Administrator Ismer Napisano 1 Lutego 2019 Administrator Napisano 1 Lutego 2019 Aby usunąć konto należy złożyć dyspozycję w tym wątku. Konto aktywne zostanie usunięte najwcześniej po 14 dniach od dnia złożenia dyspozycji i nielogowania się na Forum. Konto nieaktywne może (ale nie musi) być usunięte w ciągu 7 dni od dnia zgłoszenia prośby. W uzasadnionych przypadkach konto może być usunięte wcześniej niż to określono w wyżej wymienionych warunkach, o czym decyduje administrator. Prośba Użytkownika, który zaloguje się zanim jego konto zostanie usunięte zostanie anulowana. Zgodnie z Regulaminem Forum oraz odpowiednio stosowanymi przepisami RODO nie usuwamy postów ani tematów napisanych przez byłego Użytkownika. Nasza strona ma charakter informacyjny i w związku z tym - w świetle odpowiednich przepisów - nie mamy obowiązku usuwania wpisów byłych Użytkowników, ze względu na to, że może to kolidować to z prawami innych osób do korzystania z wolności wypowiedzi lub prawa do informacji. Przypominam, że na Ezoforum.pl przy procesie rejestracji wymagane jest podanie adresu e-mail, wybranie pseudonimu (nicka), oraz hasła. Resztę danych Użytkownik podaje dobrowolnie, według własnego uznania. Nie są one wymagane do założenia konta, jeśli jednak zostały podane, to usunięcie konta automatycznie wiąże się z usunięciem wszelkich danych osobowych zawartych w profilu byłego Użytkownika. PS. Zasady dotyczące usuwania konta są zawarte w Regulaminie Ezoforum w § 2 art.3. W związku z niezrozumieniem przez niektórych Użytkowników co znaczy określenie "najwcześniej" informuję, iż oznacza to, że konto zostanie usunięte najwcześniej po 14 dniach od złożenia prośby o usunięcie konta, lecz nie oznacza, że zostanie usunięte równo po tych 14 dniach - może być usunięte w późniejszym terminie. Cytuj
AsiaS89 Napisano 19 Lipca 2021 Napisano 19 Lipca 2021 Proszę o usunięcie konta. Bardzo dziękuję wszystkim za poświęcony czas, dobre słowo i pomoc. Pozdrawiam, Asia. Logowanie jest codziennie toteż konto jest nadal aktywne. Proszę o podjęcie decyzji. Admin. Cytuj
Gość Invis Napisano 27 Listopada 2021 Napisano 27 Listopada 2021 Poproszę o usunięcie konta. Dziękuję Cytuj
Gość StoKrotkax Napisano 25 Kwietnia 2022 Napisano 25 Kwietnia 2022 Proszę o usunięcie konta. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hopefull Napisano 12 Lipca 2022 Napisano 12 Lipca 2022 Proszę zamknąć moje konto bo nie lubię kiedy ktoś zabrania wolności wypowiedzi albo nakłada filtry na to co można powiedzieć. Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 12 Lipca 2022 Moderators Napisano 12 Lipca 2022 Z przyjemnością, bo nie lubię, jak ktoś nie respektuje zasad, których zobowiązał się przestrzegać i jeszcze uzasadnia swoją dyspozycję nieprawdą. Pogwałcona wolność słowa - a to dobre! 1 2 Cytuj
Gość katrionka Napisano 5 Grudnia 2022 Napisano 5 Grudnia 2022 Proszę o usunięcie konta. Pozdrawiam serdecznie. Kasia Cytuj
Gość fram Napisano 13 Marca 2023 Napisano 13 Marca 2023 Dobry wieczór, proszę o usunięcia konta. Dziękuje za poświęcony czas. Cytuj
Gość krolowakielichow Napisano 18 Czerwca 2023 Napisano 18 Czerwca 2023 Proszę o usunięcie konta, nie interesuje się już ezoteryką Cytuj
Gość Atris Napisano 8 Czerwca 2024 Napisano 8 Czerwca 2024 Poproszę o usunięcie tutaj konta. Z góry bardzo dziękuję! Cytuj
Gość Ariesza Napisano 21 Grudnia 2024 Napisano 21 Grudnia 2024 Proszę o usunięcie konta. Przestałam korzystać z polskiego internetu w temacie ezoteryki. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 Proszę o usunięcie mojego konta. Dziękuję wszystkim za poświęcony mi czas i energię Cytuj
stargazer Napisano 21 Lipca 2025 Napisano 21 Lipca 2025 Prosze o usuniecie konta. Pozdrawiam logowania; 18.08.25 Cytuj
Elżbieta. Napisano 8 Maja Napisano 8 Maja Proszę o usunięcie mojego konta. Z góry dziękuję Za skasowanie ostatnich moich postów ....tym bardziej. Może da radę skasować wszystkie Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 15 Maja Moderators Napisano 15 Maja Jeśli taka jest Twoja wola to tak będzie. Proszę jednak byś się zastanowiła, czy aby na pewno powód tej decyzji nie jest błędnym mniemaniem nt. kasowania akurat Twoich postów. Bo to nieładnie oskarżać kogokolwiek z zespołu o celowe działanie. Tutaj tak się nie robi. Cytuj
Elżbieta. Napisano 17 Maja Napisano 17 Maja W dniu 15.05.2026 o 22:49, Ejbert napisał: Jeśli taka jest Twoja wola to tak będzie. Proszę jednak byś się zastanowiła, czy aby na pewno powód tej decyzji nie jest błędnym mniemaniem nt. kasowania akurat Twoich postów. Bo to nieładnie oskarżać kogokolwiek z zespołu o celowe działanie. Tutaj tak się nie robi. Dobra prowokacja. Jednak nie bardzo rozumiem komu/ czemu ma służyć. W imię czego podważasz moje zdanie, a sam podkopujesz swoje dobre imię. Tak, napisałam interpretację snu, napisałam post w tem. o szałwii - przereklamowana. W poście o Cesarzu- nie odezwie się, bo nie - Cesarz rządzi się swoimi zasadami. Posty nie były wybitnie wartościowe....... natomiast nieładna jest Twoja reakcja.....płaci ktoś Tobie...... czy jak ? Nie jest moim zamiarem wykłócać się o coś, co nie jest tego warte. Po prostu..... dla zasady bronię siebie. Mimo wieku nie mam amnezji czy sklerozy. A konto i tak miałam zamiar zgłosić do kasacji. Czas świetności forów dawno minął. Ci co napisali tu wartościowe posty dawno odeszli. Pozostali na FB tworzą grupy mniej lub bardziej wartościowe..... z przewagą na mniej..... przy okazji korzytają z wiedzy zapisanej min na tym forum. Szkoda, że wybierają bzdety, że naciągają naiwniaków na kasę. Proszę o skasowanie mojego konta. Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 18 Maja Moderators Napisano 18 Maja Żadna prowokacja, nikt mi za nią nie płaci 😆 - nie tylko Twoje wpisy zniknęły a wszystkie, które były pisane ze środy i czwartku i było to wynikiem awarii. Inaczej mówiąc zawiodła technika. Oczywiście, jeśli chcesz zlikwidować konto - no problem, Twoja wola - Twoja dyspozycja. Jeśli masz potrzebę bronienia siebie ( przed czym? 🤔) to masz i mi nic do tego, jednak proszę, nie podczepiaj tej potrzeby pod celowe działanie zespołu kasującego Twoje posty. Tak bowiem nie jest. Ale, jakby nie było, będzie mi tu Ciebie brakować 😈 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi