Alexandra89 6 Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Witajcie Jestem tu nowa i dopiero niedawno się odkryłam ,że mogę wróżyć. Ciągnie mnie bardzo do kart. Okazalo się, że odziedziczyłam po mamie, ale moja droga była ciężka i o niczym nie wiedziałam. Jest tu dobra duszyczka, która podzieliłaby się ze mną książką jakąś dla początkujących pdf? "Gdy Krol pokocha Dame" lub "Karty odczarowane "? Z góry dziękuję:) Uczę się dopiero podstawowych znaczeń kart, ale nie wiem jak interpretować i nie mogę się doczekać kiedy się już nauczę:) 1 Quote Link to post Share on other sites
Moderator Ejbert 1,836 Posted March 15, 2020 Moderator Share Posted March 15, 2020 Kart odczarowanych raczej nie znajdziesz w PDF darmowym. Tej drugiej (są dwie, jedna na 24 karty a druga 32) poszukaj po chomikach lub w ogóle w sieci, powinna być, kiedyś widziałem do ściągnięcia. Albo poszukaj w bibliotece, wypożycz i skseruj sobie Na forum znaczenia ze Śliwy są już wrzucone, c.d. może będzie, jak czasu i cierpliwości starczy 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts