Skocz do zawartości

łóżko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co może oznaczać sen ,że uczę się z moją panią z fizyki leżąc na łóżku.....a później przybliżamy się i zaczynamy się całować...???

Gość alathea
Napisano

problemy z fizyki ;-)

i, ze fizyka bardzo ci lezy (na sercu) :icon_smile2:

Napisano

Problemów z fizyką nie mam :) a na sercu to lezy ,ale nie fizyka lecz fizyczka i to w sercu :)

Gość alathea
Napisano

i to mialam na mysli, to moga byc twoje problemy z fizyka;-) j->>ak uczucie bedzie sie rzucalo w oczy albo spowoduje jakies zachowania, z ktorych uczniowi bedzie sie glupio tlumaczyc,

napisalam tez, ze fizyka ci lezy = pasuje, dopisek w () - na sercu -> cieple uczucia w stosunku do wykladowcy :)

Napisano

Ale ona wie ,że się w Niej kocham na co zareagowała ,że się strasznie zaczerwieniła i usmiechnęła......jak mnie pyta to tylko z łatwych rzeczy i w ogole innych katuje a mnie w 2 min...:)

Gość alathea
Napisano

to masz jeszcze wiekszy problem... chcesz sie spotykac ze swoja nauczycielka/wykladowca? "Absolwenta" ogladales :)) (z Dustinem Hoffmanem)

Napisano

nie oglądałem,a szczerze jak się dowiedzieć czy ona moje uczucie odwzajemnia????bo mam powody żeby tak sądzic....

Gość alathea
Napisano

to raczej jest pytanie, ktore zadalam wyzej - a jesli tak, to co chcesz z tym zrobic? jak sobie to wyobrazasz???

(i obejrzyj tego Absolwenta, to stary klasyk, na dodatek wypisz-wymaluj twoja sytuacja, no prawie ;-))

Napisano

chciałbym sie spotkac z moją nauczycielką....ale co mam zrobić???kiedyś po lekcjach siedziałem przed jednym z budynków ona kończyła lekcje i weszła do samochodu siedziała tam z 5 min.... i na pewno nie gadała przez telefon.... byłem tam z kumplem....może chciała podejść ,ale chciała bym był sam???jak myślisz później jak jechała to sie patrzyła na mnie...

Gość alathea
Napisano

trudno cos doradzic, ciagle jestes uczniem - jak masz cierpliwosc, poczekaj do jej ukonczenia, wtedy nikt sie do niej nie przyczepi, ze ona robi cos nie tak - to jesli ci na niej zalezy, nie mysl tylko o sobie

do tego czasu - badz pomocny, badz pod reka, badz mily, badz przyjacielem i nie krepuj kobiety swoim zachowaniem, bo sie spolszy :))

Napisano

spoko poczekam ,bo ona jest teraz dla mnie wszystkim .... :D

Napisano

traktuje mnie lepiej a jak o coś pytam to patrzy się na moją twarz a później coś odpowie np takie hmmm yhhmmm,nasze spjrzenia kiedys sie złaczyły na lekcji to patrzylismy na siebie ponad minute ,nie oderwała wzroku...

Gość alathea
Napisano

cierpliwosci, cierpliwosci ci trzeba :))) (przyda sie tez w innych ;-0 sytuacjach)

Napisano

a jak sprawdzić czy ona coś do mnie czuje???zawyża mi tez pkt na sprawdzianach :)

Gość alathea
Napisano

jak skonczysz szkole, zapros na kawe w mile miejsce - bedzie okazja (zakonczenie roku)

Gość truskawka
Napisano
jak skonczysz szkole, zapros na kawe w mile miejsce - bedzie okazja (zakonczenie roku)

możesz też w podziękowaniu za udany rok szkolny dać kwiatka ;)

Napisano

własnie chciałem dac taki średni bukiecik...z róz będzie dobry???dać jej bilecik z napisem w środku:Dla najpiękniejszej nauczycielki na świecie....???

Napisano

a jak w tym filmie się to wszystko skończyło???? napisalem już Jej list,ale podpisałem się imieniem kolegi...bo pozwolił... wyszło na jaw kto to pisał i jak się dowiedziała kogo przypuszczają (czyli mnie) to cała sprawa ucichła...jak jechaliśmy na wycieczke cały czas sie obracała w autobusie i usmiechała,jak Ją podrywac oczami???na lekcji np....

Napisano

śniło mi się ostatnio,że moja nauczycielka szła do pokoju nauczycielskiego,ale jak się przyaoatrzyłem to miala założone kolczyki i miała piegi.....a w rzeczywistosci nie ma....

Gość alathea
Napisano

sen ten mowi o tym, ze chcialbys w swojej nauczycielce widziec nastolatke, mloda dziewczyne, rowiesniczke - a na dodatek odwazna (w zachowaniu)

dodatkowo, jesli byly to lekkie, wiszace kolczyki - mowia one o figlarnosci, subtelnosci, finezyjnosci (tak ja postrzegasz lub chcialbys, zeby taka byla )

Napisano

nie kolczyki nie były wiszące.... jak Ją podrywać oczami????

Gość alathea
Napisano

wiesz co, spojrz na siebie i na nia (was) Jej oczami - i zastanow sie, czego ona moze od ciebie oczekiwac, co ona widzi... powiem serio - nie sadze, zeby sie w cos zaangazowala, dopoki jestes uczniem - niestety, wiec na razie badz po prostu mily i trzymaj hormony na wodzy, bo mozesz duzo stracic

Napisano

będę czekał...ale ktoś puścił plotkę,że jest w ciąży,ale chyba to nie prawda,jutro będę wiedział....

Napisano

no to dzisiaj ostatni dzień..... dam Jej te kwiatki ,ale nie osobiście ,tylkko wsadzę Jej do samochodu... :D jakos nie mam odwagi....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...