Arcan Napisano 4 Maja 2020 Napisano 4 Maja 2020 Dostałam wiadomość,że zwalniają mnie z pracy. Oficjalny powód, to taki,że widzą,że nie ma we mnie pasji do tego co robie. Prawdziwy powód to to,że znaleźli sobie nowych naiwniaków. Kiedy znajdę nową pracę? 3 miecze, królowa kielichów, 10 kielichów W pełni lata, w znaku raka ALBO karty mówią o tym,że siedzę w domu rodzinnym i własnie popijam sobie drinka, żeby to ogarnąć :/ Czasem mi się tak zdarza,że karty czegoś nie mówią, lecz pokazują sytuacje Jaka będzie moja nowa praca? As kijów, 6 kielichów, 2 miecze Wrócę do czegoś.... 6 kielichów to karta przeszłości... bardzo ciepła. Dostanę jakąś szanse w byłym miejscu pracy...Choć bede sie wahać 1 Cytuj
Raisa_ Napisano 4 Maja 2020 Napisano 4 Maja 2020 20 minut temu, Arcan napisał: Dostałam wiadomość,że zwalniają mnie z pracy. Oficjalny powód, to taki,że widzą,że nie ma we mnie pasji do tego co robie. Prawdziwy powód to to,że znaleźli sobie nowych naiwniaków. Kiedy znajdę nową pracę? 3 miecze, królowa kielichów, 10 kielichów Narazie to chyba Ci troche bólu zadali ta decyzja i zmartwienia.. Nie lubie pytan o czas bo tarot tak do ionca go nie zna... mysle, ze karty bardziej pokazaly Twoje odczucia obecnie za utrata czegos i ze skupisz sie na rodzinie. Jaka będzie moja nowa praca? As kijów, 6 kielichów, 2 miecze Mnie sie wydaje,ze propozycje zlozy Tobie ktos z przezłości - ale nie będziesz przekonana - brakuje mi tu po dwojce dolozenia jednej karty wyjasniającej. 1 Cytuj
Arcan Napisano 4 Maja 2020 Autor Napisano 4 Maja 2020 Dokładnie dziś o 15:56 koleżanka na messsengerze zaproponowała mi pracę. Średnią, niezbyt mi sie podoba...ale robota to robota.. 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 4 Maja 2020 Maestro Napisano 4 Maja 2020 Bardzo mi przykro 2 godziny temu, Arcan napisał: Kiedy znajdę nową pracę? 3 miecze, królowa kielichów, 10 kielichów Widać, że jesteś teraz rozczarowana i przybita Z pomocą przyjdzie królowa kielichów (być może mama) i chyba póki co pozostaniesz na utrzymaniu rodziny. 3 godziny temu, Arcan napisał: Jaka będzie moja nowa praca? As kijów, 6 kielichów, 2 miecze Pojawi się propozycja pracy od kogoś z przeszłości, kogoś z kim łączą Cię jakieś zaszłe sprawy, ale wydaje mi się, że ta propozycja nie dojdzie do skutku, bo obraz nowej propozycji będzie niejasny lub niekorzystny po głębszym przyjrzeniu się warunkom. 1 Cytuj
Gość Nice Napisano 5 Maja 2020 Napisano 5 Maja 2020 W dniu 4.05.2020 o 15:45, Arcan napisał: Kiedy znajdę nową pracę? 3 miecze, królowa kielichów, 10 kielichów 3 mieczy odczytuje, jako ciężką, ale konieczną decyzje - może karty i mówiły, że "na już", możliwe, że przez Twój stan emocjonalny, przez stan Twojego życia/związku nie mogłaś inaczej; W dniu 4.05.2020 o 15:45, Arcan napisał: Jaka będzie moja nowa praca? As kijów, 6 kielichów, 2 miecze 6 kielichów mogła akurat wskazywać na ofertę (As Buław) od koleżanki, ewentualnie oferta jak by cofa Ciebie w czasie - kiedyś już tak pracowałaś, jest to dla Ciebie znajomym. 2 mieczy - umowa - trochę na dystansie, bez większego zadowolenia, ale jednak... Trzymam kciuki mimo wszytko i życzę powodzenia Cytuj
Arcan Napisano 7 Maja 2020 Autor Napisano 7 Maja 2020 ta koleżanka zaproponowała mi średnią prace, faktycznie mi sie nie podoba, ale pieniądz to pieniądz...Trafiłyście w sedno..Wysyłam jeszcze teraz cv Z poprzedniej pracy żal mi tylko straconych klientów. Prawda była taka,że w tej pracy zamiast się rozwijać to się męczyłam i cofałam....Wiec...właściwie to dobrze się stało:) 1 Cytuj
Maestro Priestess Napisano 7 Maja 2020 Maestro Napisano 7 Maja 2020 Teraz, Arcan napisał: ta koleżanka zaproponowała mi średnią prace, faktycznie mi sie nie podoba, ale pieniądz to pieniądz...Trafiłyście w sedno..Wysyłam jeszcze teraz cv Z poprzedniej pracy żal mi tylko straconych klientów. Prawda była taka,że w tej pracy zamiast się rozwijać to się męczyłam i cofałam....Wiec...właściwie to dobrze się stało:) Każda rozwojowa zmiana jest trudna bez kryzysu nie ma rozwoju. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę powodzenia 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 7 Maja 2020 Napisano 7 Maja 2020 W 2 mieczy w drugim pytaniu zawarty jest jakiś kompromis, na który możesz lub nie musisz iść. Trudno się będzie na coś zdecydować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi