Skocz do zawartości

loty w maju

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W obecnej sytuacji wszystkie loty zawieszone i nie wiadomo na jak dlugo..  Zadalam pytanie jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zeby moc wyleciec z Polski na poczatku maja ( do max 10 maja)..?

rycerz bulaw, 3 kielichow, rydwan

po tych kartach wydaje mi sie ze bedzie mozliwosc wyjazdu tak jak pytalam na poczatek maja

• Lubię to! 1
Napisano

Karty naprawdę dobre, aż jestem zaskoczona!

Ewidentnie jest ruch w kartach.

• Medal 1
Gość Ava55
Napisano (edytowane)

stawiam na to, że raczej nie samolotem

jesli już -  to samochodem w tym Rydwanie i to w towarzystwie (3 puch)

moze jakieś szanse w tym Rycerzu kijów - ale to dla mnie są tylko podejmowane próby

Edytowane przez Ava55
Napisano

zapomnialam dodac ze jakikolwiek transport kolowy nie wchodzi w gre

Gość Ava55
Napisano

Rydwan by pokazywał, że cos ruszy ...

ale zważywszy na sytuację to jednak nie przekonuja mnie te karty

• Ekspert
Napisano

Karty na podróż bardzo dobre, początkowa karta to ruch (mówiąc ogólnie), w centrum karta radości - z czego  - Rydwan na wyniku - wg. mnie jasno pokazuje, że z ruchu - z jazdy, w kontekście pytania - z podróży, o której mówisz.

• Lubię to! 1
Napisano
2 godziny temu, Meganos napisał:

Jasne, że tak. Masz tutaj aż dwie karty podróży w dobrym towarzystwie., zatem będzie fajnie  ;)

• Medal 1
Gość Lianna
Napisano

Ja też jestem na tak. Według mnie zarówno Rycerz Buław, jak i Rydwan to karty podróży, także taaaak ! ;D

Gość Noa20
Napisano

Patrząc po kartach wszystko ruszy z kopyta (oby). Będzie dość gorączkowo, trzeba będzie się śpieszyć i skorzystać z okazji, ktoś w tym Cię wesprze, nie ma żadnej karty zastoju, a rydwan na końcu to osiągnięty cel. Wyjedziesz:)

Napisano

Czy zaznaczyłaś w pytaniu tasując karty, że chodzi o ten rok?

Stawiałam sama karty około tygodnia temu na pytanie, w którym miesiącu będzie już normalnie (koniec izolacji przez wirusa) i wyszło mi, że właśnie kwiecień-maj

Po kartach wygląda, że pojedziesz. Nawet prędzej niż 10 maja - rydwan

Napisano
W dniu 29.03.2020 o 11:02, Meganos napisał:

W obecnej sytuacji wszystkie loty zawieszone i nie wiadomo na jak dlugo..  Zadalam pytanie jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zeby moc wyleciec z Polski na poczatku maja ( do max 10 maja)..?

Na pewno się zrealizują: i rycerz buław i rydwan są kartami ruchy, Rydwan bezpośrednio mówi o wyjezdzie, który odbędzie się w miłym i wesołym towarzystwie (3 kielichów) :)

Powodzenia ;)