Sunrise009 Napisano 23 Marca 2020 Napisano 23 Marca 2020 Hej, śniło mi się że kładłam tarota, niestety nie pamietam kart, tylko tyle, że był sąd ostatwczny i jakieś monety, 8 monet chyba. Jak w ogóle powinnam interpretować sny o rozkładach? Tak jak realne czytania? Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj
Maestro Priestess Napisano 24 Marca 2020 Maestro Napisano 24 Marca 2020 21 godzin temu, Sunrise009 napisał: Hej, śniło mi się że kładłam tarota, niestety nie pamietam kart, tylko tyle, że był sąd ostatwczny i jakieś monety, 8 monet chyba. Sen o wróżeniu może oznaczać próbę skontaktowania się ze swoją podświadomością, intuicją. To też sen o odzyskiwaniu kontroli nad czymś, co jest niepewne i nieznane, czyli przyszłością. W obecnej sytuacji związanej z wirusem to wydaje się teraz bardzo potrzebne naszym nerwom: wrażenie, że możemy coś przewidzieć i skontrolować chaos. Karty we śnie, jak każdy inny obiekt, rozumiałabym symbolicznie. Tyle tylko, że ten obiekt ma już określony symbol i nie wiadomo,czy korzystać z jego znaczenia dosłownie czy rozumieć inaczej myślę, że to wszystko zależy od snu. Sąd ostateczny w kontekście obecnej sytuacji zewnętrznej to symbol zagłady i apokalipsy. Jednak w kontekście osobistym mówi o zmartwychwstaniu, transformacji, przemianie. W zależności więc od Twojego nastroju we śnie można pomyśleć, że albo śnisz o epidemii i się jej boisz albo śnisz o przełomie w życiu który nastaje lub masz pragnienie, aby nastał. 1 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi