felicja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kilka lat temu podczas targów medycyny niekonwencjonalnej, zrobiłam sobie zdjęcie aury u Niny Dul. Zdjęcie wyszło kolorystycznie przepięknie. Interpretując je Pani Nina, zwróciła uwagę na coś co właśnie nazwała magentą i zasugerowała odpowiedni kurs, na który dostałam zaproszenie, ale nie skorzystałam (teraz oczywiscie żałuję). Czy ktoś z Was wie co oznacza magenta? W necie niestety wiele na ten temat nie ma. Będę wdzięczna, za informacje Quote
Guest Dharma Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 witaj magenta to kolor odcień purpurowy aury oznaczająca rzekomo osobę bardzo rozwiniętą spirytualnie zdolna do bezinteresownej miłości .. uzdrawiania, altruizmu Quote
Agneshka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 W książce o aniołach czytałam, że medytując można sobie wyobrażać promień w kolorze magenty wychodzący z Twojego serca, jeśli np. chcesz komuś przebaczyć albo po prostu myśleć o danej osobie z bezinteresowną miłością. Quote
Recommended Posts