Skocz do zawartości

Rozmowa o staż JUTRO RANO

olejos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, zamęczę. :) Weryfikacja jutro.

Stresuję się, bo mam problem z rozmówkami po angielsku (blokuje się), a wymagają.

Jak przebiegnie rozmowa?

8 buław - 3 kielichów - król mieczy

Miło przyjemnie, jednak z problemami, zapewne z tą konwersacją. Wywrę dobre wrażenie.

Czy dostanę ten staż?

9 denarów - 9 mieczy - 10 kielichów

Duże szanse, 10 kielichów pokazuje, że tak

Napisano

Rozmowa szybka i przyjemna, raczej nie widzę przeszkód. Mieczowe chyba dobre na języki jak kojarzę :)

Natomiast co do wyniku, gdyby to były moje karty powiedziałabym, że nie. W 9 denarach zadowolenie po rozmowie a 9 mieczach i 10 kielichach oczekiwanie na pozytywna odpowiedź. Ale ja mam trudną relację z 10 kielichów, więc trzymam kciuki.

• Lubię to! 1
Napisano
W dniu 3.03.2020 o 19:18, olejos napisał:

Jak przebiegnie rozmowa?

8 buław - 3 kielichów - król mieczy

Rozmowa dynamiczna, ale w dobrej atmosferze i w licznym gronie. Oczywiście będziesz musiała sprostać wymaganiom  - król mieczy.

• Lubię to! 1
Napisano
W dniu 3.03.2020 o 19:18, olejos napisał:

Czy dostanę ten staż?

9 denarów - 9 mieczy - 10 kielichów

Myślę, że tak. 

9 Mieczy pokazuje Twój wyolbrzymiony strach. Finalnie powinno się ułożyć. 

• Lubię to! 1
Napisano

Będzie bardzo aktywnie na rozmowie, mieczowy jest wygadany i blokad to on nie ma:)

W 9 mieczy martwisz się o wynik końcowy, karta ostatnia 10 pucharów nie jest kartą zatrudnienia, więc mam wątpliwości, ale jeżeli jest to bezpłatny staż to szansa jest.