emdzi Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Witam. Od pewnego czasu "dręczą" mnie sny z bliską memu sercu osobą. Niestety nie jesteśmy już ze sobą, lecz niektóre sny wydawały mi się bardzo dziwne, przydarzały się tak często aż postanowiłem je zapisywać: Jednym z nich jest sen, którego akcja toczy się na rynku, stoi tłum ludzi, widzę "ją" stojącą z jakimś mężczyzną, który prosi mnie o zrobienie im zdjęcia. Zgadzam się i odbieram od mężczyzny aparat, jednak chwile później ktoś zza moich pleców krzyczy abym i ja zrobił sobie z "nią" zdjęcie. Kolejny sen jest już w zupełnie innej scenerii. Jakaś wielka posesja , ogród, basen "ona" opala się na leżaku obok niej jest jakiś starszy mężczyzna, coś podpowiada mi że to "jej" ojciec. Przypatruje im się i widzę że rozmawiają spoglądając w moją strone, lecz nie słyszę na jaki temat. Następny sen rozgrywa się na boisku do piłki ręcznej, mam świetne osiągnięcia na boisku, w przerwie widzę jak "ona" do mnie podchodzi, rozmawiamy, twierdzi ze się zmieniłem na lepsze, chce bym do niej wrócił. Następny sen jest jednym z tych dziwniejszych, będąc na zakupach w jakimś markecie mam uczucie jakby wszystkie osoby które tam są były "nią". Wszystkie też patrzą się na mnie. Ostatni sen który mi się przytrafił, odbył się w jakimś mieszkaniu w wieżowcu, siedzieliśmy przy ławie i rozmawialiśmy na temat jak to kiedyś było, zaczyna się robić bardzo czule i w końcu do siebie wracamy. Prosiłbym bardzo o interpretacje tych snów. Jest to dla mnie ważne, lecz nurtuje mnie jeszcze jedno. Czy tak częste śnienie jest wynikiem tęsknoty czy też tego że być może też o mnie myśli. Zbliża się dzień w którym minie rok od naszego rozstania, czy coś lub ktoś podpowiada mi że powinienem coś w tym kierunku zrobić? Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie tego posta! Pozdrawiam EmDzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 obie wersje sa mozliwe, choc ta o twojej tesknocie - bardziej prawdopodobna raczej nie zaszkodzi ci jakis drobny gest, ktory bedzie dawal szanse drugiej osobie na reakcje - wtedy sie przekonasz jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts