panna.marta Napisano 25 Lutego 2020 Napisano 25 Lutego 2020 Szybkie pytanie. Kupiłam wczoraj torebkę z drugiej ręki i była dość droga. Pytanie czy będę zadowolona z zakupu. Kładę te karty, bo trochę się stresuję czy było warto a dostanę ja dopiero jutro. Mag I, król pucharów, śmierć XIII i cesarzowa III Niepokoi mnie ta śmierć... żeby nie było, że finalnie odłożę ją w kąt. Mam nadzieję, że dzięki niej poczuje się zupełnie inaczej że sobą. Będę wdzięczna za wasze komentarze. Cytuj
Gość Nice Napisano 27 Lutego 2020 Napisano 27 Lutego 2020 2 godziny temu, panna.marta napisał: Nikt nic? Hej A kto Ci sprzedał tą torebkę? Mąż właścicielki, czy ona sama? Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lutego 2020 Autor Napisano 27 Lutego 2020 3 godziny temu, Willow napisał: Hej A kto Ci sprzedał tą torebkę? Mąż właścicielki, czy ona sama? Ona sama. Cytuj
Gość Ava55 Napisano 27 Lutego 2020 Napisano 27 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 07:29, panna.marta napisał: Mag I, król pucharów, śmierć XIII i cesarzowa III myślę, że zakup spełni swoje zadanie czyli poprawi Ci samopoczucie : W dniu 25.02.2020 o 07:29, panna.marta napisał: Mam nadzieję, że dzięki niej poczuje się zupełnie inaczej że sobą. Mag to próba zaczarowania/zmiany rzeczywistości w kierunku dużego zadowolenia -->Król puch. (żeby mieć super humor, b.dobry nastrój) Śmierć pokazuje przemianę w Cesarzową, czyli w zadowoloną z siebie, podbudowaną osobę Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lutego 2020 Autor Napisano 27 Lutego 2020 (edytowane) Ava bardzo dziękuję że podjęłas się interpretacji. Weryfikuje: Zadowolona to mało powiedziane jestem zachwycona. Przesyłka przyszła z opóźnieniem, ale to chyba nie wyszło tu w rozkładzie. Może król pucharów, to moje emocje związane z tym co będzie. Z podsumowania AW wychodzi gwiazda i to się zgadza śmierć i cesarzowa to musiała być moja przemiana i zadowolenie z tej rzeczy. Edytowane 27 Lutego 2020 przez panna.marta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi