Skocz do zawartości

Kto pomoże zinterpretować??

philogelos11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim wróżbitom!

mam taka sytuacje.. poznałem internetowo koleżankę mojej siostry i.. wszystko fajnie.. dzwonimy, piszemy do siebie.. dzielimy się wszystkim co aktualnie robimy itp.. z charakteru ona czasem jest wredna żmijka, z tego co udało mi się zauważyć ale lubie takie, o które warto walczyć, mimo iż jest w związku, który kuleje..

sytuacja: napisała do mnie, ja odpisałem po 2 dniach.. teraz ona milczy.. relacje moje przegląda.. na wiadomość nie odpisuje..

postanowilem pociagnac 3 karty:

dlaczego X nie odpisuje?

paz mieczy- kochankowie-król denarów dociągnąłem 9 bulaw

za wszelkie spostrzeżenia

dziękuje i pozdrawiam philo :)

• Ismer zmienił tytuł na Kto pomoże zinterpretować??
  • Administrator
Napisano

Pierwsze spostrzeżenie: gdzie jest Twoja interpretacja?

Drugie spostrzeżenie: czy jesteś w stanie to zweryfikować? 

Bez tego nikt Ci nie pomoże. 

Rada: przeczytaj regulamin działu :) 

• W punkt 1
  • Dziękuję 1
Napisano (edytowane)

Moje odczucia są dość niejednoznaczne..

paz mieczy może symbolizować tą osobę jak i mnie.. również się waham, jestem typem samotnika a największym wrogiem jestem ja sam z własnymi myślami..

a po co do niej napisałem? Owszem miałem tak. Z drugiej strony, kto nie ryzykuje ten nie ma.

kochankowie, hmm.. może ona zdecydowała, ze najlepiej będzie jej i boku zamożnego męża, bo jak sama przyznała przyzwyczaiła. Co do ich uczuć, tam nie ma-śpią osobno. 9 buław, które dociągnąłem przedstawia aktualne moje odczucia, mam dystans do ludzi i fakt iż obawiam się kolejnego odrzucenia i zranienia...

Edytowane przez philogelos11
  • Maestro
Napisano
22 godziny temu, philogelos11 napisał:

Bo jest zajęta swoim partnerem, królem monet, on daje jej stabilizację i poczucie bezpieczeństwa. 9 buław wskazuje na to, że ona nie chce rozwijać tej znajomości z Tobą, woli zachować ostrożność i nie będzie ryzykować utratą obecnego partnera. Paź mieczy na początku pokazuje wahania albo też jakiś niewielki konflikt miedzy Wami, różnicę w poglądach. Kochankowie sugerują, że to tylko romans, który przy pozostałych kartach nie ma szans się rozwinąć. 

• Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano
W dniu 7.04.2020 o 22:14, philogelos11 napisał:

Zgodzę się z Priestess: Paz mieczy może zaznaczać wasz kontakt na poziomie rozmów internetowych, w wyborze (Kochankowie) między Tobą, a jej stałym partnerem (Król Monet) zdecydowała się na swojego stałego partnera. W 9 buław może się zaznaczyć zazdrość jej chłopaka, lub to, że woli trzymać się z Tobą na dystans, nie ufa Ci...

Zyczę Ci miłości i harmonii :)

Napisano (edytowane)
W dniu 7.04.2020 o 22:14, philogelos11 napisał:

dlaczego X nie odpisuje?

X nie odpisuje ponieważ ma partnera , który bardzo wyraźnie zaznacza się w Królu Denarów. Ponadto Kochankowie pokazują jej wahania, jej niepewność i balansowanie pomiędzy Tobą a nim. Ona sama nie wie co zrobić , bo Kochankowie to właśnie tego rodzaju dylematy. Paź Mieczy to  - jak napisałeś - taka żmijka właśnie. Do tego wszystkiego dochodzi też z jej strony chęć zagrania Ci na nerwach.

Edytowane przez Ziomal597
  • Dziękuję 1
Napisano

Idealnie to ująłeś. Są dni, ze wysyła zdj, pisze a są takie, gdzie totalnie się odcina. Jak dla mnie zbyt duże wahania.. albo jest bardzo intensywnie albo cisza. Yhh.. te kobity :)

• Lubię to! 1