Meganos Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 W obecnej sytuacji wszystkie loty zawieszone i nie wiadomo na jak dlugo.. Zadalam pytanie jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zeby moc wyleciec z Polski na poczatku maja ( do max 10 maja)..? rycerz bulaw, 3 kielichow, rydwan po tych kartach wydaje mi sie ze bedzie mozliwosc wyjazdu tak jak pytalam na poczatek maja 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Karty naprawdę dobre, aż jestem zaskoczona! Ewidentnie jest ruch w kartach. 1 Cytuj
Gość Ava55 Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) stawiam na to, że raczej nie samolotem jesli już - to samochodem w tym Rydwanie i to w towarzystwie (3 puch) moze jakieś szanse w tym Rycerzu kijów - ale to dla mnie są tylko podejmowane próby Edytowane 29 Marca 2020 przez Ava55 Cytuj
Meganos Napisano 29 Marca 2020 Autor Napisano 29 Marca 2020 zapomnialam dodac ze jakikolwiek transport kolowy nie wchodzi w gre Cytuj
Gość Ava55 Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Rydwan by pokazywał, że cos ruszy ... ale zważywszy na sytuację to jednak nie przekonuja mnie te karty Cytuj
Ekspert Makrela Napisano 29 Marca 2020 Ekspert Napisano 29 Marca 2020 Karty na podróż bardzo dobre, początkowa karta to ruch (mówiąc ogólnie), w centrum karta radości - z czego - Rydwan na wyniku - wg. mnie jasno pokazuje, że z ruchu - z jazdy, w kontekście pytania - z podróży, o której mówisz. 1 Cytuj
Ziomal597 Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 2 godziny temu, Meganos napisał: rycerz bulaw, 3 kielichow, rydwan Jasne, że tak. Masz tutaj aż dwie karty podróży w dobrym towarzystwie., zatem będzie fajnie 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Ja też jestem na tak. Według mnie zarówno Rycerz Buław, jak i Rydwan to karty podróży, także taaaak ! ;D Cytuj
Gość Noa20 Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Patrząc po kartach wszystko ruszy z kopyta (oby). Będzie dość gorączkowo, trzeba będzie się śpieszyć i skorzystać z okazji, ktoś w tym Cię wesprze, nie ma żadnej karty zastoju, a rydwan na końcu to osiągnięty cel. Wyjedziesz:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Czy zaznaczyłaś w pytaniu tasując karty, że chodzi o ten rok? Stawiałam sama karty około tygodnia temu na pytanie, w którym miesiącu będzie już normalnie (koniec izolacji przez wirusa) i wyszło mi, że właśnie kwiecień-maj Po kartach wygląda, że pojedziesz. Nawet prędzej niż 10 maja - rydwan Cytuj
Gość Nice Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 W dniu 29.03.2020 o 11:02, Meganos napisał: W obecnej sytuacji wszystkie loty zawieszone i nie wiadomo na jak dlugo.. Zadalam pytanie jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zeby moc wyleciec z Polski na poczatku maja ( do max 10 maja)..? rycerz bulaw, 3 kielichow, rydwan Na pewno się zrealizują: i rycerz buław i rydwan są kartami ruchy, Rydwan bezpośrednio mówi o wyjezdzie, który odbędzie się w miłym i wesołym towarzystwie (3 kielichów) Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi