Gość Lianna Napisano 10 Marca 2020 Napisano 10 Marca 2020 Zapytałam bez owijania w bawełnę, czy Andrzej Duda zostanie prezydentem? Diabeł 6 Mieczy 10 Mieczy Nie ! Cytuj
Gość Ava55 Napisano 10 Marca 2020 Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Diabeł i 6 mieczy może mówić o przesunięciu wyborów a 10 mieczy wskazuje, ze nie zostanie nie byłabym zdziwiona, gdyby na nieokreślony czas w ogóle odwołali wybory, Duda przestałby być prezydentem - a marszalek Witek w związku z nadzwyczajną styuacją epidemia korony) przejęłaby obowiązki prezydenta... to druga osoba w Państwie i świetny wybieg dla władzy by zatrzymać to stanowisko dla siebie ktoś stawiał już pytanie, kto wygra wybory i była tam kobieta w kartach Edytowane 10 Marca 2020 przez Ava55 Cytuj
Gość Noa20 Napisano 10 Marca 2020 Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Ciekawe karty:) Na pierwszy rzut oka wygląda to na wydalenie ze stanowiska z hukiem.. Ale... na drugi rzut oka może mówić, że ten diabeł to silne wstrzymanie wypadu (6 mieczy), i dodatkowo 10 mieczy wali na łopatki ten wyjazd. Poza tym 10 mieczy tu może świadczyć też o pobiciu jakiegoś rekordu.. Może rzeczywiście wydarzenie zostać przesunięte jak Ava pisze, wpływ wirusa (diabeł) przesunie termin wyborów ale jak dla mnie Duda i tak nie wyleci ze stanowiska, patrząc na te karty. Edytowane 10 Marca 2020 przez Noa20 Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Marca 2020 Napisano 11 Marca 2020 W dniu 10.03.2020 o 11:15, Lianna napisał: Zapytałam bez owijania w bawełnę, czy Andrzej Duda zostanie prezydentem? Diabeł 6 Mieczy 10 Mieczy Jakieś kręcenie z tym Diabłem na pewno będzie, jak już było powiedziane, żeby zatrzymać stanowisko. Jednak się nie uda: 6 mieczy - to zmiany, odejście od tego co było i zamiar płynąć do nowych brzegów, czyli władzy. 10 mieczy - definitywne pożegnanie z obecną władzą. Tak to widzę Cytuj
panna.marta Napisano 11 Marca 2020 Napisano 11 Marca 2020 Po tych kartach zdecydowanie nie. Ten diabeł wygląda na manipulacje i nieczyste zagrywki,ktore mu zaszkodza. 1 Cytuj
zakretka23 Napisano 12 Marca 2020 Napisano 12 Marca 2020 (edytowane) Nie po tym hehe jak go ....bez mydła chyba się zorientował ze jest kukiełka nie mająca na nic wpływu. Ksywa długopis nie bierze się znikąd. Diabeł 6 mieczy 10 mieczy został prezydentem bo taka osoba jest łatwo kierowc teraz spełnił swoją funkcję, więc można go „poświecić”. Edytowane 12 Marca 2020 przez zakretka23 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi