Skocz do zawartości

Foto Ascendent w Raku

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano (edytowane)

Osoba sprawia wrażenie osoby spokojnej, nieśmiałej i niepewnej. Dużo ciepła i wrażliwości, choć jest w tym dużo przewrażliwienia na własnym punkcie, dlatego łatwo o urażenie ascendentalnego Raka. Bojaźliwy wobec nowych doświadczeń.

Cechy fizyczne:

Charakterystyczna okrągła twarz. Oczy zazwyczaj również duże. Spojrzenie głębokie, ciepłe, zamyślone. Wyraz twarzy skromny, nieśmiały, niepewny, czasem jakby przestraszony. Często dość dziecięcy wygląd - chłopięcy lub dziewczęcy - przez wiele lat. Wysokie czoło.

Ciało krępe, skłonność do otyłości. Ruchy raczej powolne, spokojne. Cera zazwyczaj blada, ze skłonnościami do występowania piegów. Wrażliwość na promienie słoneczne.

Sposób bycia i wizerunek zewnętrzny:

Osoba sprawia wrażenie osoby spokojnej, nieśmiałej i niepewnej. Dużo ciepła i wrażliwości, choć jest w tym dużo wrażliwości na własnym punkcie, dlatego łatwo o urażenie ascendentalnego Raka. Bojaźliwy wobec nowych doświadczeń. Niezbyt otwarty na nowe znajomości, skryty. Dużo ostrożności w doborze znajomych, ale jest wobec nich lojalny i opiekuńczy. Zmienność nastrojów, dużo wewnętrznych niepokojów.

48ac0ce384a90730gen.jpg

Mariah Carey

e4a4ca36646f89a4med.jpg

Juliette Binoche

54cdec7b179e9ad2med.jpg

Kate Bosworth

1f4f77e1e05dad71gen.png

Angelina Jolie

52d8692cdfc39651med.jpg

Jennifer Garner

Edytowane przez Lianna
Napisano

Moją pierwszą miłością był Rak ascendentalny, i rzeczywiście miał nieco okrągłą twarz, jasne włosy, wielkie oczy... Czymś był podobny do Kurta Cobeina. Czy był ciepły - chm, póki nie poznasz go bliżej :D Nieśmiałości też brakowało, ale opiekuńczość - tak :)

Reszta asc Raków, zazwyczaj, jak zauważyłam ma małe oczy, w odróżnieniu od Raków Słonecznych, ale wzrok ciepły :) Ja już tak kojarzę - małe oczy, ciepły wzrok, chyba Raczek ascendentalny ;) Osobowość z opisu zwykle się zgadza, ale zależy też od tego, gdzie i jak aspektowany jest Księżyc. Mój byly, o którym wspominałam wyżej, ma Księżyc we Lwie :)

Gość Lianna
Napisano

cf57dfcc74921844gen.jpg

Julia Roberts

Usta ma zdecydowanie racze.

Napisano

Ja też z kilkoma zdjęciami asc Raków ;) Jako że Ty pokazałaś nam samych Panien, to ja pokaże kilka Panów (Słoneczny znak jest w nawiasach ;) )

Bill Gates (Skorpion)

XpgonN0X_400x400.jpg

4996229367_e1e2cd743c_b.jpg

Salvador Dali (Byk)

Salvador_Dal%C3%AD_1939.jpg

dali_02.jpg

Albert Einstein (Ryby)

einstein06.jpg

e-gc-xnDFa8BxvtfRF6IuJrKkgk-fcSQa7P6ssQd

Stephen King (Panna)

785583-352x500.jpg

shutterstock_96909487.jpg

John Travolta (Wodnik)

John-Travolta-Najlepsze-filmy-w-ktorych-

z22356977Q,John-Travolta.jpg

• 6 miesięcy temu...
Napisano (edytowane)
W dniu 11.02.2020 o 17:17, Roseanna Xavier napisał:

Ja też z kilkoma zdjęciami asc Raków ;) Jako że Ty pokazałaś nam samych Panien, to ja pokaże kilka Panów (Słoneczny znak jest w nawiasach ;) )

Bill Gates (Skorpion)

XpgonN0X_400x400.jpg

4996229367_e1e2cd743c_b.jpg

Salvador Dali (Byk)

Salvador_Dal%C3%AD_1939.jpg

dali_02.jpg

Albert Einstein (Ryby)

einstein06.jpg

e-gc-xnDFa8BxvtfRF6IuJrKkgk-fcSQa7P6ssQd

Stephen King (Panna)

785583-352x500.jpg

shutterstock_96909487.jpg

John Travolta (Wodnik)

John-Travolta-Najlepsze-filmy-w-ktorych-

z22356977Q,John-Travolta.jpg

"Udane" towarzystwo na zewnątrz i wewnątrz .

Edytowane przez Yunugar
Napisano (edytowane)

Lisa Kudrow (Lew)

2102361-lisa_kudrow_zach_braff_spirit_aw

40761-friends-season-1.jpg

Adele (Byk)

Adele1.jpg

o-OSCARS-FUNNY-FACES-facebook.jpg

Helena Blawatska (Lew)

180px-Blavatsky.007.jpg

Helena_Blavatsky.jpg

Romy Schneider (Waga)

Annex+-+Schneider%252C+Romy_10.jpg

jb_romy_schneider01.jpg

Edytowane przez Yunugar
Napisano

William Shakespeare (Byk)

william-shakespeare.jpg

AP_09030905905a1441331291.jpg?t=20170517

Francisco de Goya (Baran)

francisco-de-goya-wc-9317129-1-402.jpg

3707952867ed6c8231e33d14f5ebd56c.jpg

Jean Reno (Lew)

maxresdefault.jpg

jean-reno-img_001_018-version-2-copie.jp

Erich von Daniken (Baran)

erich-von-daniken.jpg

AVT_Erich-von-Dniken_6024.jpg

Ben Foster (Skorpion)

latest?cb=20171025023223

ben-foster-opening-night-orphans-01.jpg

Manuel Neuer (Baran)

neuer_getty_04-590x410.jpg

manuel-neuer-praesentiert-das-neue-torwa

Napisano

Och Neuer! Zawsze mnie do niego ciągnęło :D Rak jednak wyczuje Asc Raka haha :) W sumie każdą z tym osób jakoś lubię. Romy - tu moim zdaniem widać Raka zdecydowanie po ustach ( takie wydatne) i oczach.

Adele - też ją lubię. U niej wszystko praktycznie- jasna cera, kształt buzi, oczy, usta, figura ( choć bardzo schudła). Też to, że ceni sobie bardzo prywatność :)

Napisano (edytowane)
24 minuty temu, Lianna napisał:

Och Neuer! Zawsze mnie do niego ciągnęło :D Rak jednak wyczuje Asc Raka haha :) W sumie każdą z tym osób jakoś lubię. Romy - tu moim zdaniem widać Raka zdecydowanie po ustach ( takie wydatne) i oczach.

Adele - też ją lubię. U niej wszystko praktycznie- jasna cera, kształt buzi, oczy, usta, figura ( choć bardzo schudła). Też to, że ceni sobie bardzo prywatność :)

Ja za dużo osób tu nie znam (bo żyję w swoim, innym wymiarze :D ). Lisa Kudrow mi od dawna podoba :1s_z: Blawatską da się poczytać :) Z Shakespearem historia jest bardzo zaplątana, ponieważ nie wiadomo, czy to aktor William pisał swojego czasu tą sztukę, czy ktoś z dworu królowej, i czy to on znajduję się w ogóle na obrazie... A szuke lubię, szczególnie sonety :P

Adel mi jakoś tak średnio - w sensie nie lubię jej muzyki - ale to prawda, że wygląda jak kwintesencja znaku :) Romy Schneider też, chociaż Mars też jest wyczuwalny...

Kwiatowy Księżyc na niebie". W nocy czeka nas nietypowa pełnia - Nauka -  Wiadomości z kraju i ze świata - Dziennik.pl - Wydarzenia i Fakty -  Dziennik.pl

Edytowane przez Nice
Napisano (edytowane)

Alyson Hannigan (Słońce - Baran) 

Kiedyś zaczynałam oglądać How I met your mother, ale nie poszło, po tej aktorce - mimice, emocjom, klimatom i twarzy jakoś wyczułam Raczka :)

Alyson Hannigan - fryzura - HappyHair

26. Alyson Hannigan - Zdjęcia, fotki - Facet

Alyson Hannigan - Wikipedia

Edytowane przez Nice