Alexandra89 6 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Witajcie:) Posiada może ktoś którąś z tych książek lub jakaś inna i mogłby mnie wesprzeć w nauce np przysyłając kilka zdjęć ? Pewnie proszę o wiele ,ale góry dziękuję Może akurat komuś by się nudziło. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ekspert Makrela 1,413 Posted March 26, 2020 Ekspert Share Posted March 26, 2020 Alexandra, już o to pytałaś. Poszukaj na chomiku jak Ci radzono, widziałam niedawno, że ktoś ma taki plik do pobrania. Wrzuć zapytanie w - co za problem? 2 Quote Link to post Share on other sites
Alexandra89 6 Posted March 26, 2020 Author Share Posted March 26, 2020 Tyle to wiem i tak zrobiłam, ale książki było tylko kilka stron i Kart Odczarowanych tez była krótka.... 1 Quote Link to post Share on other sites
Ekspert Makrela 1,413 Posted March 27, 2020 Ekspert Share Posted March 27, 2020 Kart Odczarowanych to nie ma w PDF, ale p. Śliwa była w całości i to obie książki. Wrzuć linka gdzie znalazłaś, może to już jest inny chomik niż ten co kiedyś widziałam, niestety nie pamiętam właściciela chomika, ale jak zobaczę to może skojarzę i coś się uda wyszperać 3 Quote Link to post Share on other sites
Alexandra89 6 Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 (edited) Znalazłam w całości ale trzeba zapłacić smsem z polskiego numeru. A ja za granicą jestem. No trudno. Znalazłam ale tą część , w której jest talia do dziewiątek. Zacznę zatem od tego co mam na tą chwilę:) Edited April 1, 2020 by Alexandra89# 1 Quote Link to post Share on other sites
Ekspert Willow 7,339 Posted April 8, 2020 Ekspert Share Posted April 8, 2020 (edited) Jak chcesz to jeszcze H. Żuk jest na chomikuj, ściągnęłam "Proste i skuteczne", bez sms'ow, 52 karty Też ściągnęłam Z. Śliwę do 9tek ze znaczeniami Jeśli znajdę jeszcze coś na temat klasyków, co da się pobrać bez sms, to napiszę tutaj Bo jeszcze będę szukać z rekomendacji do poczytania na tym forum Edited April 8, 2020 by Willow 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts