Gość Lianna Napisano 10 Marca 2020 Napisano 10 Marca 2020 Jeszcze jest jeszcze trochę czasu. Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu? 7 Kielichów Królowa Buław 6 Kielichów 6 Kielichów pokazuje mi raczej dobre samopoczucie. Może karty pokazują wprost, że wraz z nadejściem wiosny, będę trochę rozmarzona i nostalgicznie nastawiona. Jednocześnie w Królowej Buław powinnam mieć energię :). Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Marca 2020 Napisano 10 Marca 2020 to będzie dobry czas dla Ciebie, będziesz aktywna, trochę rozmarzona i możliwe, że wrócisz do czegoś, co już wcześniej robiłaś może to być jakaś aktywność sportowa Cytuj
Gość Ava55 Napisano 10 Marca 2020 Napisano 10 Marca 2020 1 godzinę temu, Lianna napisał: Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu? 7 Kielichów Królowa Buław 6 Kielichów takie jakieś rozmarzenie na początku, potem weźmeisz się w garść i podziałasz, poczujesz się pełna energii ; wrócą trochę tez wspomnienia - ale te pozytywne wygląda na dobry miesiąc Cytuj
Sunrise009 Napisano 10 Marca 2020 Napisano 10 Marca 2020 Mocno wiosenny ten nastrój - pewność siebie, rozmarzenie, dużo opcji. W Królowej Buław działanie, fajnie Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Marca 2020 Napisano 11 Marca 2020 W dniu 10.03.2020 o 11:08, Lianna napisał: Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu? 7 Kielichów Królowa Buław 6 Kielichów Trochę rozmarzona będziesz i wrażliwa z tymi 7 i 6 kielichów, może coś będziesz wspominać, jakieś piękne czasy, 6 kielichów to też bardzo relaksowa karta, taka lekkość i spokój, ale z sentymentem Królowa Buław jednak wskazuję na dużą ilość energii w Tobie, energii, inicjatywy Może jakieś z tych marzeń zrealizujesz z tą Królową Też może być aktywne staranie o dziecko z Twojej inicjatywy (Królowa Buław + 6 kielichów) Fajne karty Dobrego samopoczucia w kwietniu Cytuj
Raisa_ Napisano 23 Marca 2020 Napisano 23 Marca 2020 W dniu 10.03.2020 o 11:08, Lianna napisał: Jeszcze jest jeszcze trochę czasu. Jak będzie moje samopoczucie i stan zdrowia w kwietniu? 7 Kielichów Królowa Buław 6 Kielichów 6 Kielichów pokazuje mi raczej dobre samopoczucie. Może karty pokazują wprost, że wraz z nadejściem wiosny, będę trochę rozmarzona i nostalgicznie nastawiona. Jednocześnie w Królowej Buław powinnam mieć energię :). Taki stan trochę rozmenlania, rozmarzenia braku możliwości podjęcia jakiś decyzji. Jak gdyby ilość wyborów Cię trochę się przytłaczała. Potem będziesz bardziej zdeterminowana i aktywna, dużo nostalgii, kontaktów z przyjaciółmi, które dadzą radość w tych trudnych chwilach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi