Alexandra89 Napisano 17 Marca 2020 Napisano 17 Marca 2020 Próbuję zinterpretować sobie karty. Zadałam pytanie "Co Pan o mnie mysli" i wyszły mi takie dziwne karty... Jak je prawidłowo połączyć, żeby odczytać prawdę. Dama karo odwrócona to niedobra kobieta , krol odwrocony tez nie jest pozytywny , ale as pik jest w pozycji prostej. Będę wdzięczna za wszelkie cenne porady Z góry dziękuję i życzę wszystkim miłego dnia:) Cytuj
Alexandra89 Napisano 17 Marca 2020 Autor Napisano 17 Marca 2020 Jednak dominują tu piki ♠️ a one zwiastują raczej nieprzyjemnosci. Cytuj
Ekspert Makrela Napisano 20 Marca 2020 Ekspert Napisano 20 Marca 2020 Przy pytaniu "co on myśli" to ta "niedobra kobieta" w połączeniu z Asem pik i odwr. Królem pik wskazuje, że jego myśli są poważne, ale nie jest to dobre zdanie na temat tej kobiety. Nie wiem na jakiej stopie zażyłości jest pan z panią, ale bardzo ogólnie pokusiłabym się o określenie, iż uważa ją za plotkarkę, może nawet intrygantkę, której ufać nie należy. 2 Cytuj
Gość Nice Napisano 4 Kwietnia 2020 Napisano 4 Kwietnia 2020 Ja tak spojrzałam okiem nowicjuszki: a co za relację was łącza? Moim zdaniem kombinacja kart jest dość "oficjalna", jakby szef (Król Pik) patrzył na pracowniczkę (Królowa Monet), i myśli, jak by ją rozliczyć z ZUS'u lub zobaczyć w sądzie (As Pik). Też, ale nie jestem pewna i niech mnie poprawią - oprócz nie miłej opinii wobec Ciebie, widzę w tych kartach zagrożenie od niego. Może się mylę, oczywiście, tylko się uczę Powodzenia Cytuj
Ekspert Makrela Napisano 4 Kwietnia 2020 Ekspert Napisano 4 Kwietnia 2020 Zagrożenie raczej nie, tzn. zależy co uważamy za zagrożenie i ważny jest rodzaj relacji. As pik to sprawy oficjalne, o charakterze urzędowym, więc w relacji pracowniczej może to być np. sąd pracy, a w osobistej np. sprawa o alimenty, ustalenie ojcostwa itd. Natomiast na samo pytanie: "co pan myśli o pani" - to - zgodne jesteśmy - pan o pani nie myśli pochlebnie i chłodno (prosty As). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi