020 37 minut temu, panna.marta napisał: . Czy wydarzy się coś miłego i co to będzie? Giermek mieczy, kochankowie VI, mag I Czy miłego ??! Taka trochę autosugestia Na pewno będziesz miała wahania, problem z decyzją w jakiejś materii, a żeby ułatwić sobie sprawę zaczniesz to badać i finalnie podejmiesz decyzję. 40 minut temu, panna.marta napisał: Zdrowie Słońce XIX, wieża XVI, koło Fortuny X Noo aż trzy AW to będzie ciekawy miesiąc. Jakieś zmiany znajdą w organizmie może na lepsze skoro jest słońce. Na zdrowie nie wróżę, więc ten podpunkt uczciwie pominę 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 29 Stycznia 2020 Napisano 29 Stycznia 2020 W uczuciach widać Twoje działanie i aktywność, mogą być też jakieś spotkania. Fajne karty :) W pracy przeciążenie, dużo będziesz mieć na głowie, sporo emocji widać, możesz być nadwrażliwa. W zdrowiu początkowo ok, potem coś się zmieni, uważaj na jakieś wypadki, no sorki, ale trochę mi się tak te karty kojarzą. Odpukać ! Jakaś rozmowa się zaznacza w tym "coś miłego". Możliwe spotkanie w tych Kochankach :) Dobrego lutego :) Cytuj
panna.marta Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Napisano 31 Stycznia 2020 W dniu 29.01.2020 o 18:50, Lianna napisał: W uczuciach widać Twoje działanie i aktywność, mogą być też jakieś spotkania. Fajne karty W pracy przeciążenie, dużo będziesz mieć na głowie, sporo emocji widać, możesz być nadwrażliwa. W zdrowiu początkowo ok, potem coś się zmieni, uważaj na jakieś wypadki, no sorki, ale trochę mi się tak te karty kojarzą. Odpukać ! Jakaś rozmowa się zaznacza w tym "coś miłego". Możliwe spotkanie w tych Kochankach Dobrego lutego Dziękuję oczywiście będę uważać na wypadki. Miłego dnia Cytuj
Piko Napisano 31 Stycznia 2020 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 28.01.2020 o 23:17, panna.marta napisał: 1. Uczucia 3 bulaw, rycerz bulaw, 3 monety Pełen spokój w romansach , docenienie przez przyjaciela 2. Praca 10 bulaw, giermek kielichow, królowa kielichów Przeciążenie obowiązkami, związana z tym drażliwość i przewrażliwienie 3. Zdrowie Słońce XIX, wieża XVI, koło Fortuny X Początkowo bez zmian , zdrowie oraz chwilowe załamanie się zdrowia i czekanie na rozstrzygnięcie... 4. Czy wydarzy się coś miłego i co to będzie? Giermek mieczy, kochankowie VI, mag I Nowa fascynacja i pomysły, plany ... miłego miesiąca ! Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Piko 1 Cytuj
panna.marta Napisano 1 Marca 2020 Autor Napisano 1 Marca 2020 W dniu 28.01.2020 o 23:17, panna.marta napisał: Singielka, na etacie 1. Uczucia 3 bulaw, rycerz bulaw, 3 monety Pozostałam singielka tak jak byłam szczerze mówiąc, to nie mam czasu ani jakoś nie brakowało mi ostatnio nikogo. Może dlatego tak wyszło. Sporo też siedziałam w pracy i dlatego tutaj pasuje ta 3 monet. 2. Praca 10 bulaw, giermek kielichow, królowa kielichów Zdecydowanie dużo pracy i zmęczenie... 3. Zdrowie Słońce XIX, wieża XVI, koło Fortuny X No właśnie, więc zdrowie takie sobie. Trzyma się mnie jakiś stan zapalny fala z uderzeniem gorąca, poty i ciśnienie. Brak gorączki czy objawów przeziębienia. Idę w marcu do lekarza rozważać te zagadkę. No i dokuczaly mi też sprawy kobiece, ale to tutaj się nie pojawiło. 4. Czy wydarzy się coś miłego i co to będzie? Giermek mieczy, kochankowie VI, mag I Chyba nic takiego się nie wydarzyło za bardzo poza tym, że stałam się bardziej asertywana w pracy, zdobyłam się na szczera rozmowę, która oczyścila atmosferę. No i zakupy czyli udane babskie łowy. Dziękuję Wszystkim za interpretacje. W dniu 28.01.2020 o 23:17, panna.marta napisał: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi