Gość Lianna Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) Przedstawiciele tego znaku wschodzącego łatwo dostosowują się do sytuacji, niczym kameleon i prawie nigdy nie oczekują bycia w centrum zainteresowania. Są wiecznymi marzycielami, tworzącymi swój własny, subiektywny świat, do którego mało kto ma dostęp. Cechy fizyczne: Twarz najczęściej okrągła, z uwydatnionymi kościami policzkowymi. Znakiem szczególnym są przede wszystkim oczy, które najczęściej są duże, lśniące, po prostu piękne. Gdy są mniejsze (zdarza się rzadziej) przybierają lekko skośnego kształtu. Spojrzenie pełne ciepła, głębi, rozmarzone, hipnotyczne i nieco mętne. Powieki czasem sprawiają wrażenie jakby były spuchnięte, a policzki lekko opadnięte. Nos zwykle zgrabnie uformowany. Usta miękkie i wrażliwe, wpadające w oko dzięki ładnemu kształtowi. Budowa ciała ze skłonnością do tycia (głównie w późniejszym wieku), choć i przy normalnej wadze tendencja do podwójnego podbródka. Wzrost najczęściej niski lub średni. Zauważalna czasem jakaś osobliwość związana ze stopami - mogą na przykład być nietypowych rozmiarów lub kształtów, ewentualnie bardzo wrażliwe, co może dawać problem z doborem obuwia. Sposób bycia i wizerunek zewnętrzny: Z racji tego, że Ryby to najbardziej empatyczny i współczujący znak zodiaku, a Ascendent reprezentuje m.in. to w jaki sposób odbiera się otoczenie oraz reaguje na nie, osoby z Ascendentem w tym znaku są szczególnie wyczulone na wpływy towarzystwa w jakim się znajdują. Każda zmiana w nastroju czy emocjach poszczególnych osób z najbliższego otoczenia, jest od razu uchwycona przez ich sensytywne “serce”. Reakcją najczęściej jest “dostrojenie się” do danego “klimatu”. Przedstawiciele tego znaku wschodzącego łatwo dostosowują się do sytuacji, niczym kameleon i prawie nigdy nie oczekują bycia w centrum zainteresowania. Są wiecznymi marzycielami, tworzącymi swój własny, subiektywny świat, do którego mało kto ma dostęp. Ogromna wyobraźnia, ale i zmienne nastroje. Osobowość trudna do zrozumienia. Wskazany “życiowy” i zdecydowany partner, który pomoże zająć się codziennymi, przyziemnymi sprawami. Antonio Banderas Gwyneth Paltrow George Clooney Mireille Mathieu Arkadiusz Jakubik Jacek Kuroń Agnieszka Dygant Marcin Gortat Edytowane 9 Lutego 2020 przez Lianna Cytuj
runoutofbreath Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Rybki maja zazwyczaj czarujące spojrzenie, takie cieple i rozmarzone Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Marca 2020 Napisano 18 Marca 2020 Patrząc na Antonio- to widać Rybę zdecydowanie- wystarczy na wydatne usta i duże oczyska :) Gwyneth też ma rybie oczy, takie nie wiem, jak to ująć- współczujące? Rozmarzone i rozmyte trochę spojrzenie. George to zawsze mi się podobał, także nie będę specjalnie obiektywna :p też te oczy takie dobre, ciepło widać, a niby Ryba zimna :P Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Marca 2020 Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) Wojciech Jóźwiak Pola Gojawiczyńska Juninho Pernambucano Lorie Pester Edytowane 18 Marca 2020 przez Lianna Cytuj
Gość Nice Napisano 19 Marca 2020 Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) Whitney Houston (Lew) Deepak Chopra (Waga) Jean Gabin (Byk) Peter Dinklage (Bliżnięta) Kontrowersyjny Varg Vikernes (Wodnik): Andreja Czikatilo i Michael'a Jackson'a zdecydowałam ominąć Edytowane 19 Marca 2020 przez Nice Cytuj
Gość Lianna Napisano 19 Marca 2020 Napisano 19 Marca 2020 Willow - widzę że sami Panowie, podobają Ci się Asc Rybki? Przyznaj się no Sorry, mam głupawkę XD Cytuj
Gość Nice Napisano 19 Marca 2020 Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) 30 minut temu, Lianna napisał: Willow - widzę że sami Panowie A Whitney Houston? :P 30 minut temu, Lianna napisał: podobają Ci się Asc Rybki? Przyznaj się no Podobają się, jakże :P Szczególnie ten (seryjny zabójca A. Czikatilo): To już czarny humor, także sorki :P Edytowane 19 Marca 2020 przez Nice Cytuj
Yunugar Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 Pamela Courson (Koziorożec) - partnerka Jima Morrisona z zespołu The Doors Jenna Elfman (Waga) - aktorka Johnny Cash (Ryby) - piosenkarz Francesco Yates (Ryby) - piosenkarz ----------------------------------------------------------------- Barbara Palvin (Waga) - modelka Angelique Boyer (Rak) - aktorka ----------------------------------------------------------------- Zayn Malik (Koziorożec) - piosenkarz Casey Stoner (Waga) - motocyklista wyścigowy Cytuj
Yunugar Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 (edytowane) Ten otatni to mi przypomina Czaskowskiego - szambo wylało Edytowane 3 Września 2020 przez Yunugar Cytuj
Gość Lianna Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 Och Johnny ! Ma piękne, rybie oczęta Zayna oczy też przyciągają uwagę, ma w sobie coś takiego uhmmm dobrego? Zresztą Barbara i Franscesco też mają śliczne patrzałki Cytuj
Gość Nice Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 19 minut temu, Lianna napisał: Zresztą Barbara i Franscesco też mają śliczne patrzałki To w Cytuj
Yunugar Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Lianna napisał: Zresztą Barbara Nie tylko patrzałki ma śliczne... (takich zdjęć jak te, które wstawiłem jest bardzo mało) Zayna oczy też przyciągają uwagę, ma w sobie coś takiego uhmmm dobrego? Tego niestety nie wiem, tak mi się wylosował z tego przedziału wiekowego Edytowane 3 Września 2020 przez Yunugar Cytuj
Yunugar Napisano 8 Września 2020 Napisano 8 Września 2020 W dniu 1.09.2020 o 21:06, Yunugar napisał: Vincent Price (Bliźnięta) Polecam filmy z tym wybitnym aktorem teatralnym i estradowym, w sam raz na jesień Cytuj
Ana50 Napisano 19 Marca 2021 Napisano 19 Marca 2021 Ascendent w rybach ma Billie eillish. Uniej aż bije po oczach rybami ma 2 dwade czyli w raku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi