Skocz do zawartości

Duda

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano

Zapytałam bez owijania w bawełnę, czy Andrzej Duda zostanie prezydentem?

Diabeł 6 Mieczy 10 Mieczy

Nie !

Gość Ava55
Napisano (edytowane)

Diabeł i 6 mieczy może mówić o przesunięciu wyborów

a 10 mieczy wskazuje, ze nie zostanie

nie byłabym zdziwiona, gdyby na nieokreślony czas w ogóle odwołali wybory, Duda przestałby być prezydentem - a marszalek Witek w związku z nadzwyczajną styuacją epidemia korony) przejęłaby obowiązki prezydenta...

to druga osoba w Państwie i świetny wybieg dla władzy by zatrzymać to stanowisko dla siebie

ktoś stawiał już pytanie, kto wygra wybory i była tam kobieta w kartach :mysli:

Edytowane przez Ava55
Gość Noa20
Napisano (edytowane)

Ciekawe karty:)

Na pierwszy rzut oka  wygląda to na wydalenie ze stanowiska z hukiem..

Ale... na drugi rzut oka może mówić, że ten diabeł to silne wstrzymanie wypadu (6 mieczy), i dodatkowo 10 mieczy wali na łopatki ten wyjazd. Poza tym 10 mieczy tu może świadczyć też o pobiciu jakiegoś rekordu..

Może rzeczywiście wydarzenie zostać przesunięte jak Ava pisze, wpływ wirusa (diabeł) przesunie termin wyborów ale jak dla mnie Duda i tak nie wyleci ze stanowiska, patrząc na te karty.

Edytowane przez Noa20
Napisano
W dniu 10.03.2020 o 11:15, Lianna napisał:

Zapytałam bez owijania w bawełnę, czy Andrzej Duda zostanie prezydentem?

Diabeł 6 Mieczy 10 Mieczy

Jakieś kręcenie z tym Diabłem na pewno będzie, jak już było powiedziane, żeby zatrzymać stanowisko. Jednak się nie uda: 6 mieczy - to zmiany, odejście od tego co było i zamiar płynąć do nowych brzegów, czyli władzy. 10 mieczy - definitywne pożegnanie z obecną władzą. 

Tak to widzę :)

Napisano

Po tych kartach zdecydowanie nie. Ten diabeł wygląda na manipulacje i nieczyste zagrywki,ktore mu zaszkodza.

• Super 1
Napisano (edytowane)

Nie po tym hehe jak go ....bez mydła :rofl:chyba się zorientował ze jest kukiełka nie mająca na nic wpływu. Ksywa długopis nie bierze się znikąd. Diabeł 6 mieczy 10 mieczy został prezydentem bo taka osoba jest łatwo kierowc teraz spełnił swoją funkcję,

więc można go „poświecić”. 

Edytowane przez zakretka23