crowcrow Napisano 23 Lutego 2020 Napisano 23 Lutego 2020 Natknęłam się na taki pomysł na twitterze i wydał mi się całkiem zabawny tworzymy zespół z 3 muzyków/piosenkarzy z którymi dzielimy 1 znak z naszej tzw. wielkiej trójki (słońce/księżyc/asc) U mnie występują: - Fryderyk Chopin - Björk - Elvis Presley Ciekawie w jakim nurcie by tworzyli 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 23 Lutego 2020 Napisano 23 Lutego 2020 Super pomysł Selena Gomez Słońce Richard Strauss Księżyc Lady Gaga XD Ascendent Cytuj
Gość Ava55 Napisano 23 Lutego 2020 Napisano 23 Lutego 2020 Jimmi Hendrix (Słońce) Herbie Hancock (Księżyc) Amy Winehouse (Asc) poprawcie mnie jak sie mylę, bo ja jeszcze słabo kumam a tu fajny link do bazy danych : https://www.astrotheme.com/celebrities/search_by_astrological_criteria.php?page=5 (na pewno znacie, ale co tam ) Cytuj
Gość Nice Napisano 23 Lutego 2020 Napisano 23 Lutego 2020 Ava, Alice'a Coopera mogłaś wziąć, aaaa! Na Księżyca Cytuj
Gość Ava55 Napisano 23 Lutego 2020 Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) Herbie jest spoko ale Alice Coopera baardzo lubię Edytowane 23 Lutego 2020 przez Ava55 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi