Skocz do zawartości

Kwiecień- zdrowie i samopoczucie

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano

Jeszcze jest jeszcze trochę czasu. Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu?

7 Kielichów Królowa Buław 6 Kielichów

6 Kielichów pokazuje mi raczej dobre samopoczucie. Może karty pokazują wprost, że wraz z nadejściem wiosny, będę trochę rozmarzona i nostalgicznie nastawiona. Jednocześnie w Królowej Buław powinnam mieć energię :).

Napisano

to będzie dobry czas dla Ciebie, będziesz aktywna, trochę rozmarzona i możliwe, że wrócisz do czegoś, co już wcześniej robiłaś

może to być jakaś aktywność sportowa

Gość Ava55
Napisano
1 godzinę temu, Lianna napisał:

Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu?

takie jakieś rozmarzenie na początku, potem weźmeisz się w garść i podziałasz, poczujesz się pełna energii ; wrócą trochę tez wspomnienia - ale te pozytywne

wygląda na dobry miesiąc :bukiet3i:

Napisano

Mocno wiosenny ten nastrój - pewność siebie, rozmarzenie, dużo opcji. W Królowej Buław działanie, fajnie :D

Napisano
W dniu 10.03.2020 o 11:08, Lianna napisał:

Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu?

Trochę rozmarzona będziesz i wrażliwa z tymi 7 i 6 kielichów, może coś będziesz wspominać, jakieś piękne czasy, 6 kielichów to też bardzo relaksowa karta, taka lekkość i spokój, ale z sentymentem :) Królowa Buław jednak wskazuję na dużą ilość energii w Tobie, energii, inicjatywy :) Może jakieś z tych marzeń zrealizujesz z tą Królową ;)

Też może być aktywne staranie o dziecko z Twojej inicjatywy (Królowa Buław + 6 kielichów) :)

Fajne karty :) Dobrego samopoczucia w kwietniu ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 10.03.2020 o 11:08, Lianna napisał:

Jeszcze jest jeszcze trochę czasu. Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu?

6 Kielichów pokazuje mi raczej dobre samopoczucie. Może karty pokazują wprost, że wraz z nadejściem wiosny, będę trochę rozmarzona i nostalgicznie nastawiona. Jednocześnie w Królowej Buław powinnam mieć energię :).

Taki stan trochę rozmenlania, rozmarzenia braku możliwości podjęcia jakiś decyzji. Jak gdyby ilość wyborów Cię trochę się przytłaczała. Potem będziesz bardziej zdeterminowana i aktywna, dużo nostalgii, kontaktów z przyjaciółmi, które dadzą radość w tych trudnych chwilach.