Skocz do zawartości

Usunięcie konta. Zgłoszenia przyjmowane są WYŁĄCZNIE w tym wątku.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Napisano

Aby usunąć konto należy złożyć dyspozycję w tym wątku.
Konto aktywne zostanie usunięte najwcześniej po 14 dniach od dnia złożenia dyspozycji i nielogowania się na Forum.

Konto nieaktywne może (ale nie musi) być usunięte w ciągu 7 dni od dnia zgłoszenia prośby.

W uzasadnionych przypadkach konto może być usunięte wcześniej niż to określono w wyżej wymienionych warunkach, o czym decyduje administrator.
Prośba Użytkownika, który zaloguje się zanim jego konto zostanie usunięte zostanie anulowana.

Zgodnie z Regulaminem Forum oraz odpowiednio stosowanymi przepisami RODO nie usuwamy postów ani tematów napisanych przez byłego Użytkownika. 
Nasza strona ma charakter informacyjny i w związku z tym - w świetle odpowiednich przepisów - nie mamy obowiązku usuwania wpisów byłych Użytkowników, ze względu na to, że może to kolidować to z prawami innych osób do korzystania z wolności wypowiedzi lub prawa do informacji.

Przypominam, że na Ezoforum.pl przy  procesie rejestracji wymagane jest podanie adresu e-mail, wybranie pseudonimu (nicka), oraz hasła. Resztę danych Użytkownik podaje dobrowolnie, według własnego uznania. Nie są one wymagane do założenia konta, jeśli jednak zostały podane, to usunięcie konta automatycznie wiąże się z usunięciem wszelkich danych osobowych zawartych w profilu byłego Użytkownika.

PS.

Zasady dotyczące usuwania konta są zawarte w Regulaminie Ezoforum w § 2 art.3.

W związku z niezrozumieniem przez niektórych Użytkowników co znaczy określenie "najwcześniej" informuję, iż oznacza to, że konto zostanie usunięte najwcześniej po 14 dniach od złożenia prośby o usunięcie konta, lecz nie oznacza, że zostanie usunięte równo po tych 14 dniach - może być usunięte w późniejszym terminie.

• Ismer zmienił tytuł na Usunięcie konta. Zgłoszenia przyjmowane są WYŁĄCZNIE w tym wątku.
  • Ismer podpiął ten temat
  • 6 miesięcy temu...
Napisano

Proszę o usunięcie konta. Bardzo dziękuję wszystkim za poświęcony czas, dobre słowo i pomoc. Pozdrawiam, Asia.

Logowanie jest codziennie toteż konto jest nadal aktywne. Proszę o podjęcie decyzji. 

Admin.

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość Hopefull
Napisano

Proszę zamknąć moje konto bo nie lubię kiedy ktoś zabrania wolności wypowiedzi albo nakłada filtry na to co można powiedzieć. 

• Moderators
Napisano

Z przyjemnością,  bo nie lubię, jak ktoś nie respektuje zasad, których zobowiązał się przestrzegać i jeszcze uzasadnia swoją dyspozycję nieprawdą. Pogwałcona wolność słowa - a to dobre! 

• Lubię to! 1
  • W punkt 2
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Gość katrionka
Napisano

Proszę o usunięcie konta. Pozdrawiam serdecznie. Kasia

• 3 miesiące temu...
Napisano

Dobry wieczór, proszę o usunięcia konta. Dziękuje za poświęcony czas.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Gość krolowakielichow
Napisano

Proszę o usunięcie konta, nie interesuje się już ezoteryką

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Poproszę o usunięcie tutaj konta. 

Z góry bardzo dziękuję! 

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Gość Ariesza
Napisano

Proszę o usunięcie konta. Przestałam korzystać z polskiego internetu w temacie ezoteryki.

• 1 miesiąc temu...
Gość Anastazja979
Napisano

Proszę o usunięcie mojego konta. Dziękuję wszystkim za poświęcony mi czas i energię 

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Prosze o usuniecie konta. Pozdrawiam

logowania; 18.08.25

• 9 miesięcy temu...
Napisano

Proszę o usunięcie mojego konta. Z góry dziękuję Za skasowanie ostatnich moich postów ....tym bardziej. Może da radę skasować wszystkie :czarodziej:

• Moderators
Napisano

Jeśli taka jest Twoja wola to tak będzie.

Proszę jednak byś się zastanowiła, czy aby na pewno powód tej decyzji nie jest błędnym mniemaniem nt. kasowania akurat Twoich postów.

Bo to nieładnie oskarżać kogokolwiek z zespołu o celowe działanie. Tutaj tak się nie robi. 

Napisano
W dniu 15.05.2026 o 22:49, Ejbert napisał:

Jeśli taka jest Twoja wola to tak będzie.

Proszę jednak byś się zastanowiła, czy aby na pewno powód tej decyzji nie jest błędnym mniemaniem nt. kasowania akurat Twoich postów.

Bo to nieładnie oskarżać kogokolwiek z zespołu o celowe działanie. Tutaj tak się nie robi. 

Dobra prowokacja. Jednak nie bardzo rozumiem komu/ czemu ma służyć.  W imię czego podważasz moje zdanie, a sam podkopujesz swoje dobre imię. 

Tak, napisałam interpretację snu, napisałam post w tem. o szałwii - przereklamowana. W poście o Cesarzu- nie odezwie się, bo nie - Cesarz rządzi się swoimi zasadami.

Posty nie były wybitnie wartościowe....... natomiast  nieładna jest Twoja reakcja.....płaci ktoś Tobie...... czy jak ?  Nie jest moim zamiarem wykłócać się o coś, co nie jest tego warte.

Po prostu..... dla zasady bronię siebie. Mimo wieku nie mam amnezji czy sklerozy.

A konto i tak miałam zamiar zgłosić do kasacji.

Czas świetności forów  dawno minął. Ci co napisali  tu wartościowe posty dawno odeszli. Pozostali na FB tworzą grupy mniej lub bardziej wartościowe..... z przewagą na mniej..... przy okazji korzytają z wiedzy zapisanej min na tym forum. Szkoda, że wybierają bzdety, że naciągają naiwniaków na kasę. 

Proszę o skasowanie mojego konta. 

• Moderators
Napisano

Żadna prowokacja, nikt mi za nią nie płaci 😆 - nie tylko Twoje wpisy zniknęły a wszystkie, które były pisane ze środy i czwartku i było to wynikiem awarii. Inaczej mówiąc zawiodła technika.

Oczywiście, jeśli chcesz zlikwidować konto - no problem, Twoja wola - Twoja dyspozycja. Jeśli masz potrzebę bronienia siebie ( przed czym? 🤔) to masz i mi nic do tego, jednak proszę, nie podczepiaj tej potrzeby pod celowe działanie zespołu kasującego Twoje posty. Tak bowiem nie jest.

Ale, jakby nie było, będzie mi tu Ciebie brakować 😈