Skocz do zawartości

rozmowa kwalifikacyjna nr milion

olejos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dopóki nie dostanę pracy nie spocznę i będę stawiać karty. Przy okazji bardziej otworzę się na interpretację.

Rozmowa, której bardzo się obawiam, bo jest w ogłoszeniu wymóg, do którego nie za bardzo pasuję. Jednak zależy mi na tej pracy i myślę, że odnalazłabym się w niej.

Jak przebiegnie rozmowa?

8 denarów - śmierć - 2 mieczy

Mhmm, dość dyskusyjna rozmowa kwalifikacyjna? Problemy w komunikacji, pewnie nie dogadam się z osobą rekrutującą. Niestety pójdzie jak po grudzie.

Czy dostanę pracę?

9 buław - Królowa Kielichów - Rycerz Denarów

Jakieś szanse są, bardziej na tak niż na nie.

Napisano
8 godzin temu, olejos napisał:

Jak przebiegnie rozmowa?

W tą rozmowę będziesz musiała włożyć sporo wysiłku, ale wbrew pozorom nie będzie aż taka wymagająco. Karta śmierć to nieodwracalne zmiany. Może zmiana planów,  a może narzucony przez nich czas rozmowy zostanie zmieniony..

Dalej 2 Mieczy czyli karta blokady ale z własnej inicjatywy ( Twojej lub ich). Niewykluczone, że bedą unikali jakiegoś tematu..

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
8 godzin temu, olejos napisał:

Czy dostanę pracę?

Tej raczej nie.., niestety.

Królowa Pucharów to biernie oczekująca kobieta z nadzieją na lepsze jutro.

9 Buław to także karta bezruchu, przyglądania się. Denarowy to też bardziej zastój niż ruch..

Nie trać nadziei.. Jakiś czas temu jakoś stawiałaś ogólnie karty na zmianę pracy do marca , a tam wychodziło, że coś się w marcu ruszy. 

Powodzenia 

Cześć 

Edytowane przez Ziomal597
  • Lubię to! 1
Gość Ava55
Napisano
9 godzin temu, olejos napisał:

Jak przebiegnie rozmowa?

krok po kroku, niezbyt porywająco ale do przodu a potem coś wyskoczy, albo Ty albo oni się zablokują

9 godzin temu, olejos napisał:

Czy dostanę pracę?

i tu jest ciekawie... bo 9 buław mówi, że są duże trudności a nawet wątpliwości - ale Królowa kielichów to może osoba, która podejmuje tam decyzje i jednak się do Ciebie przekona, pomimo wszystkich "ale"

dlaczego tak piszę ? ponieważ dla mnie Rycerz monet to praca, zatrudnienie - w perspektywie na etat

zatem ja jestem na "tak"

Gość niania382
Napisano

Mysle ze dostaniesz (rycerz mobet) aczkolwiek widac ze bedzie walka (9 bulaw). Nastaw sie pozytywnie!

Gość Nice
Napisano
16 godzin temu, olejos napisał:

Jak przebiegnie rozmowa?

Wiesz, 2 mieczy czasami pokazują umowę - czyli zimną rozmowę na businessowych warunkach - a tam dalej na końcu mamy Rycerza Monet; musisz dobrze się przygotować (8 monet), wtedy ta rozmowa może odmieć Twoje dotychczasowe życie/poszukanie, po prostu rozdzielić je na 2 polowy (Śmierć);

16 godzin temu, olejos napisał:

Czy dostanę pracę?

Jeśli się uprzesz (9 buław) zamiast podchodzić do tego biernie (Królowa Kielichów), to dostaniesz - Rycerz Monet jako stale zatrudnienie :)

Powodzenia i trzymam kciuki :) Nastaw się na dobre :)

Napisano
17 godzin temu, olejos napisał:

Jak przebiegnie rozmowa?

17 godzin temu, olejos napisał:

Czy dostanę pracę?

Dostaniesz na innych warunkach  niż Ty chcesz. Trzeba będzie pójść na ustępstwa. 

• Lubię to! 1
Napisano

Odwołali mi rozmowę. W sumie własnie to mogły sugerować karty.