Gość Lianna Napisano 4 Lutego 2020 Napisano 4 Lutego 2020 (edytowane) Osoba sprawia wrażenie osoby spokojnej, nieśmiałej i niepewnej. Dużo ciepła i wrażliwości, choć jest w tym dużo przewrażliwienia na własnym punkcie, dlatego łatwo o urażenie ascendentalnego Raka. Bojaźliwy wobec nowych doświadczeń. Cechy fizyczne: Charakterystyczna okrągła twarz. Oczy zazwyczaj również duże. Spojrzenie głębokie, ciepłe, zamyślone. Wyraz twarzy skromny, nieśmiały, niepewny, czasem jakby przestraszony. Często dość dziecięcy wygląd - chłopięcy lub dziewczęcy - przez wiele lat. Wysokie czoło. Ciało krępe, skłonność do otyłości. Ruchy raczej powolne, spokojne. Cera zazwyczaj blada, ze skłonnościami do występowania piegów. Wrażliwość na promienie słoneczne. Sposób bycia i wizerunek zewnętrzny: Osoba sprawia wrażenie osoby spokojnej, nieśmiałej i niepewnej. Dużo ciepła i wrażliwości, choć jest w tym dużo wrażliwości na własnym punkcie, dlatego łatwo o urażenie ascendentalnego Raka. Bojaźliwy wobec nowych doświadczeń. Niezbyt otwarty na nowe znajomości, skryty. Dużo ostrożności w doborze znajomych, ale jest wobec nich lojalny i opiekuńczy. Zmienność nastrojów, dużo wewnętrznych niepokojów. Mariah Carey Juliette Binoche Kate Bosworth Angelina Jolie Jennifer Garner Edytowane 5 Lutego 2020 przez Lianna Cytuj
Gość Nice Napisano 6 Lutego 2020 Napisano 6 Lutego 2020 Moją pierwszą miłością był Rak ascendentalny, i rzeczywiście miał nieco okrągłą twarz, jasne włosy, wielkie oczy... Czymś był podobny do Kurta Cobeina. Czy był ciepły - chm, póki nie poznasz go bliżej Nieśmiałości też brakowało, ale opiekuńczość - tak Reszta asc Raków, zazwyczaj, jak zauważyłam ma małe oczy, w odróżnieniu od Raków Słonecznych, ale wzrok ciepły Ja już tak kojarzę - małe oczy, ciepły wzrok, chyba Raczek ascendentalny Osobowość z opisu zwykle się zgadza, ale zależy też od tego, gdzie i jak aspektowany jest Księżyc. Mój byly, o którym wspominałam wyżej, ma Księżyc we Lwie Cytuj
Gość Lianna Napisano 8 Lutego 2020 Napisano 8 Lutego 2020 Julia Roberts Usta ma zdecydowanie racze. Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Lutego 2020 Napisano 11 Lutego 2020 Ja też z kilkoma zdjęciami asc Raków Jako że Ty pokazałaś nam samych Panien, to ja pokaże kilka Panów (Słoneczny znak jest w nawiasach ) Bill Gates (Skorpion) Salvador Dali (Byk) Albert Einstein (Ryby) Stephen King (Panna) John Travolta (Wodnik) Cytuj
Yunugar Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 (edytowane) W dniu 11.02.2020 o 17:17, Roseanna Xavier napisał: Ja też z kilkoma zdjęciami asc Raków Jako że Ty pokazałaś nam samych Panien, to ja pokaże kilka Panów (Słoneczny znak jest w nawiasach ) Bill Gates (Skorpion) Salvador Dali (Byk) Albert Einstein (Ryby) Stephen King (Panna) John Travolta (Wodnik) "Udane" towarzystwo na zewnątrz i wewnątrz . Edytowane 1 Września 2020 przez Yunugar Cytuj
Yunugar Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 (edytowane) Lisa Kudrow (Lew) Adele (Byk) Helena Blawatska (Lew) Romy Schneider (Waga) Edytowane 1 Września 2020 przez Yunugar Cytuj
Yunugar Napisano 1 Września 2020 Napisano 1 Września 2020 William Shakespeare (Byk) Francisco de Goya (Baran) Jean Reno (Lew) Erich von Daniken (Baran) Ben Foster (Skorpion) Manuel Neuer (Baran) Cytuj
Gość Lianna Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 Och Neuer! Zawsze mnie do niego ciągnęło Rak jednak wyczuje Asc Raka haha :) W sumie każdą z tym osób jakoś lubię. Romy - tu moim zdaniem widać Raka zdecydowanie po ustach ( takie wydatne) i oczach. Adele - też ją lubię. U niej wszystko praktycznie- jasna cera, kształt buzi, oczy, usta, figura ( choć bardzo schudła). Też to, że ceni sobie bardzo prywatność Cytuj
Gość Nice Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 (edytowane) 24 minuty temu, Lianna napisał: Och Neuer! Zawsze mnie do niego ciągnęło Rak jednak wyczuje Asc Raka haha W sumie każdą z tym osób jakoś lubię. Romy - tu moim zdaniem widać Raka zdecydowanie po ustach ( takie wydatne) i oczach. Adele - też ją lubię. U niej wszystko praktycznie- jasna cera, kształt buzi, oczy, usta, figura ( choć bardzo schudła). Też to, że ceni sobie bardzo prywatność Ja za dużo osób tu nie znam (bo żyję w swoim, innym wymiarze ). Lisa Kudrow mi od dawna podoba Blawatską da się poczytać Z Shakespearem historia jest bardzo zaplątana, ponieważ nie wiadomo, czy to aktor William pisał swojego czasu tą sztukę, czy ktoś z dworu królowej, i czy to on znajduję się w ogóle na obrazie... A szuke lubię, szczególnie sonety :P Adel mi jakoś tak średnio - w sensie nie lubię jej muzyki - ale to prawda, że wygląda jak kwintesencja znaku Romy Schneider też, chociaż Mars też jest wyczuwalny... Edytowane 3 Września 2020 przez Nice Cytuj
Gość Nice Napisano 10 Września 2020 Napisano 10 Września 2020 (edytowane) Alyson Hannigan (Słońce - Baran) Kiedyś zaczynałam oglądać How I met your mother, ale nie poszło, po tej aktorce - mimice, emocjom, klimatom i twarzy jakoś wyczułam Raczka Edytowane 10 Września 2020 przez Nice Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi