runoutofbreath Napisano 18 Lutego 2020 Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Hej Kochani, zadalam karta pytanie odnośnie mojego nowego pomysłu, chodzi o prace przez Internet, mam już konkretny pomysł w głowie. Czy powinnam w to isc, czy dam sobie rade? IX pucharów, giermek pucharów, V pucharów czy będę zadowolona z tej pracy? krol denarow, królowa denarow, VI mieczy zarowno w jednym jak i drugim przypadku dwie pierwsze karty super, natomiast zakończenie słabe, co sądzicie? Mnie osobiście niepokoi V pucharów na koncu pierwszej odpowiedzi..z tego co wyczytałam w Internecie ma bardzo złe znaczenie, ciężkie emocje z przeszlosci, rozczarowania.. Edytowane 18 Lutego 2020 przez runoutofbreath Cytuj
Gość Nice Napisano 7 Marca 2020 Napisano 7 Marca 2020 Czy powinnaś w to iść? Mi się wydaje, że bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz (same kielichy), widać, że z czasem emocje będą spadać: od pełni radości, tryumfu, zadowolenia (9 kielichów) do małego pazia - wrażliwego, twórczego, ale na małej skali. W 5 kielichów pojawia się rozczarowanie, smutek, może pożałujesz swojej decyzji, ale 9 kielichów i paź kielichów są kartami, nieco skupionymi na sobie, narcyzicznymi, może chciałabyś trochę więcej uznania Ciebie i Twojej pracy, a jak tego nie dostaniesz, to zamiast entuzjazmu pozostanie rozpacz... Czy będziesz zadowolona z tej pracy: póki pieniężnie będzie dobrze, będziesz zadowolona. Możliwe, że zaczniesz właśnie wykazując profesjonalizm i pracowitość (Król Monet), potem może będziesz szukała komfortowej pozycji i biernie oczekiwała pieniędzy (jako Królowa Monet), może tu też przejawia się ten paź kielichów, jako oczekiwanie uznania, zapatrzenie w siebie. No i jak będziesz niezadowolona, i ogarnie Cię rozpacz (5 kielichów), to pójdziesz szukać nowej drogi (6 mieczy). Czyli standardowo, na początku będzie ok Powodzenia Cytuj
Gość Ava55 Napisano 7 Marca 2020 Napisano 7 Marca 2020 W dniu 18.02.2020 o 02:37, runoutofbreath napisał: chodzi o prace przez Internet, mam już konkretny pomysł w głowie. Czy powinnam w to isc, czy dam sobie rade? IX pucharów, giermek pucharów, V pucharów czy będę zadowolona z tej pracy? krol denarow, królowa denarow, VI mieczy myślę tu podobnie jak Willow pocztątek z rozmachem, dużo energii, uczucia i emocji w to włożysz - ale może się okazać, że jesteś w tym początkująca i to Cię (emocjonalnie) rozłoży przyczyna może (też) leżeć w tym, że wydasz sporo kasy, może nawet jeszcze kogoś w to wciągniesz - a może nie być pomysł taką lokomotywą, albo może szybko się coś wyczerpie (Twoja energia, pieniądze) bądź nisza (produkt/klienci), w którą chcesz wejść będzie zbyt mała na dobry biznes -i to może spowodować, ze się wycofasz w takich rozkładach przydaje się też karta-rada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi