philogelos11 Napisano 7 Kwietnia 2020 Napisano 7 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim wróżbitom! mam taka sytuacje.. poznałem internetowo koleżankę mojej siostry i.. wszystko fajnie.. dzwonimy, piszemy do siebie.. dzielimy się wszystkim co aktualnie robimy itp.. z charakteru ona czasem jest wredna żmijka, z tego co udało mi się zauważyć ale lubie takie, o które warto walczyć, mimo iż jest w związku, który kuleje.. sytuacja: napisała do mnie, ja odpisałem po 2 dniach.. teraz ona milczy.. relacje moje przegląda.. na wiadomość nie odpisuje.. postanowilem pociagnac 3 karty: dlaczego X nie odpisuje? paz mieczy- kochankowie-król denarów dociągnąłem 9 bulaw za wszelkie spostrzeżenia dziękuje i pozdrawiam philo Cytuj
Administrator Ismer Napisano 7 Kwietnia 2020 Administrator Napisano 7 Kwietnia 2020 Pierwsze spostrzeżenie: gdzie jest Twoja interpretacja? Drugie spostrzeżenie: czy jesteś w stanie to zweryfikować? Bez tego nikt Ci nie pomoże. Rada: przeczytaj regulamin działu 1 1 Cytuj
philogelos11 Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Moje odczucia są dość niejednoznaczne.. paz mieczy może symbolizować tą osobę jak i mnie.. również się waham, jestem typem samotnika a największym wrogiem jestem ja sam z własnymi myślami.. a po co do niej napisałem? Owszem miałem tak. Z drugiej strony, kto nie ryzykuje ten nie ma. kochankowie, hmm.. może ona zdecydowała, ze najlepiej będzie jej i boku zamożnego męża, bo jak sama przyznała przyzwyczaiła. Co do ich uczuć, tam nie ma-śpią osobno. 9 buław, które dociągnąłem przedstawia aktualne moje odczucia, mam dystans do ludzi i fakt iż obawiam się kolejnego odrzucenia i zranienia... Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez philogelos11 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 8 Kwietnia 2020 Maestro Napisano 8 Kwietnia 2020 22 godziny temu, philogelos11 napisał: paz mieczy- kochankowie-król denarów dociągnąłem 9 bulaw Bo jest zajęta swoim partnerem, królem monet, on daje jej stabilizację i poczucie bezpieczeństwa. 9 buław wskazuje na to, że ona nie chce rozwijać tej znajomości z Tobą, woli zachować ostrożność i nie będzie ryzykować utratą obecnego partnera. Paź mieczy na początku pokazuje wahania albo też jakiś niewielki konflikt miedzy Wami, różnicę w poglądach. Kochankowie sugerują, że to tylko romans, który przy pozostałych kartach nie ma szans się rozwinąć. 1 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 11 Kwietnia 2020 Napisano 11 Kwietnia 2020 W dniu 7.04.2020 o 22:14, philogelos11 napisał: paz mieczy- kochankowie-król denarów dociągnąłem 9 bulaw Zgodzę się z Priestess: Paz mieczy może zaznaczać wasz kontakt na poziomie rozmów internetowych, w wyborze (Kochankowie) między Tobą, a jej stałym partnerem (Król Monet) zdecydowała się na swojego stałego partnera. W 9 buław może się zaznaczyć zazdrość jej chłopaka, lub to, że woli trzymać się z Tobą na dystans, nie ufa Ci... Zyczę Ci miłości i harmonii Cytuj
Ziomal597 Napisano 14 Kwietnia 2020 Napisano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 7.04.2020 o 22:14, philogelos11 napisał: dlaczego X nie odpisuje? paz mieczy- kochankowie-król denarów dociągnąłem 9 bulaw X nie odpisuje ponieważ ma partnera , który bardzo wyraźnie zaznacza się w Królu Denarów. Ponadto Kochankowie pokazują jej wahania, jej niepewność i balansowanie pomiędzy Tobą a nim. Ona sama nie wie co zrobić , bo Kochankowie to właśnie tego rodzaju dylematy. Paź Mieczy to - jak napisałeś - taka żmijka właśnie. Do tego wszystkiego dochodzi też z jej strony chęć zagrania Ci na nerwach. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Ziomal597 1 Cytuj
philogelos11 Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Napisano 15 Kwietnia 2020 Idealnie to ująłeś. Są dni, ze wysyła zdj, pisze a są takie, gdzie totalnie się odcina. Jak dla mnie zbyt duże wahania.. albo jest bardzo intensywnie albo cisza. Yhh.. te kobity 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi