Gość Lianna Napisano 31 Stycznia 2020 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Zwraca uwagę obsada domu VIII, tym bardziej że władca Ascendentu właśnie w domu VIII. Osobówki w znakach ziemskich- duża pracowitość, solidność, konsekwencja, wytrwałość. Słońce w 1 stopniu Panny to podkreśla. Jowisz w domu VII- szczęście do ludzi, był bardzo lubiany, miał przyjaciół z różnych środowisk/branż. Finansowo wiodło mu się b.dobrze, Wenus w znaku Wagi, czyli bardzo silna, Księżyc w Byku też sprzyjający. Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Lianna Cytuj
Gość Nice Napisano 2 Lutego 2020 Napisano 2 Lutego 2020 Musiałam poszukać, kim on był... Osobiście zdziwiona jestem, że miał stellum, w tym Mars w wadze, będąc sportowcem, ale widzę, że władca 5 domu jest w koniukcji z MC, także w sumie, czemu nie... W dniu 31.01.2020 o 13:40, Lianna napisał: Zwraca uwagę obsada domu VIII, tym bardziej że władca Ascendentu właśnie w domu VIII. Sport profesjonalny to też ryzyko, chodzenie po krawędzi, bo śmierć dosłownie czeka za rogiem; W dniu 31.01.2020 o 13:40, Lianna napisał: Jowisz w domu VII- szczęście do ludzi, był bardzo lubiany, miał przyjaciół z różnych środowisk/branż. Finansowo wiodło mu się b.dobrze, Wenus w znaku Wagi, czyli bardzo silna, Księżyc w Byku też sprzyjający. Szczęście do ludzi jeszcze przez Wenus w swoim znaku i Księżyc w Byku - bo Wenus to też relacje i dyplomatia, a Księżyc tło emocjonalne, czyli jeśli w wywyższeniu i bez większych uszkodzeń - przyjemnie jest przy nim być No ale i też był ciepły, życzliwy. Myśle, że miał bardzo dobre związki, bo Wenus w Wadze i Księżyc w Byku sprzyjają relacją z dobrymi kobietami i szczęściu w miłości (no i zależało mu na ich pięknie na pewno), Rak to też prawdziwa kobieta - dsc w Raku, też dobrze, że władca dsc w wywyższeniu, chociaż i uszkodzony przez Uran - chyba czasami brakowało mu wolności... No i Jowisz w 7 domu dje i powodzenie... I poszerzenie, haha Za finanse też stellum w 8 domu przemawia Cytuj
Gość Lianna Napisano 2 Lutego 2020 Napisano 2 Lutego 2020 Myślę, że był bardzo lubiany i pomagał sporo ludziom - Neptun w domu XI, ta planeta zresztą sporo aspektów do osobówek :) mało kto wie, że Kobe jest też laureatem Oscara :) Jowisz w Raku - widzę często na spore rodziny, jak na współczesne czasy. Miał cztery córki. Próg V w Byku, a Wenus w Wadze wywyższona;) Teraz zauważyłam, że miał dwie maleficzne planety w domu IX - Marsa i Plutona. Jak wiadomo, dom IX to też podróże. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi