xvixy Napisano 5 Marca 2020 Napisano 5 Marca 2020 Witam, mam na imię Wiktoria i mam 17 lat (za parę dni 18 :D). Magią interesuje się od paru dobrych lat, lecz nie wiem od czego zacząć. Liczę na jakieś rady Cytuj
Administrator Ismer Napisano 5 Marca 2020 Administrator Napisano 5 Marca 2020 Wiktorio Magia u nas forum akurat przeżywa kryzys no ale można wyszperać coś fajnego z dawnych lat. A jeśli liczysz na jakieś rady, to pierwszą i podstawową jest taka, żebyś zastanowiła się, do czego w ogóle jest Ci ta magia potrzebna i w jakim celu masz zamiar jej używać i przede wszystkim powinnaś mieć świadomość, jakie konsekwencje niesie nie tylko jej używanie ale przede wszystkim co oznacza nieumiejętne jej użycie Cytuj
xvixy Napisano 5 Marca 2020 Autor Napisano 5 Marca 2020 Wiem jakie są konsekwencje nieumiejętnego używania jej, oraz wiem jakie konsekwencje niesie. Najbardziej interesuje się magią żywiołów 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 7 Marca 2020 Napisano 7 Marca 2020 Cześć, Wiktorio, Bardzo miło jest Cię poznać! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi